...Foto yaşlanma önleme ve tedavisi için Sesderma, karma ciltler için C-vit jel kremi geliştirmiştir. Bu ürün, ciltteki parlaklık eksikliğini gidermeye; dokusunu ve elastikiyetini iyileştirmeye; kırışıklıkları ve ince çizgileri azaltmaya yardımcı olur.
Bu bakım, cilt yüzeyinde yağ birikimini önleyen hafif bir jel-krem dokusuna sahiptir.
İçerik: Stabilize Cvitamini (3-O-Ethyl askorbikasit...
... sağlıyoruz. Bu, mevcut en yüksek konsantrasyonlardan biridir ve çoğu çeşitte bulunan %2 ile %3 aralığının oldukça üzerindedir.
Olibanum Ağaç Reçinesi Boswellia Serrata
CVitamini yeterince çalışmalarda belgelenmiştir.
İçindekiler:
Curcuminoidler %2 (yani 20 mg/ml)
AskorbikAsit %6 (yani 60 mg/ml)
Boswellia Serrata %1,5 (yani 15 mg/ml)
Bu bir doğal üründür. Hafif dalgalanmalar olabilir.
Tüketim önerisi: 0,25 ml (yani...
...Yüksek konsantrasyona sahip aktif Alpha Arbutin, Azelaik Asit, CVitamini ve Tetrapeptid içeren Gelişmiş Beyazlatma Serumu, güçlü cilt aydınlatma özelliklerine sahiptir. Çok yönlü etkisi sayesinde serum, renk bozulmalarının görünümünü iyileştirir, akneyi kontrol eder ve genç görünümlü cildin yeniden kazanılmasına yardımcı olur.
hacim 50 ml
Nazik bir formül
Günlük kullanım için
Tahriş edici...
...Bakır kazanlarda, organik meyve, organik şeker, organik limon suyu, meyve pektini ve askorbikasit (Cvitamini) ile yapılan ekstra pişirilmiş reçel. Geleneksel bir üretim süreci izleyerek basit malzemelerle ve yavaş pişirme yöntemiyle geniş bir reçel yelpazesi üretiyoruz.
... kaynağıdır ve lif açısından zengindir. Acerola vişnesi, yüksek Cvitamini içeriği nedeniyle ürünlerin raf ömrünü uzatmanın yanı sıra onlara harika bir tat, renk ve besin özellikleri eklediği için genellikle %100 doğal bir askorbikasit yerine kullanılmaktadır.
Faydaları:
* Antioksidan aktivite (Yüksek ORAC)
* Grip ve soğuk algınlığını önler.
* Bağışıklık sistemini güçlendirir
* Atletik dayanıklılık
* Antifungal
* Cilt sıkılaştırıcı (kremler)
Yaygın kullanımlar: gıda ve içecekler, enerji ve spor içecekleri, meyve suları, yoğurtlar, tatlılar, jöleler, süspansiyon jeli ve diğerleri.
...Glukoz, Askorbikasit, Keton, Protein, pH değeri, Kan, Nitrit, Bilirubin, Urobilinogen
askorbikasit ile etkilenen kan ve glukoz test alanı ile, Cvitamini tarafından neredeyse hiç etki yok.
...Taze kraliyet jeli, propolis ekstresi, Cvitamini (L-askorbikasit), kalsiyum laktat, buğday tohumu ekstresi, kalsiyum gliserofosfat, B12 vitamini (siyanokobalamin), fruktoz, koruyucu (potasyum sorbat, sodyum benzoat), asidite düzenleyici (sitrik asit) ve arıtılmış su.
Geleneksel kullanım:
- Sinir ve dolaşım sistemini güçlendirir.
- Sağlık iyileşme süreçlerini hızlandırır.
- Zihinsel yorgunluğu gidermeye yardımcı olur.
BİO
ORGANİK
EKOLOJİK
GIDA TAKVİYELERİ ÜRETİCİLERİ 1983'TEN BERİ
AB sertifikalı bir laboratuvarında üretilmiştir.
ISO 9001. Kalite yönetim sertifikası.
... Bileşen =
Epigallocatechin gallat (saflık derecesi en az %94) çoklu nanoemülsiyon içinde
(Piyasadaki en etkili EGCG'nin kapsüllenmesi)
= Kapsülleme Oranı =
%2
= Kullanım Konsantrasyonu Hazır Formülasyonda =
Cilt bakımı için %2-4
= Renk =
Süt beyazı
= Uygulama =
- Su ile çözünebilen bir aktif bileşenin canlı cilde yüksek etkili nüfuzunu ve radikal yakalama özelliklerini testlerle kanıtlanmıştır
- Saf Cvitamini (askorbikasit) ile karşılaştırıldığında daha yüksek antioksidan potansiyeli
- Cilt pürüzlülüğünün azaltılması
- Güneş yanığı ve UV etkilerine karşı anti-inflamatuar (1)
Üretim Yeri: Almanya...
...Alıç - zamanla kanıtlanmış faydalı özelliklere sahip, benzersiz bir tıbbi bitkidir; bu, tartışmasız bir gerçektir. Alıç meyveleri, vücutta çoğu redoks tepkimesini olumlu yönde etkileyen yüksek miktarda askorbikasit veya Cvitamini, B ve B1 vitaminleri, K vitamini (kan pıhtılaşmasını iyileştirir ve protrombin oluşumuna yardımcı olur), P vitamini (kılcal damarları güçlendirir ve ayrıca C...
...Parametre Protein, Glukoz, AskorbikAsit, Ketonlar, Lökositler, Bilirubin, Urobilinogen, Kan, Nitrit, pH Değeri ve Telafi Alanı, askorbikasit içermeyen kan ve glukoz test alanı ile, pratiğe dayalı olarak Cvitamini tarafından neredeyse hiç müdahale yok.
... bir içeriğe sahip olduğunu göstermiştir. Diğer laboratuvar araştırmalarında ise yüksek demir (Fe) içeriği ve Cvitamini (103 mg/100 g) ile birlikte yüksek askorbikasit içeriği (4873 mg/100 g, çilek, portakal ve kivi ile karşılaştırıldığında daha fazla) bulunmuştur; ayrıca karoten ve tanenler de mevcuttur. Bu maddeler antioksidan ve astringent özelliklere sahiptir. İnsan vücuduna tonik etkisi yapar ve sindirim sistemini düzenler. Kızılcık, ahududu, böğürtlen ve frenk üzümü ile karşılaştırıldığında en yüksek antosiyanin miktarını içerir.