• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • dondurulmuş gıda ihracatı

Sonuçlar

Dondurulmuş gıda ihracatı

TürkiyeBolu ve Karadeniz Bölgesi
  1. MATASYON TARIM

    Türkiye

    Uluslar arası tiçaret sera kurum projeleri , et, tavuk, süt ihracatı global

  2. SEAPRO AQUACULTURE

    Türkiye

    Verified by europages badge

    SEAPRO AQUACULTURE, yılında kurulan ve Havuz balığı sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Balık ithalat - ihracatı, somon balığı, derin dondurulmuş balık, Dondurulmuş somon balığı, paketlenmiş somon, havuzda somon yetiştiriciliği, toptan balık, Balık ithalat - ihracatı, dondurulmuş balık ihracatı sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Samsun, Türkiye 'de bulunmaktadır.

  3. OZSANDIKÇILAR SU URUNLERI SAN VE TIC A.S

    Türkiye

    OZSANDIKÇILAR SU URUNLERI SAN VE TIC A.S, yılında kurulan ve Balık ithalat - ihracatı sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. dondurulmuş balık ithalatı, dondurulmuş balık ihracatı sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Trabzon, Türkiye 'de bulunmaktadır.

  4. KOTIL GIDA ITH.IHR.STI.

    Türkiye

  5. CALIKOGLU GIDA

    Türkiye

    Çalıkoğlu Paz. Gıda Tar. Hay. Nak. Tur. İnş. San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. 1997 yılında Karadeniz’in incisi Ordu ilinin şirin Ünye ilçesinde Adem ÇALIK ve Resul ÇALIK tarafından kurulmuştur. Başlangıçta gıda toptancılığı ile ticarete adım atan, yelpazesini gün geçtikçe genişleten bir firma olarak bölgesinde Çalıkoğlu ve mytat markası ve birçok markanın distribütörlüğünü yapmaktadır. İlk olarak Bursa Gemlik’te zeytin üretimine başlamış ardından üretimini Orhangazi’de 1200 m2 kapalı alana taşıyarak kapasitesini artırmıştır. İlkelerine ve geleneklerine bağlı olarak 1997’den bu yana geliştirdiği ürün çeşitliliği, dinamik ve profesyonel kadrosuyla, güçlü araç filosu ve yaygın dağıtım ağıyla istikrarlı bir şekilde büyümeye devam etmektedir. Bünyesinde bulunan İçim, Namet, Aytaç, Filiz, Barilla gibi birçok markaya ait ürününlerin temsiliyetini başarılı bir şekilde sürdürmektedir. İş hacmi her geçen zaman artan firmamız 2015 yılında 3500 m2 depolama alanına sahip yeni şirket binasına taşınmıştır. Çalıkoğlu gıda edindiği bilgi birikimi ve saha tecrübesini 2018 yılında EDT ( Ev Dışı Tüketim ) alanına taşıyarak; tüm restoran, kafe, yemekhane, pastane, otel ve iş merkezlerine tedarikler yapmaktadır. Zeytinle başlayan serüvenini zamanla muhteşem bir lezzet dünyasına dönüştürmüştür. Çalıkoğlu ve MYTAT ürün ailesinde kuru üzüm, kuru incir, kuru kayısı, reçel, lokum çeşitleri ile 112 aktif barkod sayısına ulaşmıştır. Kalite, istikrar ve güvenle yeniliklerimiz devam edecektir.