Reçel, bir veya daha fazla meyve türünün şekerle pişirilmesiyle elde edilen tatlı bir gıda ürünüdür. Tanım gereği sadece narenciye ile yapılan marmela...
Guillaume ve Hélène, 2016 yılında Guillaume'un ailesinin aile işletmesinin bir kısmını devraldılar. Rabarba alanını artırdılar. Bugün 4 hektar rabarba...
Siyah vişne, Griotte, Kirsch.
Alkol oranı %2'den az.
"Des Vieux Garçons" reçeli, siyah vişne, griotte ve bir tutam kirsch'in özünü barındıran, damakla...
Şeker kamışı ile yapılan organik Korse mandalina reçeli.
Confit de Provence, organik Korse mandalina reçeli sunmaktadır.
Kazanlarda pişirilen Confit ...
El yapımı Macvin jeli, Jura şarabından titizlikle hazırlanmış bir jeldir ve geleneksel bir Fransız aperitifi olan Macvin'in zengin tatlarıyla infüze e...
Şeker, Sologne çilekleri %12, frenk üzümü %9, siyah frenk üzümü %9, böğürtlen %9, ahududu %9, elma suyu ve limon suyu, gerekirse pektin eklenir.
Açık ...
En iyi ürün kalitesi için vakum pişirme sistemleri I Reçel pişirme cihazları - KASAG uzmanları, reçel, marmelat, komposto ve jöle üretimi için pişirme...
KASAG uzmanları, reçel, marmelat, komposto ve jöle üretimi için endüstriyel pişirme cihazları ve tesisleri inşa etme konusunda uzmandır. Yüksek üretim...