Fransa, Paris
...doktor Bircher'in yüzyılın başında yüksek dağlarda, yaşına rağmen oldukça zinde bir çobanla karşılaştıktan sonra, onunla yemek paylaştıktan sonra tarifini oluşturduğunu anlatıyor. Yemek, süt içinde ezilmiş buğday, birkaç fındık ve bir elma ile birlikte, bal ile tatlandırılmıştı. Başlangıçta özellikle "sağlık" çevrelerinde ve dağcılar arasında bilinen muesli, artık birçok çeşidiyle birlikte beslenmemizde önemli bir yer edinmiştir. Ean13:3770010599579 Referans: MuesliNatureBioFrance1...
Fransa, Les Eyzies De Tayac
...Genç bir havyar, tuzlanmış yumurtaların doğal tadını ortaya çıkaran şaşırtıcı bir tazelik sunuyor. 2 hafta ile 2 ay arasında kısa bir olgunlaşma süresine sahip. Saf tuz ile tuzlanması sayesinde, iyot ve balık aromaları geliştirmişken, ağızda ceviz ve fındık tatlarını da koruyor. Bu ürünü koruyucu madde olmadan garanti altına almak için, küçük kutuya konulmasından itibaren 2 ay içinde...
Fransa, Ostwald
... Soğuk olarak kullanılır, açıldıktan sonra ışık ve sıcaktan uzak, serin bir yerde (buzdolabı veya >15 derece) saklanmalı ve 6 ay içinde tüketilmelidir. Hacim 100mL Paketleme 10 adet Enerji: 900kcal Yağlar: 100g Bunlardan Doymuş yağ asitleri: 11g Bunlardan Tekli doymamış yağ asitleri: 13,1g Bunlardan Çoklu doymamış yağ asitleri: 75,9g Bunlardan Linoleik asit (LA): 54,6g Bunlardan Alfa-linolenik asit (ALA): 16g Karbonhidratlar: 0g Bunlardan Şekerler: 0g Proteinler: 0g Tuz: 0g E vitamini: > 90mg...
Fransa, Malataverne
...Susam, keten tohumu ve haşhaş tohumu ile üçgen şeklinde hamur işi. Fırında tepside hafifçe ısıtıldığında daha da lezzetli olur. İçindekiler: buğday unu, %29,63 tereyağı, modifiye mısır nişastası, %4,15 susam tohumu, %4,15 siyah susam tohumu, tuz, %2,02 haşhaş tohumu, doğal aroma (süt dahil), karabiber, süt proteinleri, dekstroz. Soya, fındık, badem, yumurta izleri içerebilir.
İspanya, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
Polonya, Wrocław
...İçindekiler: yer fıstığı (98,2%), kanola yağı (1%), tuz (0,8%). Ürün, fındık, kaju, makadamya, ceviz, brezilya fındığı, badem ve antep fıstığı izleri içerebilir. Set: Şehirler Şehir: Krakow...
Hırvatistan, zagreb
...Nutty BARice, katkı maddesi, palm yağı ve eklenmiş rafine şekerler ile tuz içermeyen doğal atıştırmalık barlardır. Bu özellikleri sayesinde Sağlıklı Yaşam sertifikasını almayı başarmışlardır. Onları bir öğün veya tatlı olarak, spor sırasında ve açlığınızı hızlı bir şekilde gidermek istediğiniz her an tüketebilirsiniz. Yüksek fındık oranı sayesinde, %58 kadar, bu atıştırmalık barlar kaliteli...
Eşleşen ürünler
Nutty BARica - yiyecek
Nutty BARica - yiyecek
İtalya, Bronte
...Malzemeler: un, pastörize yumurta sarısı, tereyağı, fruktoz, şeker, doğal ekşi maya tozu (buğday), emülsifiye edici E471, tam yağlı süt tozu, bira mayası, tuz, aromalar. Dolgu: şeker, %30 fındık ezmesi (kavrulmuş ve rafine fındık), bitkisel yağlar ve yağlar (palmiye, palm çekirdeği) yağlar (ayçiçeği), yağsız süt tozu, süt whey tozu, emülsifiye edici (E322 soya lesitini), aromalar (vanilin). Kaplama: şeker, bitkisel yağlar (palmiye, palm çekirdeği), %10 saf fındık ezmesi (kavrulmuş ve rafine fındık) yağsız süt tozu, laktoz, %5 fındık parçaları, E322, aromalar (vanilya ve süt).
Belçika, Bruxelles
... kutu çikolata kaplı deniz ürünleri (250g) 1 kutu süt, fındık & spekuloos sürme (250g) 1 paket cuberdon (200g) Patates kızartması şeklinde şekerlemeler (200g) 1 lüks kutu Napolitanlar (400g) Bitter çikolata, karamelize badem & tuz (120g) 1 çikolata lolipop (50g)...
Türkiye, Giresun
... markası olarak yeni kurulmuş olup 1 yıldır piyasada markası ile yer almaktadır.Fındık ve yan ürünleri içerdiği besin öğeleri açısından insan sağlığına son derece faydalı olan yeni mahsul 1.sınıf Giresun fındığından üretilmiştir. Ürünlerimizde fındık , tuz ve pancar şekeri dışında herhangi bir katkı maddesi yoktur. çerez olarak günlük beslenmenizde tüketmeniz tavsiye edilir. Kurutulmuş ürünlerimiz Meyve&Sebze Gurusu markası altında %100 doğal ürünlerden olup hiçbir katkı maddesi içermez.Tüm meyve ve sebzeler Karadeniz bölgesinin gübresiz doğal ortamlarında yetişen ağaçlarından elde edilir. ...
Türkiye, Yenimahalle
...Barit, Baryum, Bakır, Boraks, Brom, Toprak, Kil, Kum, Kok, Mermer tozu, Polipropilen, Polietilen, Mangan, Magnezyum, Sodyum, Çinko oksit, Potasyum, Nitrat, Sülfat, Klorür, Buğday, Arpa, Nohut, Pirinç, Fasulye, Bakla, Çekirdek, Fıstık, Fındık, Baklagiller, Filler, Tinkal, Kakao, Süt tozu, Kahve, Peyn...
Bulgaristan, Veliko Tarnovo
... hatasız bir şekilde tanımlar. Güvenilir, verimli ejector'lar, doğrudan entegre edilmiş olarak, anında ve hassas bir şekilde safsızlıkları genel akıştan çıkararak, ürünün saflığını %99,99'a kadar ulaştırır. Foto-separatörler, çeşitli ürünlerin rengini kullanarak kirleticileri uygun üründen ayırmak için foto-elektronik ayrımda kullanılır; bu ürünler arasında tüm tarımsal ürünler, tohumlar, buğday, arpa, mısır, kenevir, fasulye, nohut, bezelye, mercimek, renkli, siyah, beyaz, ayçiçeği, kuruyemişler, ceviz, fındık, badem, kurutulmuş mantarlar, otlar, baharatlar, tuz, patates püresi vb. bulunmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler