Türkiye, Samsun
...Vücudu kolayca soyulabilen, gümüş renkli, ince ve yuvarlak pullarla kaplıdır. Çok lezzetli ve sağlıklı bir balıktır. Çeşitli vitaminler ve mineraller içerir. Potasyum, kalsiyum, fosfor, magnezyum, iyot, çinko, D, A ve B vitaminlerini içerir. Türk somonu protein açısından zengindir. Kesim Tipi: Derisi Soyulmuş Fileto D-düzeltme Boyut Aralığı: 450 - 900 / 900 - 1.300 G Saklama Yöntemi: Dondurulmuş IQF Satış: Toptan Ambalaj Yöntemi: 3 Kg Karton kutu, %10-20 Glazür ile Üretim Yeri: Karadeniz, Samsun Türkiye...
Türkiye, Istanbul
...Ege Denizi, Ayvalık bölgesinden toplanan deniz kestaneleri yumurtalarında elde edilerek, dondurulmuş yada taze olarak paketlenmektedir. Paketler 100gr ve 200gr şeklinde hazırlanmaktadır. Günlük üretim kapasitesi 500kg'dır.
Kaymur Murat Gıda Su Ürünleri olarak üçüncü nesil AHMET AKÇAKAYA ve MEHMET AKÇAKAYA 2003 yılında Kayseri Şerçeönü Mahallesinde kurulmuştur. Çağa ve yeniliğe açık bir anlayışla yoluna devam etmektedir. 2012 yılında MİMARSİNAN OSB, soğuk hava deposu ve araç filosu ile Türkiye'de insan sağlığının önemini ve değerlerini yaşatan gençleri ile büyüklerin çizdiği yoldan ayrılmadan, sektöre emin ve emin a...
Türkiye, Istanbul
We are an international company and we supply Ferroalloy including “FeSi” and “FeSiMg” and Urea prill 46% directly from well-known Middle-East factories with high quality, competitive price and flexible payment terms. These are our advantages: -Our price is almost factory price. -We can supply 250 tons per months (Min order 25t) -Packing is in an Export especial format (3-layers jumbo bag). -Tes...
Türkiye, Elazig
Our company started it’s business in the field of aquacultural resources in 2011 and has become a pioneer and a competitive power in this sector through a continuos development and technological substructure. TURKAYLAR AQUACULTURE has been carrying on its business in the fields of selling trout feed, culture fishing and shipping of alive and frozen fish. The target of our company is while contribu...
Türkiye, Istanbul
...Breadcrumbs Breadcrumbs, kızartma yiyecekleri için yaygın olarak kullanılan gıda takviyeleridir; örneğin kızarmış tavuk, balık, deniz ürünleri (karides), tavuk butları, tavuk kanatları, soğan halkaları vb. Kıtır kıtır, yumuşak, lezzetli ve besleyicidir. Breadcrumbs, kızartma yiyecekleri için yaygın olarak kullanılan gıda takviyeleridir; örneğin kızarmış tavuk, balık, deniz ürünleri (karides), tavuk butları, tavuk kanatları, soğan halkaları vb.
Türkiye, Antalya
...Dondurulmuş gıda taşıma kutuları her türlü soğuk zincirde taşınması gereken gıda maddesi için kullanılabilir. Taşıma sürecinde hem hijyen hem de kolaylık sağlayan bu ürünler firmalar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Et, tavuk, balık, hindi, deniz ürünleri gibi tüm hayvansal gıdaların yanı sıra dondurulmuş bitkisel gıda maddeleri de bu kutular aracılığyla taşınabilir.
... • İşlem Alanları • Standart ve Özel Yapılı Yalıtımlı Kapılar Ve daha fazlası • Et • Kümes hayvanları • Deniz ürünleri • Şaraphane • Meyve ve Sebzeler • Mandıra • Dondurulmuş Ürünler NELER SAĞLARIZ . • Ücretsiz ölçü ve teklifler • Tasarım ve İnşa • Devam Eden Destek...
Türkiye, Bursa
DONDURULMUŞ DENİZ ÜRÜNLERİ- BUZHANE HİZMETLERİ- GIDA İŞLEME - PAKETLEME...
YAŞ VE KURUTULMUŞ MEYVE VE SEBZE FABRİKALARININ TEDARİĞİ,ÜRÜN ATIKLARININ BERTARAFI,DENİZ ÜRÜNLERİ,DONDURULMUŞ PATATES,SOĞAN ,ÇİLEK VE BENZERİ ÜRÜNLERİNİN İSTENİLEN KALİTE,SPEKLERİNDE TEDARİKLERİ...
...Firmamızın temeli olan bir diğer firmamız aile işletmesi olarak 1990 yılında Konya'nın Beyşehir ilçesinde kurulmuştur. Zaman içerisinde lojistik ve diğer avantajları sebebiyle Aydın ilinde fabrika kurulmuştur. Şu anda 35 işçi ile çipra, levrek, uskumru, somon, hamsi, alabalık işlenmekte ve dondurulmuş halde pişirmeye hazır ürünler elde edilmektedir.
Türkiye, Ayvalik, Balikesir Province
... (Ruditapes philippinarum), İnce İstiridye (Ruditapes decussatus). Tüm ürünlerimiz temiz, arındırılmış ve pastörize edilmiştir; vakumlu ambalajda ve dondurulmuş olarak sunulmaktadır. İki kabuklu deniz ürünleri, mikroorganizmaları, bakterileri ve toksik maddeleri ortadan kaldırmak için termal şoka tabi tutulmakta ve ürünün tüm niteliklerini korumaktadır: Tat, Doku, Lifler. Daha sonra, gıda sınıfı...