İspanya'da üretilen ürünlerin kalitesine inanıyoruz, bu yüzden bunları dünyanın geri kalanıyla paylaşmak istiyoruz.
Asturyalılar keçi peynirleriyle, Valensiyalılar paellalarıyla, Riojanlar şaraplarıyla gurur duyuyor, ancak tüm İspanya, ürünlerimiz ve tariflerimiz sınırlarımızı aştığında sevinç yaşıyor. İspanyollar olarak, mutfağımızla ve topraklarımızda üretilen ürünlerin çeşitliliğiyle gurur duyu...
... ustaların zanaat bilgisine saygı gösterir: domuzfiletosu, Guérande tuzu ve Kamboçya'nın en iyi biberlerinden biri olan Kampot IGP biberi! Domuz filetosundan kurutulmuş et olan lonzo, nitrit ve koruyucu içermeyen, %100 doğal bir şarküteri sunar. Geri kalanında, doğa işini yapar; bu güzel bütün et parçaları, elle tuzlanıp biberlenerek yavaşça kurutma makinelerimizde kurutulur. Bu el yapımı lonzo, 3 ila 4 ay sonunda kurutma makinelerinden çıkarak ince dilimlenir ve cam kavanozuna yerleştirilir.
Menşei: Laissac, Aveyron
Ağırlık: 300g
Son Tüketim Tarihi: 90 gün...
...Ferme de la Rousse'un kurutulmuş organik domuzfiletosu, ülke jambonu veya sucuk gibi ince dilimler halinde tüketilir. Aperatiflerinizi mükemmel bir şekilde tamamlayacak, bir şarküteri tabağında, peynirle veya bir salatada yer alacaktır.
Domuzfiletosu, Ferme de la Rousse'un diğer büyük şarküteri ürünleri gibi, satışa sunulmadan önce en az 12 hafta kurutulmaktadır.