İspanya, Banyeres De Mariola
...Mineral elementler açısından yüksek miktarda foliar gübre, olası eksiklik durumlarına karşı önleyici bir etki gösterir. Çiçeklenmeden önce ve çiçeklenmeden sonra uygulanabilir, ayrıca mahsulün maksimum gelişim anlarında ve zararlılar, hastalıklar veya olumsuz hava koşullarının neden olduğu olumsuz etkilerden dolayı mahsulü geri kazanmak isteyenler için büyük bir katkı sağlar. SKU: n/a Boyut: 5 Kg...
...Yüksek oranlı Potasyumdan dolayı, meyvede olgunlaşma, renklenme ve kalite artması direk olarak etkilenir. Potasyumla birlikte içeriğinde bulunan diğer maddeler sayesinde olgunlaşmaya hazırlanmamış genç meyvelerin irileşmesine yardımcı olur. Zoraki olgunlaşmaya neden olmaz. Bitkilerin olumsuz koşullardan etkilenmemesine yardımcı olur, hastalık etmenlerine karşı mukavemeti arttırır. Meyvenin doğal rengini almasına olumlu yönde etki eder. ...
İtalya, Bellizzi
Tecnobell, tarım dünyasının gerçek ihtiyaçlarını anlamaya ve yakalamaya hayatını adamış kişilerin uzun deneyiminin bir ürünüdür. Son yıllarda ortaya çıkan olağanüstü evrim üzerine yapılan düşünceler, doğaya ve insan sağlığına saygı göstererek düşük çevresel etkiye sahip ürünlerin yaratılmasını zorunlu kılmıştır. Misyonumuz, sürekli araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin bir sonucu olarak özel bir...
İspanya, Aigüeta (cabanes)-Girona
...QUEIRON K SIVI, potasyum açısından zengin, uygun bir şelatlayıcı madde dozu ile birlikte gelen NK 3.5-0-31 gübresidir. Meyve olgunlaşma aşamasında, kalibrasyonunu, görünümünü ve kalitesini artırmak için temel gübrelemenin tamamlayıcısı olarak, doğrudan toprağa uygulanması veya yapraktan kullanımı için önerilir. Garanti edilen zenginlikler: Toplam azot: %5,2 p/v: %3,5 p/p Üre azotu: %5,2 p/v: %3,5 p/p Potasyum oksidi (K2O) (suda çözünür): %46,5 p/v: %31 Diğer özellikler: EDTA şelatlayıcı maddesi: %1,5 p/v: %1 p/p Yoğunluk: 1:1,50 Düşük klor içeriği...
... *Olgunlaşma süresini 10-14 gün kısaltır. *Ürünlerdeki şeker, protein ve vitamin oranını artırır. *Bitkiye yararlı olmasının yanı sıra birçok mantar hastalıkları ve böcek hasarını engeller. *1 mililitresinde 120 milyardan fazla faydalı bakteri ve mikroorganizmalar bulunmaktadır.
İspanya, Almería
...Bitkide Potasyumun tam erişilebilirliği, bir Şelatlayıcı Ajanın elde edilmesi sayesinde yapraktan ve kökten sağlanmaktadır.\n\nYüksek Potasyum içeriği nedeniyle, belirli zamanlarda (meyve verme ve olgunlaşma) uygulandığında, meyve boyutunda artış, olgunlaşma süreçlerinin hızlanması, renk iyileşmesi, yağ bileşenleri, şeker içeriği gibi önemli değişikliklere yol açar. Bitkinin, kıtlık, olumsuz iklim koşulları ve hastalıklar gibi durumlarda güçlenmesini destekler."}...
Polonya, Poznań
... başında bu elementlere olan ihtiyacını karşılar. Gübre, hem ana hem de ekim sırasında uygulamalar için tüm tarımsal ürünler için uygundur. Tüm teknik ve sertifikasyon bilgileri web sitesinde mevcuttur. Daha fazla bilgi veya fiyat talebi için lütfen iletişim formunu kullanın.
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... bulunan Manzanilla Cacereña'dır. Bu organik zeytinyağı, birçok kez "Estrémadure'nin En İyi Organik Yağı" (2014/2019 dahil), 2005 yılında "İspanya'nın En İyi Organik Yağı" ve birçok uluslararası ödül kazanmıştır. Zeytinler, optimum olgunlaşma döneminde, organik tarım yapılan zeytin ağaçlarından, gübre, sentetik ürünler, herbisit ve pestisit kullanılmadan elle toplanmaktadır. Yoğun yeşil zeytin, yeşil elma, yeşil ot, muz, badem, yeşil odun, tatlı, yumuşak, az acı ve hafif baharatlı meyve profili...
İtalya, Termini Imerese
...ECOIDROGEL®, tarım için özel olarak tasarlanmış - Sulama Sayısında Çoklu Azalma. Minimum Su Tüketimi. Kuruma ve Bataklık Koruması. Hasadı ve Olgunlaşma Hızını Artırır. Gübre ve Kaynaklardan Tasarruf. Toprakta aktif dönem 5 yıldan fazla. %100 Biyobozunur, Doğayı Korur. https://youtu.be/zsHMKc3lIpA Ecoidrogel, su tutma kapasitesini, havalandırma dengesini ve toprak, altlık ve torf yapısını...
İtalya, Valiano Di Montepulciano
... preparatlarını, bitkisel çay karışımları ile birlikte uygulayarak, bağda flora ve fauna çeşitliliğini artırmayı ve üzümün doğal savunmalarını güçlendirmeyi hedeflemektedir. Şarap yapımında mümkün olduğunca yerel mayalar kullanılmakta ve her şarabın doğal olarak kendi yolunu bulmasına ve her üzüm partisinin özelliklerini korumasına izin vermek için müdahale en az düzeyde tutulmaktadır. Her şarap için nihai karışım, olgunlaşma sürecinden sonra belirlenmektedir.