...Pul pul olan irmikler
Kahvaltılık Tahıllar pazarına, özellikle de Mısır Gevreği pazarına yönelik bu çeşitler, büyük boyutlarda gevrek mısır yaprakları elde etmek için dişli mısırların kullanılmasını sağlar!
Mısır irmikleri ve unları
Mısır lifleri
Lifler, besindeğerleri (doğal lif oranı %80'e yakın) nedeniyle kullanılmaktadır. Ayrıca, ekstrüzyon süreçlerinde sağladıkları işlevsellik ve dokular...
... kremalı mantar veya peynir-mantar sosu ile pişirilen makarna, sadece aromatik değil, aynı zamanda alışılmadık derecede doyurucudur. Gerçekten de, besindeğerleri açısından mantarlar, ete eşdeğerdir.
Kullanım alanları
Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri.
Tat
Baharatlı mantar
100 gr üzerindeki besin değeri.
Proteinler (g / 100g)… 42
Yağlar (g / 100g)… 9,5
Karbonhidratlar (g / 100g)… 1,0
Enerji değeri (kcal / 100g)… 260...
...Avokado, 100 g'ında 4 g lif sağlayarak lif kaynağıdır.
Avokado, 100 g'ında 39,95 % BesinDeğerleri Referansı (BDR) olan 79,9 µg B9 vitamini ile zengindir.
KISACA
Ortalama 300 gram
Yağ asitleri ve vitaminler açısından zengin
Sadece çiğ olarak tüketilir
Yıl boyunca tezgahlarda bulunur...
...
SON KULLANMA TARİHİ: 6 Ay.
SAKLAMA KOŞULLARI: 0/4°C
100gr için Ortalama BesinDeğerleri:
Enerji 151KCal/633KJ
Yağ: 2.6gr, bunlardan doymuş 0.75gr
Karbonhidrat 0gr, bunlardan şeker 0gr
Protein 32gr
Tuz 3.9gr...
...AÇIKLAMA
İNCELEMELER (0)
İçindekiler:
İNCİR (28%) (kurutulmuş incir, pirinç unu) – BAL – ŞEKER – Badem (17%) – SUSAM – YUMURTA AKI – İNÜLİN – MALTODESTRİN – SOYA UNU – MISIR NİŞASTASI – AROMA
İçerebilir: FISTIK – KABUKLU MEYVELER – SÜT
1 BAR – TAZELİK SÜRESİ 6 AY
100gr ürün başına besindeğerleri...
...İçindekiler: kırmızı frenk üzümü (%60), şeker, kıvam artırıcılar – pektin. Koruyucu maddeler ve yapay katkı maddeleri içermez. 100g başına besindeğerleri: karbonhidrat 45g. 100g başına enerji yoğunluğu (enerji içeriği): 770 kJ/180 kcal. Doğrudan güneş ışığından uzak, 0 ile +25°C arasında ve %75'ten fazla olmayan bağıl nemde saklayın. İlk açılışta bir pat sesi belirgin bir şekilde duyulmalıdır; açıldıktan sonra reçeli buzdolabında en fazla 5 gün saklayın. Raf ömrü, üretim tarihinden itibaren 12 aydır.
STO 00493534-033-2014
Üretim tarihi etiket üzerinde belirtilmiştir.
... içeren ürünler içermez. Toplama, taşıma ve işleme sırasında ürün, çapraz kontaminasyon riski taşımamaktadır. Gluten içermez. Koruyucular içerir (E300).
100 gr için besindeğerleri: Enerji Kj 1101 / Kcal 268 Yağ 28 gr, doymuş yağ asitleri 3,2 gr Karbonhidrat 0,9 gr, şekerler 0,6 gr Lif 1,6 gr Protein 1,9 gr Tuz 1,08 gr
Mevcut formatlar: 80 gr, 170 gr.
...Ananas ve BesinDeğerleri
Ananas, tropikal meyve olarak mükemmel bir örnektir ve yıl boyunca süpermarketlerimizde bulunmaktadır. Güney Amerika kökenli olan bu meyve, hem tatlılarda hem de tatlı-tuzlu yemeklerde kullanılabilir. Vitaminler ve mineraller açısından zengin olan ananas, sağlık için birçok fayda sağlar.
Ananasın Özellikleri
- Manganez açısından zengindir;
- Bromelain içerir;
- Lif...
...Ürün Adı
Yerfıstığı Yağı
Avantaj
Genetiği değiştirilmemiş yerfıstıklarından üretilmiştir ve kosher sertifikasına sahiptir.
Renk
Parlak altın sarısı renk
Tat
Daha güçlü, lezzetli ve yerfıstığı aroması.
Ana Malzemeler
Yerfıstığı
Alerjen
Yerfıstığı
BesinDeğerleri
Enerji: 3700kJ Protein: 0g Karbonhidrat: 0g Sodyum: 0mg
Sunum Önerisi
Başlıca etler, sebzeler ve erişteler için kullanılır.
