Fransa, Liverdun
Bloch, iki yüzyıllık aile şirketi, Grand-Est bölgesinde bulunmaktadır ve 1811 yılında kurulmuştur. İlk olarak Strasbourg yakınlarındaki Alsace'da yer alıyordu. 1870 yılında şirket, potajlar ve kısa kaynatmalar ürettiği Nancy banliyösüne, Lorraine'e taşındı. Şirket, 2000'li yıllarda HIGY tarafından satın alındıktan sonra, faaliyetini mutfak yardımlarına odakladı. Yeni adı altında Auguste BLOCH, ...
Polonya, Brzozów
... unlarla (örneğin, patates unu, tapioka unu, kestane unu) birleştirmek, yumurta sayısını artırmak veya hamura olgun bir muz eklemek ve ayrıca daha fazla yağ eklemek gerekir. <strong>İçindekiler:</strong> pirinç unu <strong>100g'daki besin değerleri</strong> Enerji değeri 1481kJ/349kcal - %18 GDA* Yağ 0,7g - %1 Doymuş yağ asitleri 0,15g <1% Karbonhidrat 76,9g - %30 Şekerler 2g - %2 Protein...