Polonya, Warszawa, Poland
...Maltodekstrin, en yaygın olarak mısırdan ve ayrıca pirinç ve buğdaydan elde edilen bitkisel nişastanın enzimatik hidrolizi ile üretilir. Nihai ürün, yüksek çözünürlüğe sahip kabarık beyaz bir tozdur. Birçok tarifin besin değerini arttırır. Maltodekstrin, özellikleri nedeniyle nemi düzenlemeye ve ürünlerin raf ömrünü uzatmaya yardımcı olabilir.
Polonya, Brzozów
... üründür. 85-95 derece Celsius'ta çözünürken, 32-35 derece Celsius'ta kıvamlanır. Bu nedenle buzdolabında saklamanıza gerek yoktur. Ortalama bir jel kıvamı elde etmek için şu oran kullanılır: 1 düz tatlı kaşığı agar, 1 su bardağı sıvı için. Agar'ı az miktarda soğuk su ile çözün ve kaynayan suya ekleyin, birkaç dakika kaynatın. Agar ayrıca reçel yapımında da kullanılabilir. 1,5 kg meyve ve 500 g şeker için 1-1,5 tatlı kaşığı agar ekleyin.
... kaplanmıştır. Termal işlem yöntemi Finlandiya'dan gelmektedir. Polonya'nın kayın ağacı, sıcaklık (200-240 derece Celsius) ve buhar ile işlenmektedir. Ağacın koyu rengi, şeker moleküllerinin parçalanmasından kaynaklanmaktadır. Bu tür işlenmiş ağaç, genellikle evlerin kaplaması için kullanılmaktadır.
Polonya, Poniec
... adlandırılabilir. Nestle Nido, tam süt, bitkisel yağlar, A, C ve D vitaminleri ile demir ve çinko sülfat, şeker, laktoz ve soya içerir. Nestle Nido'nun Çocuklar İçin Faydaları: - Demir, B1, B2, B6 ve B12 vitaminleri sayesinde beyin gelişimine yardımcı olur. - A, C vitaminleri ve çinko ile çocuğun bağışıklığını artırır. - Protein, kalsiyum ve D vitamini ile çocuğun büyümesine yardımcı olur. - Çocuklara uygun boy ve kilo kazandırır. - Nestle Nido, iyi bir görüş sağlar. - Bu süt, kas gelişimini artırır. - Çocuklarınıza sağlam dişler kazandırır. - Bebeklerinize parlak saçlar verir.
Polonya, Wrocław
...İçindekiler: glukoz-fruktoz şurubu, çikolata %25 (şeker, kakao kitlesi, kakao yağı, bitkisel yağ (palmiye), süt yağı, emülgatörler: lesitin (soya) ve E 476; aroma), şeker, su, bitkisel yağ (palmiye yağı, kısmen sertleştirilmiş palmiye yağı, emülgatör: E471), yağsız süt tozu, jelatin maddesi: agar, yüksek köpüklü albümin (yumurta beyazı, stabilizatör: E 1505), koruyucu: potasyum sorbat, asidite düzenleyici: sitrik asit, aroma: etil vanilin, tuz, boya: karotenler. Susam içerebilir. Kakao yağına ek olarak, çikolata bitkisel yağlar içerir. Çikolatadaki kakao katıları: %40.5...
Polonya, Warszawa
...Enerji içecekleri. Baharatlar. Gübreler. Yemler (Yulaf. Arpa. Kolza. Mısır. Darı. Peletler..) Kuruyemişler (Badem. Fındık. Yer fıstığı..) Gluten. Tahıllar ve Cereal (Pirinç. Arpa. Çavdar. Kolza. Buğday..) Yağlar. Unlar (Yulaf. Mısır. Soya. Buğday... Süt ve Süt Ürünleri (Kondanse süt. Süt. Soya sütü. Bitkisel süt..) Baklagiller (Fasulye. Nohut.) Kıymetli Metaller (Çelik. Alüminyum. Bakır. Bakır katotları. Külçeler...) Balık ve Deniz Ürünleri (Ton balığı. Karides. Donmuş balıklar. Somon...) Petrol ve türevleri. Organik kimyasallar...