Biz, Saint Sulpice de Faleyrens 33'te 2 yıldır un ve el yapımı makarna üreticisi ve imalatçısıyız. Özelliğimiz, üretimimizi tarladan sofraya kadar kontrol etmemizdir; bu da Fransız müşterilerimizin en büyük memnuniyetini sağlamaktadır.
Çeşitli tahılları, 2019'dan beri HVE3 sertifikalı sürdürülebilir tarım ile yetiştiriyoruz; bunlar arasında yumuşak buğday ve büyük Einkorn bulunmaktadır. Hasadın b...
... gerekir. Genellikle %40–50 maltoz içerir, ancak bazıları %70'e kadar çıkabilir.
β-amilaz veya fungal α-amilaz kullanarak, %50'den fazla maltoz veya hatta %70'ten fazla maltoz içeren glikoz şurupları (ekstra yüksek maltoslu şurup) üretilebilir. Bu, bu enzimlerin nişasta molekülünün ucundan bir maltoz molekülü, yani iki glikoz birimini bir seferde çıkarması sayesinde mümkündür.
... sunuyoruz. Ürün kategorilerimiz, tüketicilerin taleplerini karşılamak amacıyla oldukça genişletilmiştir. Ürün yelpazemizde, özel diyet uygulayan ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyen bireyler için de ürünler bulunmaktadır; aynı zamanda lezzetli alternatif öneriler arayanlar için glütensiz, tuzsuz, diyabetiklere uygun, sporculara yönelik, sindirilemeyen nişastaiçeren, süper gıdalar, vitaminler ve besin takviyeleri gibi ürünler de mevcuttur.