• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • haccp

Sonuçlar

Haccp

TürkiyeAnkara ve Orta Anadolu
  1. EMEK DOGAL SAGLIK URUNLERI GIDA SAN.TIC. LTD. STI

    Türkiye

    Helva üretimiyle başladık iş hayatımıza. Tarih 1969. O tarihten bugüne Emek'ten Sağlık prensibinden hiç taviz vermeden geldik bugünlere. Kendi konularında deneyimli personelimizi gıda üretimi ve hijyeni konularında sürekli eğittik. Konya'dan başlayan üretim hiyakemiz; helva, tahin, reçel ve kakaolu fındıklı krema çeşitleri ile şenlenerek devam ediyor. Kalite kontrol ve hijyen yönetimine özellikle dikkat ediyoruz. Fabrikamızda uluslar arası kalite yönetim sistemlerinden ISO, HACCP ve TSE uygulamalarını titizlikle sürdürüyoruz. Genç yaşlı tüm hedef kitlemizin önce sağlığını, bununla birlikte damak tadını da aynı oranda önemseyerek çalışıyoruz. ISO, HACCP, TSE, FDA VE HELAL sertifikamız mevcuttur. çok kısa bir zamanda da BRC çalışmalarımız tamamlanacaktır. şu anda 52 ülkeye ihracat yapmaktayız, ana kalem mallarımızı yurt dışından kendimiz ithal etmekte olup, küçük çaplı ham maddelerimizi yurt içinden temin etmekteyiz. Siz bizi beğendikçe; biz üretmeye devam edeceğiz.

  2. DURU BULGUR

    Türkiye

    DURU BULGUR GIDA SAN. TİC A.Ş. üretim merkezi Karaman’da bulunan Türkiye’nin önde gelen bulgur üreticisidir. 1935 yılında Ziya Duru’nun temellerini attığı firma, o günden bugüne tüketicileri için her zaman en kaliteli, en lezzetli ürünleri sunmak için çalışmış ve bunu kendine misyon edinmiştir. Modern tesislerinde geleneksel bulgur lezzetini oluşturan DURU BULGUR, tecrübeli 300 personeli ve günlük 200 ton bulgur kapasitesi ve Türkiye ve Avrupa’da yaygın dağıtım sistemi ile müşterilere en iyi hizmeti sunmaktadır. Yurt içi piyasası dışında ihracata da ağırlık veren DURU BULGUR, BAŞTA Avrupa birliği ülkelerinden Almanya, Hollanda, Fransa, Belçika, İngiltere, Danimarka, Avusturya, İsveç olmak üzere Norveç, Arnavutluk, Mısır, Kıbrıs, ABD, Avustralya ve Libya’ya ihracatı bulunmaktadır.İşimize ve kaliteye verdiğimiz önemin göstergesi olarak sahip olduğumuz ISO 9001: 2000 Kalite Yönetim Belgemizi, ISO 22000 ve HACCP GIDA HİJYEN BELGESİ gösterebiliriz.

  3. LALE ÇIKOLATA VE ŞEKERLEME

    Türkiye

    Lale Çikolata ve Şekerleme tarihi 1974’e giden bir işletme olarak kokolin çikolata, yumuşak ve sert şekerler üretmektedir. Lale markası lezzeti, güvenliği ve tadı ile giderek daha fazla ürünü portföyüne katmakta olup ürünlerini Halal, HACCP, EN ISO 22000: 2005, TSE gibi uluslararası standartlarda akredite edilmiş şekilde üretmektedir.