Son Kullanma Tarihi
18 ay
Saklama
Kapağı iyice kapatın ve kullanımdan sonra buzdolabında saklayın.
Teslimat Süresi
15-25 gün
Sertifika
KASHER, BRC, HACCP, ISO,...
...Organik tarımdan elde edilen kabuksuz kuru meyve.
Antepfıstığı, doğası gereği glütensiz bir üründür ve ekşi tatlı tadı ile besindeğerleri nedeniyle en çok takdir edilen kuru yemişlerden biridir. Bu antepfıstıkları, atıştırmalık olarak tüketmek ve yüksek kaliteli hazırlıklar yapmak için idealdir.
...Süt YAĞ Min, %99.8
% Nem Max, %0.3
BesinDeğerleriBesinDeğerleri*
100 ml başına miktar
Enerji, kcal 814
Yağdan Gelen Enerji, kcal 814
Toplam Yağ, g 90.5
Doymuş Yağ, g 58
Kolesterol, mg 190
Sodyum, mg 0
Toplam Karbonhidrat, g 0
Şeker, g 0
Protein, g 0
Vitamin A, mcg 600
Raf Ömrü
Poşet Ambalaj: 9 Ay
Kutu Ambalaj: 12 Ay
Cam Kavanoz Ambalaj: 6 Ay
Toplu Ambalaj: 12 Ay...
...Lav taşından yapılmış ızgara, çeşitli gıda türlerinin pişirilmesi için uygundur; bu, bir mangal, fırın veya ocak kullanılarak yapılabilir. Yağ veya diğer baharatların eklenmediği diyet mutfağı için oldukça uygundur. Bu doğal taşın özellikleri, et, balık, sebze, ekmek, pide, pizza gibi çeşitli gıdaların pişirilmesi için uygun hale getirir. Bu doğal taşta pişirme, toksik maddelerin salınımını gerektirmez. Böyle pişirilen yiyecekler daha sağlıklı olup, dumanla herhangi bir temas söz konusu değildir; böylece gıdaların besindeğerleri korunur.
...20 % soyulmuş kenevir tohumları ile, çıtır çıtır pişirilmiş
Doğal olarak yüksek Omega-3 yağ asidi içeriği ile
İçindekiler: Tam tahıl yulaf ezmesi*, tam tahıl çavdar ezmesi*, %20 soyulmuş kenevir tohumları*, çiçek balı*, ayçiçeği çekirdekleri*, keten tohumu*, ayçiçeği yağı*.
*kontrollü organik tarımdan
100 g başına ortalama besindeğerleri:
Enerji 1811 kJ/432 kcal
Yağ 22,1 g
– Doymuş yağ asitleri 2,6 g
Karbonhidrat 44,2 g
– Şeker 9 g
Lif 8,4 g
Protein 14,1 g
Tuz 0 g
Omega-3 yağ asitleri (Alfa-linolenik asit) 3,3 g
Üretici: Hanfland KG...
... dakikalık bir süre tutmak, en dirençli parazit türlerinin tüm gelişim aşamalarında %100 ölüm oranını garanti etmek veya ürün içindeki toplam bakteri sayısında 2 veya 3 log azalma sağlamak için yeterlidir. Fiziksel, kimyasal, organoleptik ve besindeğerleri, radyo frekanslarıyla yapılan hassas ısıtma işlemi sırasında en iyi şekilde korunur. Bu şekilde, fumigantlar, anoksik atmosfer veya diğer kimyasal işlemler kullanmadan sağlıklı ve güvenli bir ürün elde edilir.
... kolesterol seviyelerini düzenlerken, kolin sinir hücreleri için gerekli olan önemli bir aktif maddeyi temsil eder.
Besindeğerleri: 100 g
Enerji değeri: 1523 kJ / 359 kcal
Yağ: 1,5 g
Bunların içinden doymuş yağ asitleri: 0,5 g
Karbonhidrat: 76,0 g
Bunların içinden şekerler: <0,3 g
Protein: 12,0 g
Tuz: 0,5 g*...
... bir yerde saklanırsa zamanla daha iyi olgunlaşır ve ara sıra çevrilmelidir.
Turuncu Midye Turşusu
Turuncu midye, Yeni Zelanda'ya özgü, renkli kenarları olan kabuğu, büyük boyutu, etli dokusu ve besindeğerleri ile karakterize edilen bir bivalv molusku çeşididir. Farklı hazırlıklar için mutfakta kullanımı açısından çok yönlü bir besindir.
...Sahne-Karamell Konfekti Kakao (15%) ve Minz Yağı ile
İnce Acı Kakao Fudge, nane tadıyla. Çok Britanya, çok lezzetli.
İçindekiler: Şeker, Glukoz Şurubu, KREM, Kakao Tozu, Kakao Kütlesi, Aromalar.
