Fransa, Plaisir
...yoğunlaştırılmış süt...) Hazır yemekler (çorbalar, soslar, püreler, mayonez, yağ...) Kozmetik ürünler (jeller, kremler...) Isıtma, soğutma, kristalleşme, pastörizasyon, sterilizasyon Tedarikçi: Waukesha Cherry-Burrell...
...Çorbalar için karışımı kaynar suya serpin ve kısa bir süre kaynatın. Karışımı, pişen yemeklere ekleyerek lezzetlendirin ve baharatlandırın. Dozaj 1 litre su için 24 g (1 yemek kaşığı) Besin Değerleri/100g Toz (hesaplanan değerler) Enerji: 763 kJ/182 kcal Yağ: 3,1 g •Doymuş yağ asitleri: – •Tekli doymamış yağ asitleri: 1,3 g •Çoklu doymamış yağ asitleri: – Karbonhidratlar: 25,3 g •Şeker: – •Çok...
Türkiye, KAYSERI
Şirketimiz hazır toz gıda alanında üretici olarak faaliyet göstermekte olup ürün gamımızda çorbalar,pudingler, pudra şekeri, pasta kreması,krem şanti,çikolata sosu,vanilin,karbonat,hamur kabartma tozu,kakao,mısır unu,pirinç unu,galeta unu, mısır nişastası,buğday nişastası ve ekmek katkı maddeleri vardır. Değişik gramajlarda 1. sınıf paketleme ile kendi markamız olan TATKAT ile piyasaya hizmet vermekteyiz.
Belçika, Izegem
...Huis Vanassche, Sebzeler (Huis Vanassche'da taze sebzeler için geniş bir seçenek mevcut; patates, karnabahar, salatalar, domates,... vb.), Meyveler (Taze vitamin kaynakları; çilek, kavun, kivi), Çorbalar (Günlük taze çorbalar ve kremalı çorbalar, ev yapımı lezzetler), Hazır yemekler (Her gün spagetti, pizza, köfte, jambonlu enginar gibi birçok taze hazırlanmış yemek bulabilirsiniz...), Hazır...
Belçika, Staden
... deneyime sahibiz. Ayrıca ıspanak, karnabahar, brokoli gibi sebzelerin işlenmesi konusunda da iyi bir bilgiye sahibiz. Sebzelerin işlenmesinin yanı sıra, Constructie Bruynooghe N.V. özellikle dondurulmuş sebzelerin ambalajlama, karıştırma ve dozajlama hatları konusunda uzmanlaşmıştır ve bu, hazır yemekler, çorbalar ve diğer ilgili sektörler gibi alanlarda geçerlidir. Hem bireysel makineler hem de otomasyon ve su arıtma dahil olmak üzere "anahtar teslim" veya "turn-key" olarak adlandırılan komple üretim hatları sunmaktayız.
LE BONHEUR EST DANS LE POT, organik hazır yemeklerin hazırlanması konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Şirket, tahıllar, sebzeler ve baklagillerden oluşan konserve hazır yemekler yelpazesini geliştirmektedir. LE BONHEUR EST DANS LE POT, bu nedenle çorbalar, tahıllar, püreler, yerel tarifler, seyahat tarifleri, doğal sebzeler, İtalyan spesiyaliteleri, reçeller ve kaplarda yemekler sunmaktadır.
Fransa, St Cezaire Sur Siagne
Aromatech, gıda aromaları tasarlar, üretir ve pazarlamaktadır. Sıvı, yağda çözünebilen ve suda çözünebilen aromalar, tozlar, hamurlar ve emülsiyonlar şeklinde aromalar sunuyoruz. Aromalarımız, alkolsüz içecekler, alkollü içecekler, süt ürünleri, diyet ürünleri, bisküvi, pasta, şekerleme, hayvan yemi, hazır yemekler, çorbalar, şarküteri ürünleri, deniz ürünleri, soslar, marine ürünleri gibi tüm gıda ürünlerinde kullanılabilir.
