Fransa, Saint Ignat
...Pul pul olan irmikler Kahvaltılık Tahıllar pazarına, özellikle de Mısır Gevreği pazarına yönelik bu çeşitler, büyük boyutlarda gevrek mısır yaprakları elde etmek için dişli mısırların kullanılmasını sağlar! Mısır irmikleri ve unları Mısır lifleri Lifler, besin değerleri (doğal lif oranı %80'e yakın) nedeniyle kullanılmaktadır. Ayrıca, ekstrüzyon süreçlerinde sağladıkları işlevsellik ve dokular...
ufs.country_names.RU, Moscow
... kremalı mantar veya peynir-mantar sosu ile pişirilen makarna, sadece aromatik değil, aynı zamanda alışılmadık derecede doyurucudur. Gerçekten de, besin değerleri açısından mantarlar, ete eşdeğerdir. Kullanım alanları Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Baharatlı mantar 100 gr üzerindeki besin değeri. Proteinler (g / 100g)… 42 Yağlar (g / 100g)… 9,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 1,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 260...
İspanya, Burriana
...taze portakal suyu 5 litre (raf ömrü 6 gün) ve HPP ile işlenmiş (raf ömrü 15 günden 90 güne kadar). İÇERİKLER: portakal (yüzde 100). 100ml BAŞINA BESİN DEĞERLERİ: ENERJİ DEĞERİ: 188 kJ / 45 kcal YAĞ: 0,2g / Doymuş: 0g KARBONHİDRATLAR: 10,4g / Şekerler: 8,4g Protein: 0,7g Tuz: 0 g...
...Avokado, 100 g'ında 4 g lif sağlayarak lif kaynağıdır. Avokado, 100 g'ında 39,95 % Besin Değerleri Referansı (BDR) olan 79,9 µg B9 vitamini ile zengindir. KISACA Ortalama 300 gram Yağ asitleri ve vitaminler açısından zengin Sadece çiğ olarak tüketilir Yıl boyunca tezgahlarda bulunur...
İtalya, Treviso
... SON KULLANMA TARİHİ: 6 Ay. SAKLAMA KOŞULLARI: 0/4°C 100gr için Ortalama Besin Değerleri: Enerji 151KCal/633KJ Yağ: 2.6gr, bunlardan doymuş 0.75gr Karbonhidrat 0gr, bunlardan şeker 0gr Protein 32gr Tuz 3.9gr...
İtalya, S.spirito Di Bari
...AÇIKLAMA İNCELEMELER (0) İçindekiler: İNCİR (28%) (kurutulmuş incir, pirinç unu) – BAL – ŞEKER – Badem (17%) – SUSAM – YUMURTA AKI – İNÜLİN – MALTODESTRİN – SOYA UNU – MISIR NİŞASTASI – AROMA İçerebilir: FISTIK – KABUKLU MEYVELER – SÜT 1 BAR – TAZELİK SÜRESİ 6 AY 100gr ürün başına besin değerleri...
ufs.country_names.RU, Kostomuksha
...İçindekiler: kırmızı frenk üzümü (%60), şeker, kıvam artırıcılar – pektin. Koruyucu maddeler ve yapay katkı maddeleri içermez. 100g başına besin değerleri: karbonhidrat 45g. 100g başına enerji yoğunluğu (enerji içeriği): 770 kJ/180 kcal. Doğrudan güneş ışığından uzak, 0 ile +25°C arasında ve %75'ten fazla olmayan bağıl nemde saklayın. İlk açılışta bir pat sesi belirgin bir şekilde duyulmalıdır; açıldıktan sonra reçeli buzdolabında en fazla 5 gün saklayın. Raf ömrü, üretim tarihinden itibaren 12 aydır. STO 00493534-033-2014 Üretim tarihi etiket üzerinde belirtilmiştir.
İtalya, Roma
... içeren ürünler içermez. Toplama, taşıma ve işleme sırasında ürün, çapraz kontaminasyon riski taşımamaktadır. Gluten içermez. Koruyucular içerir (E300). 100 gr için besin değerleri: Enerji Kj 1101 / Kcal 268 Yağ 28 gr, doymuş yağ asitleri 3,2 gr Karbonhidrat 0,9 gr, şekerler 0,6 gr Lif 1,6 gr Protein 1,9 gr Tuz 1,08 gr Mevcut formatlar: 80 gr, 170 gr.
