İtalya, Marmirolo
...W: 270 ÷ 290. Tip ‘0’ yumuşak buğday unu. ROUTE36, Pizza a Ruota di Carro için ve çok uzatılabilir hamur gerektiren tüm işlemler için ideal un. Tip ‘0’ yumuşak buğday unu, çözünür protein ve gluten içeriği yüksek olan çeşitlerden titizlikle seçilen buğdaylardan elde edilmiştir. Usta bir öğütme işlemi, çözünür ve çözünmez liflerin miktarını ve oranını düzenleyerek, hem beslenme hem de reolojik açıdan, yani hamurların plastikliği açısından fayda sağlar. Bu nedenle, ROUTE36 ile çok uzatılabilir hamurlar elde edilir; bu hamurlar geri çekilmez ve yırtılmaz, açılması kolaydır. 25 KG...
Slovakya, Košice
... her lokmada taze ve otantik bir tat sağlar. 1kg ambalajı, hem küçük hem de büyük ölçekli pizza yapımı için pratik olup, bu olağanüstü unun faydalarından ihtiyaç duyduğunuz her an yararlanmanızı sağlar. Gyermelyi pizza unu, profesyonel sonuçlar elde etmek için kolay bir seçimdir ve her mutfakta bulunması gereken bir üründür.
Fransa, Le Muy
... sıcaklıklarda bile, pişirilen üründe karbonlaşma veya fırına yapışma gözlemlenmez. Fleurette'imiz pişirme sırasında kaybolur. Fleurette'imiz ayrıca pizza için ahşap fırınlarda da kullanılabilir. 25 kg'lık torbalarda ambalajlıyoruz. Granül boyutu: 0,10 ile 0,315 mm arasında; Ortalama yoğunluk: 550 ile 650 gr/L arasında.
İtalya, Guardiagrele
...Pinsa romana üretimi için yarı mamul ürün. Buğday unu, soya, pirinç ve ekşi maya bazlı bir karışım. Format: 25 kg Dozaj: 100%...
Bulgaristan, Sofia
...smoothie'ler, yoğurt, çeşitli süt türleri, müsli, çorbalar ve tatlılar gibi yiyeceklerin yanında kullanılabilir. Ekmek, pizza veya hamur işlerine eklenip kullanılabilir. Yiyeceklere hafif bir fındık tadı verir. Bir veya iki yemek kaşığı buğday ununu değiştirmek yeterlidir. Genellikle kremler ve maskeler gibi kozmetik ürünlerin içeriğinde bulunur. Besleyici, yatıştırıcı ve ferahlatıcı ev yapımı yüz maskeleri hazırlamak için kullanabilirsiniz. Ambalaj: 500g, 1000g ve dökme...
Almanya, Bad Bentheim
... Kassava unu, glütensiz tarifler yapmak için çok faydalıdır. Ayrıca, kassava unu ekmek benzeri bir sonuç elde etmek için fırıncılıkta da kullanışlıdır. Hem tatlı hem de tuzlu yemekler için, örneğin bisküvi, pizza hamuru veya krep gibi, kullanılabilir.
Fransa, Olivet
...Özel pizza unu tip 00, gluten açısından çok zengindir ve elastik bir hamur elde etmeyi sağlar, bu da çok kolay bir şekilde açılabilir.
ufs.country_names.RU, Vladimir
..."Orijinal İtalyan Pizzası" karışımı, herkesin gereksiz zorluklar olmadan mükemmel bir pizza tabanı yapma fırsatını sunar. Yeni başlayan aşçılar bile basit ve hızlı tarife bayılacak. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitaminlerin ve minerallerin çoğunu korumaya olanak tanır. Ağırlık: 500 g...
Belçika, Anderlecht
... için, spoglia 2x85 mm makarna yaprağı. Makine, güvenlik ve hijyen konularında geçerli "CE" standartlarına uygundur. Çıkışta makarnaların hızlı kurutulması için alt fan. Bu makine, sert veya yumuşak buğday unu gibi hammaddelerden makarna üretimi için tasarlanmıştır ve su ve/veya yumurta eklenmesi veya yeşil makarnalar için ıspanak veya kırmızı makarnalar için domates püresi gibi malzemeler...