Belçika, Uccle
Le Greenz Biobar, taze doğal meyve ve sebze suları sunmaktadır. Ayrıca, yenilikçi kahvaltılar, günlük çorbalar, sağlıklı salatalar, sandviçler ve lezzetli ekmekler, taze dürümler, makarna salataları ve tatlı küçük keyifler gibi hazır yemek seçenekleri de sunmaktadır. Ayrıca, mevsimlik organik meyve ve sebze sepetleri sipariş etme imkanı da sağlamaktadır.
... ürünlerinin dondurulması ve soğutulması için çözümler; meyve, sebze, çorbalar, soslar, süt ürünleri ve hayvan yemleri için sterilizasyon çözümleri; meyve ve meyve suyu işleme, konsantreler ve narenciye, domates ve diğer meyveler için aseptik süreç çözümleri. JBT ayrıca, lazerle yönlendirilen, tel ile yönlendirilen, kendi kendine yönlenen, sürücüsüz araçlar (AGV, SGV) tabanlı otomatik taşıma sistemleri ve...
Almanya, Neumünster
DFT Technology, başta gıda ürünlerinin pastörizasyonu ve sterilizasyonu için kullanılan STOCK markalı otoklavların üreticisidir; ayrıca ilaç sektöründe de kullanılmaktadır. En büyük uygulama alanları arasında bebek maması, et ve şarküteri ürünleri, hazır yemekler, çorbalar, süt, krema, içecekler, sebzeler ve meyveler, balık ve evcil hayvan mamaları bulunmaktadır. Laboratuvar otoklavından buhar...
Fransa, Bastia
Gıda Profesyonelleri, Boul-Pat Profesyonelleri, Profesyonel Topluluklar için toptan gıda. Geniş bir kaliteli ürün yelpazesi sunulmaktadır: Korsika Ürünleri, Et ve Tavuk, Süt Ürünleri, Donmuş Gıda Ürünleri, Buz, Şarküteri, Peynir, Dünyanın Tüm Lezzetlerinde Yoğurtlar, Konserve, Nişasta, Sebzeler, Balık, Tatlılar, Çorbalar, Domates Sosları, Un, tereyağları, meyve püresi, Hazır Yemekler ve daha fazlası.
Fransa, Cuincy
... zenginleştirmek için kullanımı kolay bir ürün yelpazesi geliştirmektedir; bunlar arasında: otlar, tatlı ve acı biber, Espelette biberi, tarçın, sarımsak, biberler, zencefil, köri, zerdeçal, haşhaş, Doğu karışımı, Colombo karışımı, Tex Mex karışımı, Tandoori karışımı, Wok karışımı ve daha fazlası bulunmaktadır. Ayrıca, soğuk hazırlıklarınız, çorbalar, püreler, fondötenler ve soslar için tuzlu dehidre...
...Ayrıca, serbest domuz etimizi (Le porc Fermier) Belçika Ardenleri'nden doğrudan alıyoruz; bu domuzlar orada harika bir yaşam sürüyor. Bu durum, tüm serbest etlerimiz için geçerlidir: Dana, Kuzu, Tavuk ve Hindi. Kendi kasabamızda birçok ürünü üretiyoruz; örneğin, çorbalar, çeşitli et ürünleri ve geniş bir hazır yemek yelpazesi (püreler, gratinler ve lezzetli et yemekleri). Bizimle tanışın ve mağazamızı ziyaret edin, ekibimiz sizi içtenlikle karşılayacaktır.
Belçika, Marquin
... yumurta gibi pişirilmiş ürünleri de sunarak ürün yelpazesini çeşitlendirmiştir. Farklı hammaddelerin (tavuk, horoz, hindi, ayrıca pişirilmiş domuz, sığır eti ve yumurta) seçimi, hazır yemekler, tavuk salatası, vol-au-vent, sandviç, konserveler, çorbalar, pizzalar vb. gibi çeşitli sektörlerdeki taleplere ve uygulamalara yanıt vermektedir. Bu ürünler, Vakumlu Taze, Kontrol Altında Ultra Taze ve IQF Dondurulmuş kategorilerinde sunulmaktadır.