...Ananas ve Besin Değerleri Ananas, tropikal meyve olarak mükemmel bir örnektir ve yıl boyunca süpermarketlerimizde bulunmaktadır. Güney Amerika kökenli olan bu meyve, hem tatlılarda hem de tatlı-tuzlu yemeklerde kullanılabilir. Vitaminler ve mineraller açısından zengin olan ananas, sağlık için birçok fayda sağlar. Ananasın Özellikleri - Manganez açısından zengindir; - Bromelain içerir; - Lif...
...Ürün Adı Yerfıstığı Yağı Avantaj Genetiği değiştirilmemiş yerfıstıklarından üretilmiştir ve kosher sertifikasına sahiptir. Renk Parlak altın sarısı renk Tat Daha güçlü, lezzetli ve yerfıstığı aroması. Ana Malzemeler Yerfıstığı Alerjen Yerfıstığı Besin Değerleri Enerji: 3700kJ Protein: 0g Karbonhidrat: 0g Sodyum: 0mg Sunum Önerisi Başlıca etler, sebzeler ve erişteler için kullanılır. Son Kullanma Tarihi 18 ay Saklama Kapağı iyice kapatın ve kullanımdan sonra buzdolabında saklayın. Teslimat Süresi 15-25 gün Sertifika KASHER, BRC, HACCP, ISO,...
Fransa, Guenange
... düzenleyici: sodyum sitrat / kafein / tatlandırıcı: steviol glikozitleri / vitaminler: niasin, biyotin, B6 vitamini, B12 vitamini / antioksidan: askorbik asit. Çeşitli ve dengeli bir diyet ile sağlıklı bir yaşam tarzı şiddetle tavsiye edilir. AB'de üretilmiştir. 100ml için ortalama besin değerleri: Enerji değeri: 132 kJ (31 kcal) Yağ: <0,5g Karbonhidratlar: 7,4g (şeker 7,4g dahil) Lif: <0,5g Protein: <0,5g...
İspanya, Golmés (lérida)
...Organik tarımdan elde edilen kabuksuz kuru meyve. Antepfıstığı, doğası gereği glütensiz bir üründür ve ekşi tatlı tadı ile besin değerleri nedeniyle en çok takdir edilen kuru yemişlerden biridir. Bu antepfıstıkları, atıştırmalık olarak tüketmek ve yüksek kaliteli hazırlıklar yapmak için idealdir.
Fransa, Wingles
...Elde şekillendirilmiş ve içi eriyen, çıtır pralin badem-fındık dolgulu yumurtalar. Kuru ve serin (18°C) bir yerde, ışıkta saklamaktan kaçının. Ortalama besin değerleri / 100 g, Enerji değeri, 525 kcal, 2196 kJ Yağ, 31,7 - Doymuş yağ asitleri, 9,4 Karbonhidrat, 48,7 - Şekerler, 45,4 Protein, 8,0 Tuz, 0,1 Karton başına miktar: 4 Minimum sipariş miktarı: 4 Minimum sipariş miktar türü: Karton başına birim SKU: P-PN-N-P Üretim ülkesi: Fransa Ön sipariş: Evet En çok satan: Hayır Kişiselleştirme: Evet Ağırlık (lbs): 0.40 Uzunluk (inç): 9.00 Genişlik (inç): 5.00 Yükseklik (inç): 20.50...
Avusturya, Königsdorf
...Süt YAĞ Min, %99.8 % Nem Max, %0.3 Besin Değerleri Besin Değerleri* 100 ml başına miktar Enerji, kcal 814 Yağdan Gelen Enerji, kcal 814 Toplam Yağ, g 90.5 Doymuş Yağ, g 58 Kolesterol, mg 190 Sodyum, mg 0 Toplam Karbonhidrat, g 0 Şeker, g 0 Protein, g 0 Vitamin A, mcg 600 Raf Ömrü Poşet Ambalaj: 9 Ay Kutu Ambalaj: 12 Ay Cam Kavanoz Ambalaj: 6 Ay Toplu Ambalaj: 12 Ay...
İtalya, Angiari
...Lav taşından yapılmış ızgara, çeşitli gıda türlerinin pişirilmesi için uygundur; bu, bir mangal, fırın veya ocak kullanılarak yapılabilir. Yağ veya diğer baharatların eklenmediği diyet mutfağı için oldukça uygundur. Bu doğal taşın özellikleri, et, balık, sebze, ekmek, pide, pizza gibi çeşitli gıdaların pişirilmesi için uygun hale getirir. Bu doğal taşta pişirme, toksik maddelerin salınımını gerektirmez. Böyle pişirilen yiyecekler daha sağlıklı olup, dumanla herhangi bir temas söz konusu değildir; böylece gıdaların besin değerleri korunur.
