• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • meyve tozları

Sonuçlar

Meyve tozları

TürkiyeIzmir ve Ege Bölgesi
  1. CIMCEK DOGAL URUNLER

    Türkiye

    ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi ISO 22000: 2015 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve GMP İyi Üretim Uygulamaları Yönetim Sistemi sertifikalarımıza %100 doğal topladığımız ürünleri meyve sebze kurutma tesisimizde kurutarak hijyen koşullarda paketleyerek müşterilerimize sunuyoruz. Ürünlerimizin üretimi aşamasında ve daha sonrasında hiç bir kimyasal ve katkı maddesi kullanmıyoruz. Ürünlerimizi Akdeniz ve Ege bölgesindeki çiftçimizden kontrollü olarak alıyoruz. Giriş kontrol Proses kontrol ve Final kontrol kayıtlarımız ve izlenebilirlik kayıtlarımızı müşteri isteğine bağlı olarak müşterilerimizle de paylaşıyoruz. İster ürettiğimiz ürünlerden isterseniz yapacağımız satış sözleşmesinde müşteri isteklerine göre üretim ve kontrolü sağlatarak üretim yapma kapasitesini taşımaktayız. Meyve Cipsi, Sebze kurularımız ve Meyve sebze tozlarımızla siz değerli müşterilerimizin ihtiyacını karşılayacağımızdan kuşkumuz yok. Parekende satışlarımızı Web sitemizde, Fethiye deki mağazamızda yapmaktayız Toptan satışlarımızı kendi servis araçlarımızla ve anlaşmalı kargo şirketlerimizle gerçekleştirmekteyiz. % 100 Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli sizleri de aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz.

  2. LERMONOS GIDA TARIM HAY.TUR.ENERJI SAN.VE TIC.LTD.ŞTI

    Türkiye

    Merhabalar, Denizli Çal Bölgesinde üzüm çekirdeği ve Tıbbi Aromatik bitki yağları ve sirke üretim alanında faaliyet gösteren bir firmayız. Lermonos Markası altında bölge üzümlerinden üzüm çekirdeği yağı, unu ve sirke üretmekteyiz.ürünlerimizi % 100 doğal ve cold press yöntemi ile üretmekteyiz.Şarap, pekmez ve sirke yapımı sonrasında üzüm kabuğu ve çekirdeği atık hale gelmekte , bunlardan ise gıda ve beslenme yönü ile zengin flavonoidlere sahip yağ, un ve ekstraktı çıkarılmaktadır. Günümüzde üzüm çekirdeği toz halinde de satılmakta, ekmek, pasta vb. ürünlerin yapımında da kullanılmaktadır. İçeriği nedeniyle gıdanın raf ömrünü uzatmakta bayatlamayı geciktirmektedir. Üzüm çekirdeği ununun bisküvi üretiminde kullanılabileceği belirlenmiştir (Pasqualone et al., 2014). Bisküvi ununa en fazla %10 oranında ilave edildiğinde bisküvi özelliklerini olumsuz yönde etkilemeden tüketiciler tarafından beğenilebilir nitelikte bisküvi üretilebileceği sonucuna varılmıştır. Böylece doğal bir antioksidatif diyet lif kaynağı olan üzüm posasının hem farklı gelir gruplarına hem de her yaş grubuna hitap eden bisküvi gibi bir üründe kullanılması sağlanmış, toplumumuza hem sağlıklı hem de nispeten kalorisi düşük yeni bir bisküvi çeşidi kazandırılmıştır Ayrıca başkaca taş çekirdekli meyveler ve tıbbi aromatik bitkiler üzerinde de çalışmaktayız.Firmamıza Lermonos.com adresinden ulaşabilirsiniz.Üzüm çekirdeği yağı ile yapılan masaj, peeling ve maskelerVinoterapinin en önemli unsurlarından biridir.

  3. BORABORA OLIVEOIL

    Türkiye

    NATÜREL ZEYTİNYAĞLARI: Ağacın dalından toplanmış sağlıklı zeytinler bekletilmeden fabrikalara getirilir. İçine önceden toprağa düşmüş, çürük ve kalitesiz zeytinler karıştırılmamalıdır. Zeytin hasadı ne kadar hızlı olursa, zeytinler bekletilmeden ne kadar çabuk sıkılırsa, çıkan zeytinyağı o kadar çok kaliteli olur.Fabrikaya gelen zeytinler önce toz ve yapraklarından ayıklanır. Sonra suyla yıkanır. Üretim tamamen mekanik yöntemlerle ve sadece su kullanılarak yapılır. Üretim sırasında hiç bir kimyasal kullanılmaz. Çıkan zeytinyağı vitamin, mineral ve antioksidan deposudur. Evde sıktığımız taze meyve suyu gibidir. Tüketilmeye hazırdır. Taze çim veya taze çağla gibi kokar. Ayçiçeği yağı, fındık yağı, mısır yağı, kanola yağı, pamukyağı gibi yağlar rafine edilmeden natürel zeytinyağları gibi doğrudan tüketilemez.Natürel Zeytinyağları cam, paslanmaz krom veya gıdaya uygun kaplarda, oda sıcaklığında, gün ışığı görmeyen ortamlarda saklanmalıdır. Natürel zeytinyağları asidine ve duyusal özelliklerine göre ikiye ayrılır.A-NATÜREL SIZMA ZEYTİNYAĞI : Serbest yağ asitliği oleik asit cinsinden maksimum yüzde 0.8 dir.a-Natürel Sızma Zeytinyağlarında mutlaka zeytinin kendine has meyvemsi özelliği, acılık ve yakıcılığı olmalıdır. Bazı zeytin cinslerinde ve erken hasatta acılık ve yakıcılık daha fazla olabilir. Fakat duyusal olarak hiçbir kusuru, kötü koku ve tadı olmamalıdır.Natürel Zeytinyağları taze meyve suyu gibidir. Vitamin ve mineral açısından oldukça zengindir.