Çek Cumhuriyeti, Prague
...CEE bölgesindeki toptan ve dağıtım şirketiniz. Şık, trend olan ve sağlıklı gıda ürünlerini dağıtıyor ve ithal ediyoruz. Green Heads, 2018 yılında, Çek ve CEE pazarını modern ve trend gıda ve içecek ürünleriyle zenginleştirmek amacıyla kurulmuştur. Sürekli olarak Çek Cumhuriyeti'nde ve yurtdışında, size ve müşterilerinize yalnızca en iyisini sunmak için geleneksel olmayan ve ilginç yeni ürünler arıyoruz. Portföyümüzde, geniş bir süt alternatifi içecekler, Chai'ler, kombucha'lar veya süper gıda shot'ları bulacaksınız.
...İş sağlığı ve güvenliği alanında uzman, D.lgs. 81 / 08 ve değişiklikleri uyarınca; Dış RSPP görevi üstlenme; İş güvenliği konusunda danışmanlık ve eğitim. Eğitim projelerinin sorumlusu ve 06/03/2018 tarihli D.M. uyarınca yetkili eğitmen. 05/08/2011 tarihli D.M. uyarınca İçişleri Bakanlığı listelerine kayıtlı yangın güvenliği uzmanı, aşağıdaki TANIMLAMA KODU ile: CT06929I01643...
İtalya, Venosa
İspanya, Campredó
Norveç, Tromsø

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play