...20 % soyulmuş kenevir tohumları ile, çıtır çıtır pişirilmiş Doğal olarak yüksek Omega-3 yağ asidi içeriği ile İçindekiler: Tam tahıl yulaf ezmesi*, tam tahıl çavdar ezmesi*, %20 soyulmuş kenevir tohumları*, çiçek balı*, ayçiçeği çekirdekleri*, keten tohumu*, ayçiçeği yağı*. *kontrollü organik tarımdan 100 g başına ortalama besin değerleri: Enerji 1811 kJ/432 kcal Yağ 22,1 g – Doymuş yağ asitleri 2,6 g Karbonhidrat 44,2 g – Şeker 9 g Lif 8,4 g Protein 14,1 g Tuz 0 g Omega-3 yağ asitleri (Alfa-linolenik asit) 3,3 g Üretici: Hanfland KG...
İtalya, Nove
... dakikalık bir süre tutmak, en dirençli parazit türlerinin tüm gelişim aşamalarında %100 ölüm oranını garanti etmek veya ürün içindeki toplam bakteri sayısında 2 veya 3 log azalma sağlamak için yeterlidir. Fiziksel, kimyasal, organoleptik ve besin değerleri, radyo frekanslarıyla yapılan hassas ısıtma işlemi sırasında en iyi şekilde korunur. Bu şekilde, fumigantlar, anoksik atmosfer veya diğer kimyasal işlemler kullanmadan sağlıklı ve güvenli bir ürün elde edilir.
Litvanya, Kaunas
... kolesterol seviyelerini düzenlerken, kolin sinir hücreleri için gerekli olan önemli bir aktif maddeyi temsil eder. Besin değerleri: 100 g Enerji değeri: 1523 kJ / 359 kcal Yağ: 1,5 g Bunların içinden doymuş yağ asitleri: 0,5 g Karbonhidrat: 76,0 g Bunların içinden şekerler: <0,3 g Protein: 12,0 g Tuz: 0,5 g*...
İspanya, Santoña-Cantabria
... bir yerde saklanırsa zamanla daha iyi olgunlaşır ve ara sıra çevrilmelidir. Turuncu Midye Turşusu Turuncu midye, Yeni Zelanda'ya özgü, renkli kenarları olan kabuğu, büyük boyutu, etli dokusu ve besin değerleri ile karakterize edilen bir bivalv molusku çeşididir. Farklı hazırlıklar için mutfakta kullanımı açısından çok yönlü bir besindir.
...Sahne-Karamell Konfekti Kakao (15%) ve Minz Yağı ile İnce Acı Kakao Fudge, nane tadıyla. Çok Britanya, çok lezzetli. İçindekiler: Şeker, Glukoz Şurubu, KREM, Kakao Tozu, Kakao Kütlesi, Aromalar. 100g'daki Besin Değerleri Enerji 1525kJ/ 360kcal Yağ 11g Bunlardan doymuş yağ asitleri 6g Karbonhidrat 64g Bunlardan şeker 57g Protein 2g Tuz <0,1g...
...Bal, meyve suyu ve birçok vitamin ile. Tadları gerçekten harika. 100g torbada İçindekiler listesi: azalan sırayla: Glukoz şurubu, şeker, %5 bal jelatini, asidik madde: limon asidi, C vitamini, niasin, E vitamini, pantotenik asit, B6 vitamini, B2 vitamini, B1 vitamini, folik asit, biyotin, B12 vitamini, aromalar, paprika emülsiyonu ve renklendirici gıda olarak zerdeçal ekstresi. Besin değerleri...
İtalya, Roccadaspide
...-0,002; Miristik Asit: %0,0; Palmitik Asit: %0; Lignoserik Asit: %0; Heptadecanoik Asit: %0,0; Heptadecenoik Asit: %0,0 GÖSTERGELİ BESİN DEĞERLERİ (100 g için): Yağlar 16,2 g; Enerji değeri 900 Kcal; Kolesterol 0 mg; Sodyum 0 mg; Karbonhidrat 0 mg; Protein 0 mg; Kalsiyum 0 mg SACMA KOŞULLARI: Serin ve doğrudan güneş ışığına maruz kalmayan bir yerde saklayın.
Almanya, Halle (saale)
...Hukuk uzmanlarıyla geliştirildi. Şaraplarınız için birkaç dakika içinde, ön bilgiye ihtiyaç duymadan ve uygun fiyatlarla E-etiketler oluşturun. AB Yönetmeliği 2021/2117 gereği, 8 Aralık 2023'ten sonra üretilen şaraplar ve aromalı şarap ürünleri, etiketlerinde ya basılı olarak ya da QR kodu aracılığıyla "E-etiket" şeklinde bir besin değerleri beyanı ve içerik listesi bulundurmak zorundadır.