Belçika, Tournai
...şarküteri ürünleri, tereyağı, yağlar ve yağlar, kahveler, içecekler, bisküviler, konserve sebzeler, konserve meyveler, reçeller, çikolatalar, makarnalar, pirinç, unlar, çorbalar, soslar. Ama ayrıca: Ambalajlar, Sofra takımları, hijyen ürünleri, zemin hijyeni, masa sanatı...
Portekiz, Carregado
...A BRILHA ALIMENTAR, 30 yıllık geçmişe sahip Portekizli bir Endüstriyel Catering şirketidir. Merkez birimi, Lizbon'un yaklaşık 30 km uzağında, Portekiz'de yer almakta olup, 3,500 m2'lik bir üretim alanına sahiptir ve faaliyet gösterdiği ürün segmentlerinde her türlü zorluğa yanıt verebilecek kapasiteye sahiptir. Çeşitli referanslar ve yemekler üretiyoruz; Çorbalar, Etli Hazır Yemekler (tavuk...
Belçika, Gent
Horeca özel ürünleri. Kızartma, restoranlar, tavernalar, brasseriler vb. için geniş bir ürün yelpazesi... Ürünler: Patates ürünleri, Fırıncılık, Tatlılar, Aperatif atıştırmalıklar, İçecek, Kuru gıda, Sebzeler ve meyveler, Dondurma, Hazır yemek, Baharatlar, Gıda dışı, Salatalar, Soslar, Atıştırmalıklar, Çorbalar, Yağlar ve Yağlar, Balık, Et, Süt ürünleri...
Portekiz, Torres Novas
... yıkanmış, kesilmiş, paketlenmiş ve tüketmeye hazır çorbalar ve salatalar; ve %100 taze meyveden oluşan meyve işlenmiş ürünleri, yenilikçi bir üretim süreci ile elde edilen meyve suları, püreler ve meyve barları, böylece meyvenin doğal özünü korumaktadır. Şirket, büyük ölçüde yerli meyvelerle (%80 civarı) çalışmakta olup, yalnızca ananas ve mango durumunda ithalata bağımlıdır. Son olarak, bu...
Almanya, Duisburg
... genişletilmiştir, böylece Born Plastik İşleme A.Ş. bugün derin çekim alanında her kap için uygun bir kapak sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda plastik ambalajların (örneğin tepsiler, kaseler, katlanabilir ambalajlar vb.) her türlü uygulaması için müşterilere en iyi çözümü sunmaktadır. Desto-kap, özellikle şunlar için uygundur: - Yoğurt, krema vb. - Kurabiyeler, patlamış mısır, müsli, kuruyemiş, kuru meyve, şekerleme vb. - Dondurma - Hazır çorbalar destobecher,plastik,ambalaj,duisburg,gıda,kapak,Apet,PP,PS,PVC,PLA...
İtalya, Fondi
...KULLANIMA HAZIR AKDENİZ SOSLARI Fikir Akdeniz'in kıyı bölgelerindeki en popüler yemekleri birkaç dakikada hazırlamak için "kullanıma hazır" soslar oluşturmak: Makarna, Risotto, Pizza, Bruschetta, Kuskus, Çorbalar, Püreler ve Polenta Gelenek Geleneksel Akdeniz mutfağının en eski hammaddelerini kullanmak: Akdeniz'den avlanan balık FAO 37, Itri'den Soğuk Sıkım Zeytinyağı (lt), Pachino'dan Datterino...
Almanya, Bad Rothenfelde
Hazır yemekler, et ürünleri, çorbalar, soslar, tatlılar, unlu mamuller, baharat ve bağlayıcı karışımların geliştirilmesi.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play