Müşterilerimize taze meyve ve sebzeleri hızlı ve verimli bir şekilde doğrudan sağlıyoruz. Hem organik hem de konvansiyonel geniş bir taze ürün yelpaze...
Büyük fasulyeler domates sosunda. Organoleptik karakter
Görünüm: Domates sosundaki büyük fasulyeler için kırmızı renk
Tat/Aroma: Çeşide özgü, tuzlu ve...
Meyve yuvarlak, mükemmel kalitede, sertlik ve çok homojen bir renge sahip olup, uzun süre saklanabilir. Birçok kalibre mevcuttur.
Kasım'dan Mayıs'a ka...
Latin adı Solanum Lycopersicum olan organik domates, Solanaceae familyasına aittir. Hasat edildikten sonra organik domatesler yıkanır, doğranır ve ard...
Farklı Çeşitlerde Soya Sosları
Soya sosu, doğal ve geleneksel fermantasyon yöntemleriyle üretilen bir çeşni sosudur.
Bizde mevcut:
Çin/Japon
Açık/Ko...
Tkemali, Gürcü mutfağının vazgeçilmez bir parçasıdır. Sos, haşlanmış vişne erikleri ve çeşitli baharatlarla (örneğin, kişniş, dereotu, sarımsak) hazır...
Domates sosu, pişirilmiş domateslerden yapılan bir çeşni olup, İtalyan ve uluslararası mutfaklarda birçok tarifte ana malzeme olarak kullanılır. Bu so...
Ev yapımı domates ketçabı
kendi yetiştirdiğimiz domateslerle! Basitçe harika! Endüstriyel ketçapla kıyaslanamaz - burada gerçek Waldviertel domatesler...