ufs.country_names.RU, Moscow
...). ● Köpük yok (antifoam gerektirmez). ● Daha yüksek canlılık (fırın mayası, %17-18 vol. alkol konsantrasyonunda işlevini kaybeder). ● Zararlı safsızlıkların minimum içeriği (uzun fermentasyon sürelerinde - fırın mayası 7-9 gün fermente olur; zararlı safsızlıkların konsantrasyonu artar, buna bağlı olarak mayanın kalitesi düşer). ● %18 vol. kadar alkol içeren mayalar elde etmenizi sağlar. ● Sıradan mayalardan (pişirilmiş, preslenmiş) farklı olarak, daha iyi alkol elde edebilirsiniz. ● Kapalı ambalaj, ürünün saklanmasını ve stabilitesini sağlar. Son kullanma tarihi: 24 ay Ağırlık: 100 g.
Birleşik Krallık, Ellesmere Port
...Bu uzman aktif kuru rom damıtım mayası, %15 ABV'ye kadar rafine şekerleri (sakaroz veya glikoz gibi) fermente etmek için kullanılabilen tam bir besin kompleksi ile harmanlanmıştır; ancak en iyi sonuçlar melas veya şeker kamışı suyu kullanılarak elde edilir. Bu Turbo Maya için seçilen damıtım suşu, rom ruhu için optimum bir konjenere profili üretir ve son derece canlı ve dayanıklıdır. Mayanın fermantasyon gereksinimleri için tüm temel besinlerin dahil edilmesi, stressiz fermantasyon yoluyla optimum ruh alkol kalitesini garanti eder.
Bulgaristan, Plovdiv
... biridir! Ruh ununun en etkileyici sağlık yararlarından bazıları, diyabet, kardiyovasküler hastalık, kilo alımı, kanser, iltihaplı süreçler ve yüksek tansiyonla mücadele etme yeteneğidir. Sitemizde listelenen ürünler en yaygın kullanılanlardır. Dünyanın dört bir yanında bulunan Lactobacillus bulgaricus bazlı her türlü ekmek iyileştirici, fırın karışımı, ikame ve ekmek mayası üretebiliriz. Ürünlerimizi ülkenizdeki özel gereksinimlere uyacak şekilde adapte edebiliriz.