...»
2015 : WINE ENTHUSIAST 92/100
2014 : J. SUCKLING : 93/100
2012 : J. SUCKLING : 91/100
Sahipler: Jean Pierre & Philippe Rivière
Danışman: Stéphane Derenoncourt
Durum: Saint Emilion belediyesinde yer almakta
Alan: 4 Ha
Toprak: kilolu-kireçli...
...Çikolata Ô Çikolata Tarif Kitabı, çikolata tutkunları için Jean Philippe Walser'ın tariflerini sunuyor.
Bir bölüm, temperleme temel tekniklerine, kaplama sırlarına adanmıştır...
Bu tarif kitabı, hem acemilere hem de daha deneyimli pastacılara hitap ediyor; burada Çikolatalı Marshmallow, Çikolatalı Eclair, nougat parçalı ve karamel soslu, Çikolata Hindistan Cevizi Kreması gibi lezzetli tarifler bulacaksınız...
Referans:BEL25
Stokta:13 Ürün
Boyutlar:140 Sayfa
Dil:Fransızca...
Noble ve rafine tatların tutkunları için, yoğun ve güçlü çikolata ile ince pastacılıktan, lezzetli dondurmadan olgun bir meyve gibi eriyen sorbeye kadar, Jean-Philippe Darcis bu malzemelerle gerçek bir sihirbaz gibi oynayabiliyor. Gelenek ile yaratıcılığı ustaca birleştirerek, malzemeyi ince kombinasyonlarla yeniden yorumluyor ve sonsuz zengin ve nefis aromalar ortaya çıkarıyor. Makaronlar, Jean...
...Cotchia Safranı, atölyelerimizde üretilen safran türevleri sunmaktadır: likörler, hardal, sirke, şurup, yeşil çay, reçeller,... Cotchia safranlı armut makaronları, dünya çapında ünlü çikolata ustası Jean Philippe Darcis tarafından yaratılmıştır. Ayrıca, Belçika'ya özgü safranlı armut pralini, Haut Clocher çikolata atölyesi (Rita Cosi) tarafından yapılmaktadır.