...Açık agave şurubunun tadı, koyu şurubun hafif karamel tadından daha hafif ve daha nötrdür. Agave şurubu, yarı sıvı formda bitkisel kökenli doğal bir tatlandırıcıdır. Veganlar, bunu balın yerine kullanmayı tercih ederler. Baldan daha düşük bir glisemik indekse sahiptir ve geniş bir mutfak uygulamasına sahiptir. <strong>İçindekiler:</strong> Organik agave şurubu (Agave Salmeana) <strong>100g'daki besin değerleri</strong>enerji değeri: 1253kJ/296kcal – %15 GDA*t yağ: 0g – %0doymuş yağ asitleri: 0g – %0karbonhidrat: 71g – %27şekerler: 69g – %77lif: 5,8gprotein:...
...Coca-Cola® belirgin bir karamel rengi ve hoş bir tatlı tadı olan popüler bir gazlı içecektir. İçecek, su, şeker, karbondioksit, kafein, fosforik asit, karamel rengi (E150d) ve doğal aromalar gibi çeşitli bileşenlerden oluşur. Coca-Cola®'nın raf ömrü yaklaşık 6-9 aydır ve tüketicilere içeceğin tadını istedikleri gibi çıkarabilmeleri için önemli bir zaman penceresi sağlar.
Foodcom S.A. gıda toptancıları, markalı ürünlerin distribütörleri, ithalatçılar, ihracatçılar ve perakende zincirleri dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlara Coca-Cola® dağıtır.
...BELLO kremleri, yüksek kaliteli, süper ve yoğun lezzete sahip, uygun yoğunlukta ve çok yönlü uygulama imkanı sunan kremlerdir.
Bu kremler, yapay renkler eklenmeden, koruyucu maddeler eklenmeden, trans yağlar eklenmeden doğal ham maddelerden üretilmiştir.
Şunlar için kullanılabilir:
- dolgular, şekerleme ve gastronomik ürünlerin çevrilmesi
- dolgular, ganajlar, soslar ve kremler için bir baz...