Almanya, Grafing B. München
...Weizenmehl Tip 550 ,-1kg, 5kg için 0,47€/Kg. -25kg için 0,42€/Kg/Pizza, Döner ekmeği ve daha fazlası için uygundur. -Netto fiyat, 32 paletten (1 TIR) sipariş verildiğinde Almanya'ya teslimat ile Ayrıca daha küçük miktarlarda mevcuttur, Münih'ten alınabilir.
Almanya, Lüdenscheid
...Kullanım: ızgara et, ekmek, sebze, dip, soslar, marine, güveçler Malzemeler: Pizza/domates pul biber (domates püresi konsantresi, mısır nişastası), köri (kişniş, zerdeçal, çemen, biber, kimyon, zencefil, sarımsak, pirinç unu, tuz), biber, baharat karışımı (havuç, yer elması, maydanoz, taze soğan, kereviz), havuç, sarımsak, domates, soğan, deniz tuzu, pul biber (hardal ve susam izleri içerebilir) Kullanım: ızgara et, ekmek, sebze, dip, soslar, marine, güveçler Şimdi ...
Almanya, Oyten
...Kavrulmamış nohutlardan elde edilen aromatik organik nohut unu. Pişirme ve fırınlama sırasında organik nohut unu, çeşitli yemekleri lezzetli bir şekilde zenginleştirir. Doğu mutfağında sağlam bir yeri vardır ve çorbaları veya sosları mükemmel bir şekilde bağlar. Krep, pizza hamuru, köfte hazırlamak ve ekmek ile kek hamurlarında katkı maddesi olarak nohut unu değerli bir bileşendir. Fırınlama...
İsviçre, Hendschiken
...Dondurulmuş ürünler önceden pişirilmiş, 76g Malzemeler: Domates %29, (asit düzenleyici limon asidi), buğday unu, su, peynir %10, mantar (antioksidan askorbik asit), hidrojene edilmemiş bitkisel yağlar ve yağlar (sürdürülebilir palmiye yağı, kanola yağı), nişasta, maya, jambon (nitrit tuz koruyucu E250, stabilizatör E452, asidite düzenleyici E331), soğan, tuz, soya tam unu, tatlandırıcı sodyum...
Hollanda, Oudeschild
...Tür: Çok Amaçlı Un Fineness (%): 100 İşleme Türü: Değirmen Yapıldığı Malzeme: Buğday Katkı Maddeleri: Hayır Koruyucu, kimyasal veya ağartıcı yok Bu buğday unu ince bir şekilde öğütülmüştür Ekmek, kek, pizza hamuru ve daha fazlası için harika Eşsiz tat ve doku...
Fransa, Saint-Etienne
...Özel pizza unu, gluten içeriği ile pizza hamurunuzu hazırlamak için gereken tüm esnekliği sağlar. Fırında yanmış un sorununu azaltır ve pizzalarınızın görünümünü ve tadını iyileştirir.
Birleşik Krallık, Stoke On Trent Tunstall
...mısır nişastası, sızma zeytinyağı, bitkisel lifler (pancar, psyllium), maltodekstrin, bezelye proteini, kinoa unu, kurutulmuş pirinç ekşi mayası (pirinç unu, su, maya), kıvam artırıcı: hidroksipropilmetilselüloz (E464) patates nişastası, tuz, maya. BESİN DEĞERİ; Enerji KJ (g): 967 Enerji değeri kcal (g): 230 Protein (g): 3 Karbonhidratlar (g): 37.3 Bunlardan şeker (g): 0.4 Toplam Yağ (g): 5.9 Bunlardan doymuş yağ asitleri (g): 0.7 Diyet lifi (g): 8 Tuz (g): 0.98...
... kuruma eğilimindedir. Tüm referanslarımız, süt, yumurta, un, tuz, karabiber ve katmanlamayı daha iyi hale getirmek için içyağı ile yapılan bir temelden oluşmaktadır. Crefole sfogliate'lerimizin temelinden, çeşitli referanslar hazırlıyoruz: Tam buğday Crefole sfogliate, Mısır unu hamurlu Crepole, Tam buğday Crefole sfogliate, Kamut unlu Crefole sfogliate. Bunlardan ayrıca lezzetli atıştırmalıklarımız olan Crefolini ve Crepolini de doğmaktadır.