Avusturya, Wien
...{"Salz: 0,04g":"Tuz: 0,04g","Nährwertdeklaration per 100g:":"100g başına besin değerleri:","Kohlenhydrate: 78,9g":"Karbonhidrat: 78,9g","Stückgröße Höhe/Ø: 11,5 / 4,0":"Parça boyutu Yükseklik/Ø: 11,5 / 4,0","Eiweiß: 10,9g":"Protein: 10,9g","Zutaten:":"Malzemeler:","davon gesättigte Fettsäuren: 0,52g":"Bunlardan doymuş yağ asitleri: 0,52g","Weizenmehl, Maisstärke,Sonnenblumenöl, Sojalecithin als...
İtalya, Castellammare Del Golfo
...CONCHIGLIONI En iyi Sicilian tahıllarının titiz bir seçimi ile CONCHIGLIONI doğar. İşleme süreci, makarnanın pişirme tutuşunu optimize etmek için soğuk su kullanılarak gerçekleştirilir. Bakır kalıplama, makarnanın yüzeyinde küçük aşındırmaların oluşmasına olanak tanır ve bu sayede sosları ve baharatları olağanüstü bir şekilde tutmasını sağlar. Ayrıca, makarna düşük sıcaklıkta yavaşça kurutulur, böylece organoleptik özellikleri ve besin değerleri korunur. Conchiglioni, bakır kalıplama ile üretilmiş, el yapımı bir makarnadır. Pişirme süresi 9 /11 dakika.
Eşleşen ürünler
Conchiglione
Conchiglione
Diğer Ürünler
Ürün Broşürü
Ürün Broşürü
... Alerjenler: Gluten içeren tahıllar, Süt/Süt ürünleri, Hardal/Hardal ürünleri, Soya/Soya ürünleri Katkı Maddeleri: Koruyucu, Antioksidan ile, Tatlandırıcı ile, Fosfat ile Ortalama Besin Değerleri 100 g için: Enerji: 1,28 kJ / 305,00 kcal Yağ: 28,00 g Bunlardan doymuş yağ asitleri: 0,00 g Karbonhidrat: 1,00 g Bunlardan şeker: 0,00 g Protein: 11,00 g Tuz: 0,00 g Net Ağırlık: 1 kg Brüt Ağırlık: 1 kg Derinlik/Genişlik/Yükseklik: 0/0/0 mm Son Kullanma Tarihi (Gün): 119...
...Suya tozu serpin ve kısa bir süre kaynatın. Tüm koyu soslar ve sular için lezzetlendirmek ve baharatlandırmak amacıyla bir temel olarak kullanılır. Dozaj 1 litre su için 100 g (4 yemek kaşığı) Besin Değerleri/100g Toz (hesaplanan değerler) Enerji: 1.150 kJ/274 kcal Protein: 11,3 g Karbonhidrat: 55,3 g Yağ: 0 g Saklama İyi kapatılmış, kuru ve oda sıcaklığının üzerinde olmayan bir yerde saklayın. Olası Varyantlar Bouillon&Co et suyu 25 kg, 12 kg, 5 kg ve 1 kg ambalaj boyutlarında temin edilebilir, ayrıca isteğe bağlı olarak "Eklenmiş Glutamatsız Koyu Et Suyu" formülünde de sunulmaktadır.
...Nutrilon Bebek Süt Tozu Bebek Formülü Standart-1 Nutrilon Standart 1, doğumdan itibaren kullanılabilen, tam süt bazlı bir bebek formülüdür ve emzirmeyle birlikte de kullanılabilir. Nutrilon Standart 1, GOS:FOS lif karışımı, nükleotidler ve DHA içerir. Besin Değerleri 3/4 fincan (175g) başına Lütfen hızlı bir şekilde teklif gönderebilmemiz için e-posta adresinizi bırakın.
Türkiye, Istanbul
... dikkatli bir şekilde filtre uygulaması yapılmaktadır. Kimyasal veya fiziksel bir arıtma, ağartma ya da koku giderme ve agresif gibi yöntemler üretimimizde kullanılmamaktadır. Bu vesileyle, yağların tipik tat ve besin değerleri en iyi biçimde korunması sağlanıp üretimi gerçekleşir. Aslında kalite standardımız bizlere “doğadan“ gelmektedir! Hammaddeler mümkün olduğunca taze hasatlardan işlenir...