100g'daki BesinDeğerleri
Enerji 1525kJ/ 360kcal
Yağ 11g
Bunlardan doymuş yağ asitleri 6g
Karbonhidrat 64g
Bunlardan şeker 57g
Protein 2g
Tuz <0,1g...
...Bal, meyve suyu ve birçok vitamin ile. Tadları gerçekten harika.
100g torbada
İçindekiler listesi:
azalan sırayla: Glukoz şurubu, şeker, %5 bal jelatini, asidik madde: limon asidi, C vitamini, niasin, E vitamini, pantotenik asit, B6 vitamini, B2 vitamini, B1 vitamini, folik asit, biyotin, B12 vitamini, aromalar, paprika emülsiyonu ve renklendirici gıda olarak zerdeçal ekstresi.
Besindeğerleri...
...Hukuk uzmanlarıyla geliştirildi. Şaraplarınız için birkaç dakika içinde, ön bilgiye ihtiyaç duymadan ve uygun fiyatlarla E-etiketler oluşturun.
AB Yönetmeliği 2021/2117 gereği, 8 Aralık 2023'ten sonra üretilen şaraplar ve aromalı şarap ürünleri, etiketlerinde ya basılı olarak ya da QR kodu aracılığıyla "E-etiket" şeklinde bir besindeğerleri beyanı ve içerik listesi bulundurmak zorundadır.
...CONCHIGLIONI
En iyi Sicilian tahıllarının titiz bir seçimi ile CONCHIGLIONI doğar. İşleme süreci, makarnanın pişirme tutuşunu optimize etmek için soğuk su kullanılarak gerçekleştirilir. Bakır kalıplama, makarnanın yüzeyinde küçük aşındırmaların oluşmasına olanak tanır ve bu sayede sosları ve baharatları olağanüstü bir şekilde tutmasını sağlar. Ayrıca, makarna düşük sıcaklıkta yavaşça kurutulur, böylece organoleptik özellikleri ve besindeğerleri korunur.
Conchiglioni, bakır kalıplama ile üretilmiş, el yapımı bir makarnadır.
Pişirme süresi 9 /11 dakika.
...
Alerjenler: Gluten içeren tahıllar, Süt/Süt ürünleri, Hardal/Hardal ürünleri, Soya/Soya ürünleri
Katkı Maddeleri: Koruyucu, Antioksidan ile, Tatlandırıcı ile, Fosfat ile
Ortalama BesinDeğerleri 100 g için:
Enerji: 1,28 kJ / 305,00 kcal
Yağ: 28,00 g
Bunlardan doymuş yağ asitleri: 0,00 g
Karbonhidrat: 1,00 g
Bunlardan şeker: 0,00 g
Protein: 11,00 g
Tuz: 0,00 g
Net Ağırlık: 1 kg
Brüt Ağırlık: 1 kg
Derinlik/Genişlik/Yükseklik: 0/0/0 mm
Son Kullanma Tarihi (Gün): 119...
...Suya tozu serpin ve kısa bir süre kaynatın. Tüm koyu soslar ve sular için lezzetlendirmek ve baharatlandırmak amacıyla bir temel olarak kullanılır.
Dozaj
1 litre su için 100 g (4 yemek kaşığı)
BesinDeğerleri/100g Toz (hesaplanan değerler)
Enerji: 1.150 kJ/274 kcal
Protein: 11,3 g
Karbonhidrat: 55,3 g
Yağ: 0 g
Saklama
İyi kapatılmış, kuru ve oda sıcaklığının üzerinde olmayan bir yerde saklayın.
Olası Varyantlar
Bouillon&Co et suyu 25 kg, 12 kg, 5 kg ve 1 kg ambalaj boyutlarında temin edilebilir, ayrıca isteğe bağlı olarak "Eklenmiş Glutamatsız Koyu Et Suyu" formülünde de sunulmaktadır.
...Nutrilon Bebek Süt Tozu Bebek Formülü Standart-1
Nutrilon Standart 1, doğumdan itibaren kullanılabilen, tam süt bazlı bir bebek formülüdür ve emzirmeyle birlikte de kullanılabilir. Nutrilon Standart 1, GOS:FOS lif karışımı, nükleotidler ve DHA içerir.
BesinDeğerleri 3/4 fincan (175g) başına
Lütfen hızlı bir şekilde teklif gönderebilmemiz için e-posta adresinizi bırakın.
... dikkatli bir şekilde filtre uygulaması yapılmaktadır. Kimyasal veya fiziksel bir arıtma, ağartma ya da koku giderme ve agresif gibi yöntemler üretimimizde kullanılmamaktadır. Bu vesileyle, yağların tipik tat ve besindeğerleri en iyi biçimde korunması sağlanıp üretimi gerçekleşir. Aslında kalite standardımız bizlere “doğadan“ gelmektedir! Hammaddeler mümkün olduğunca taze hasatlardan işlenir...