Hollanda, Mijdrecht
...mutfak aletlerinizi mümkün olduğunca uzun süre güzel tutmanızı sağlar. Üretim kapasitesi: Pizza hamuru max. 10.00 kg hamur (5.00 kg un) Ekmek hamuru max. 8.00 kg hamur (4.00 kg tam buğday unu) Özellikler: 3 hız: 105 - 180 - 408 RPM Kase kaldırma kolu ve güvenlik anahtarı Kase üstünde paslanmaz çelik koruma kafesi Koruma kafesinde güvenlik anahtarı Net ağırlık: 76 kg Boyutlar: Y790 x G440 x D520 mm 230V/50Hz/1Faz 750 Watt...
Almanya, Badenweiler
...Ekmek, poğaça ve pizza hamuru gibi maya hamurları için pirinç unu karışımı...
Almanya, Türkheim
...GAM Sebze Kesici ile uyumludur! 39,00 EUR %19 KDV hariç, nakliye ücreti hariç Celme Rendeli Diski Z7, GAM Sebze Kesici için, 7 mm Rendeli diski Z7, kesim kalınlığı: Ø 7 mm, İsviçre rösti, turp salatası, pizza peyniri vb. için uygundur, GAM Sebze Kesici ile uyumludur! 39,00 EUR %19 KDV hariç, nakliye ücreti hariç Celme Küp Izgarası D10x10, GAM Sebze Kesici için, 10 mm Küp ızgarası D10x10, küp...
İtalya, altamura
...Focaccia Barese, aşağıdaki yüksek kaliteli hammaddelerden oluşan bir hamurdan elde edilir: ince öğütülmüş sert buğday irmiği, yumuşak buğday unu, soya lesitini, sızma zeytinyağı, ayçiçeği yağı, tuz, bira mayası, su, iyileştirici. Gluten ve soya içerir. Süsleme: dağ domatesleri, siyah zeytin, kekik. El yapımı olarak işlenmiş, ATM'de paketlenmiş ve gıda plastik filmi ile sarılmıştır.
İtalya, Crotone
...Taş değirmen unu: un tipi "0" %35 + un tipi "1" %35 + durum buğdayı irmiği %30...
Fransa, Lomme
... • ÜRÜN: Öncelikle istediğiniz ürünü seçin. İster ekmek, ister atıştırmalık ürünü, ister pizza hamuru olsun, ardından kişiselleştirebileceğiniz geniş bir konsept yelpazesi sunuyoruz. • UN: Hafif bir tat için buğday unu veya daha fazla karakter için özgün tahıl ununu seçin. Ürününüz için en uygun un türünü belirleyin. • HAMUR TİPİ: Atıştırmalık için hamurunuzu seçin! Örneğin, çıtır bir atıştırmalık...
İtalya, Albano Laziale
...Albano Laziale'deki Michelangelo della Pizza, Castelli Romani (Roma) Ahşap fırında ev yapımı ekmek, Genzano ekmeği, Lariano ekmeği üretimi yapan bir fırın. Roma pizzası, beyaz ve kırmızı pizza, Velletrana pizzası ve Castelli Romani'ye özgü fırın ürünleri üretimi. En iyi sert buğday unu, 00 unu ve tam buğday ununun seçimi ile harika ürünlerimiz ortaya çıkıyor. Her sabah, en iyi geleneklere göre...
İspanya, Miramar
... fırın hamuru toplarıdır. Pizza için tasarlanmadıkları için profesyoneller tarafından reddedilmektedir. Thinkingfoods, %100 Doğal, Ekşi Mayalı, Manitoba Unu ve Sızma Zeytinyağı ile yapılmış "Tek Profesyonel Pizza Hamuru Topunu" yaratmıştır. Sonuçlar: - Otantik ve El Yapımı Lezzet - Kişiselleştirilmiş ve Özel Ürün - Karlı, Tutarlı ve Profesyonel.
İtalya, Sarzana
...Şirketimiz, İtalyan fırın geleneğine ait tipik ürünler sunmaktadır: Nohut Unu ile yapılan Farinata, Peynirli Focaccia, Yüksek Pizza, Ligurya Pizzası, Ceneviz Focaccia ve Roma Pinsa'sı. Tüm hammaddeler özenle seçilmiştir ve ürünlerimiz koruyucu veya ürünün korunması için başka maddeler içermez. Ürünler ön pişirildikten sonra dondurulmakta ve -18 derecede saklanmaktadır.
Pirinç, un, baklagiller, pizza unu...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play