Bulgaristan, Pavel Banya
Karmaşık Valera 1994 yılında oluşturulmuştur. Ondan önce bir ev müzesi olarak hizmet vermekteydi ve mimari değerini korumaktadır. Birinci kat restoran, 45 kişilik kapasiteyle stiline uygun olarak yeniden düzenlenmiştir. İkinci katta karakachani yaşamı ve kültürü müzesi bulunmaktadır. Kompleks, ayrıca stiline uygun olarak düzenlenmiş yüz kişilik bir bahçeye sahiptir; burada bir mangal, fırın, ev yapımı ekmek, sazan ve alabalıkların yüzdüğü bir çeşme, akan kaynaklar ve bir değirmen çarkını döndüren bir çeşme bulunmaktadır.
İtalya, Cassano Ionio
...Cosenza V.'deki AgriStore, şarap, bira, rakı ve ev yapımı ekmek yapmak için gerekli ekipmanların satışında uzmanlaşmıştır. Ayrıca bahçecilik, meyve işleme, ev eşyaları ve çeşitli diğer ürün kategorileri için ekipmanlarımız da bulunmaktadır. AgriStore, uygun fiyatlarla geniş bir ürün yelpazesine sahiptir; mottomuz En İyi Fiyatla Kalite. Bu dünyalara ilk kez mi adım atıyorsunuz? Yoksa sadece...
İtalya, Velletri
...Her gün İtalya'nın her yerine birkaç saat içinde, odun ateşinde pişirilmiş açık veya koyu ev yapımı ekmek teslim ediyoruz. Romalı kalelerde üretilen bu ekmek, doğal maya, yarı tam buğday unu ve odun fırınında pişirilmesi ile karakterizedir. Mayalanma, ana maya ve biraz bira mayası ile sağlanır. Malzemeler yaklaşık 40 dakika yoğrulur, ardından bir saat mayalanmaya bırakılır. Ekmek daha sonra...
Bu şirket Schlutzkrapfen, Zillertalerkrapfen, tatlı krapfen, pastırmalı knödel, ekmek knödel, ıspanak knödel üretmektedir. Koruyucu madde ve katkı maddesi olmadan, el yapımı, gerçek ev yemekleri.
Belçika, Hombourg
...Val Dieu Değirmenleri, en talepkar zanaat ekmekçileri ve ev kullanımı için yüksek kaliteli unlar üretmektedir! Unlarımız yerel olup, el yapımı ekmek yapımı için idealdir. Hombourg'da bulunan değirmen, Belçika'nın son zanaat değirmenlerinden biridir. Tarım ve gıda konusundaki tutkumuz sayesinde, tesisimizde beyaz unlar, tam buğday unları ve un ile tohum karışımları üretebilme kapasitesine sahibiz...
... yenilikçi yemekler de mevcut. Geleneksel mutfağın lezzetleri ve sade ama şık ortam, Piccola Trattoria'yı Padova'nın en çok beğenilen restoranlarından biri haline getiriyor. Bazı örnekler: Mazzancolle (büyük karides) ile puntarelle salatası, portakal ve Muggine havyar tozu, Fregula sarda (Sardinya makarnası) ile balık ve dikenli enginar ragusu, Cannonau şarabında haşlanmış et ile enginar keki ve San Gavino safranlı pirinç. Ev yapımı tatlılar ve ekmek. Yaklaşık yüz etiketli ünlü Sardinya şaraplarından oluşan bir şarap listesi. Her ay temalı geceler düzenleniyor.
... gerçekleştirilen önemli bir taahhüt. Çalışma alanlarının günlük olarak dezenfekte edilmesi ve kusursuz bir temizlik sağlanmaktadır. Geleneksel olarak, ev yapımı ekmek, taralli, friselle, focaccia, soğanlı calzone, badem tatlıları gibi Puglia fırın ürünleri üretiyoruz ve daha fazlasını. Geleneksel olarak, ev yapımı ekmek, taralli, friselle, focaccia, soğanlı calzone, badem tatlıları gibi Puglia fırın ürünleri üretiyoruz ve daha fazlasını.
Seçilmiş Wolfsberger ve Lavanttaler sert ve yumuşak peynir çeşitleri, lor peyniri, taze peynir ile ev yapımı tam tahıllı ve köylü ekmek özel ürünlerinin üretimi ve doğrudan pazarlaması.
... tahıllardan elde edilen un ile yapılan fırın ürünleri de üretmektedir. Üretim gerçekliğine, iki alanda gerçekleştirilen eğitimsel bir boyut eklenmektedir: zeytinyağı fabrikası ve mutfak. Çocukların yağ çıkarım sürecini öğrenmelerine yardımcı olan bir yolculuk aracılığıyla zeytinyağı fabrikasını ziyaret etmek mümkündür. Buna ek olarak, çocuklar için düzenlenen mutfak okulu, öğrencilerin şirketten gelen doğal malzemeleri kullanarak ekmek, ev yapımı makarna ve kurabiye gibi Toskana geleneğine ait yemekler hazırladıkları kurslar sunmaktadır.
Yerli ve yabancı spesiyaliteler, ev yapımı sürmelikler, salatalar, ekmek sürmelikleri, siparişle balık, Viyana ustası fırıncıdan ekmek ve hamur işleri, meyveler, sebzeler, şaraplar, alkollü içecekler, hediye sepetleri.
Bu arama terimi için popüler ülkeler