La Panzetta de l'Île de Beauté, en az 3 hafta olgunlaşan domuz göğsüdür. Her bir parça yaklaşık 350g ağırlığında olup, 10cm uzunluğundadır.
Ambalaj: ...
yenilikçi, gıda güvenliğine uygun etiketler için doğrudan et teması - Yüksek kaliteli etiketler için doğrudan et teması: Mükemmel yapışma ve nem diren...
Grill Fackel Sarıcı GFW 3600, şişlerin beslenmesi, sarılması ve bir taşıma bandına yerleştirilmesi işlemlerini üstlenir.
Çalışanlar sadece karın dilim...
Küçük
Seemerolle
Redondo
Rond from Gite
Magatello
Kökenler: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya
Saklama sıcaklıkları: Soğutul...
Camdan yapılmış %100 geri dönüştürülebilir bir kavanozda ince dilimlenmiş jambon fıstığı. Yenilikçi konsepti sayesinde, jambon fıstığı oda sıcaklığınd...
Mezzane 4mm Genişlik, Taze ve Dondurulmuş
Mezzane makarna, 4mm genişliğinde ve 0,5mm kalınlığındadır. Bir yuva/portiyon 125g'dır. Taze ve Dondurulmuş...
İnce dilimlenmiş lonzo, %100 geri dönüştürülebilir bir cam kavanozda sunulmaktadır. 70g'lık "Popine" versiyonunun yanı sıra, 300g'lık XL versiyonu ola...
Camdan yapılmış, %100 geri dönüştürülebilir bir kavanozda ince dilimlenmiş coppa. Yenilikçi tasarımı sayesinde, Coppa Marmite oda sıcaklığında 3 ay bo...
Kapsamlı: ASP 560 derinder, jambon, omuz ve but gibi yuvarlak kesimleri işlemek için özel olarak tasarlanmıştır.
Avantajlar
Rindin temiz bir şekilde ...