...geleneklerin gerektirdiği gibi meyvenin aromalarını, kokularını ve dokusunu korumayı sağlar.
AB sertifikalı portakal reçeli
Dağıtım kanalı: Uzman mağazalar (organik)
Son tüketim tarihi: 3 yıl
Net Ağırlık: 370g ve bazı tarifler için aile boyu 650g
Şeker oranı: %60...
... korumak için malzemelerin ayarlanması gerekmektedir.
Portakalreçelleri tamamen doğaldır ve şeker kamışı, portakal ağaçları ve zeytinlerden elde edilen malzemelerle, fiziksel süreçler aracılığıyla, koruyucu veya yapay tatlandırıcı eklenmeden üretilir. Küçük meyve parçaları içerebilir. Eklenmiş şeker oranı %20'den azdır.
Bu reçel, portakalın ve onun "C" vitamininin niteliklerini, polifenoller içeren ve meyvenin kısmından üretilen zeytin suyu ile birleştirir.
... tarçın ile portakal ve acı biber çeşitleriyle reçel üretiyoruz. Mandalina, limon ve pembe greyfurt gibi narenciye reçelleri de yapıyoruz. Soğan, incir, hint inciri, çilek, patlıcan ve vanilya, acı biber, armut ve tarçın, şeftali ve cherry domates reçellerimiz var. Ayrıca üzüm ve kabak reçellerimiz de mevcut. Müşterileriniz için hediye edilebilecek veya işletmelerinizde sergilenebilecek etkinlik sepetleri hazırlayabiliriz. Gerçek Sicilian ürünü, km/0 ve Sicilian toprağının tadıyla.
... gübreleme ve organik tarımda öngörülen az sayıda işlem, yenilikçi çalışmalarımızın temelini oluşturmaktadır. Elde edilen ürünler şunlardır: Şarap, Sızma Zeytinyağı, Bal, Portakal, limon ve mandalina reçelleri, Kuru domates, enginar, siyah zeytin ve yeşil zeytin ezmesi, Kekik, biberiye, limon, portakal ve sarımsak bazlı sızma zeytinyağı sosları. Agricola Montalbano, büyük potansiyele sahip bir bölgede nesiller boyunca varlığını sürdüren bir gerçekliktir.