• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • su kalitesi

Sonuçlar

Su kalitesi

TürkiyeIzmir ve Ege BölgesiToptancı
  1. KÜKÜRT VE ÜRE 46

    Türkiye

    KÜKÜRT HAKKIMIZDA Rafine sülfürün (granüllerin) mikronizasyonu (10µ, 45µ, 90µ ve üzeri inceltme) süreci ve ticareti yapan güvenilir bir şirketiz. Dünya standartlarında üretim ve paketleme yapabilen makine filomuz ile; Ürün kalitesi ve zamanında teslimat prensibiyle iç ve dış pazarda işimizi yönlendiriyoruz. Uluslararası akreditasyona sahip laboratuvar analizlerimizi web sitemizde ve ürünlerimiz üzerinden alıcılarımızla paylaşmak ve ürünlerimizin kalitesinden hiçbir şekilde ödün vermemek, pazar koşullarında güvenilirliğimizin en büyük göstergesidir. (µ; mikron) BELGELERİMİZ iso 9001 iso 14001 iso 22000 iso 22716-gmp Ohsas 18001 KÜKÜRT ÜRETİM KAPASİTEMİZ Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından akredite laboratuvarlar (AgrioLABEN Gıda ve Tarım Deppo Özel Kontrol Laboratuvarı - ODTÜ Merkez Laboratuvarı Zeta Parçacık Ölçüm Laboratuvarı) Yaptığımız analizler ile; Su inceltme kapasitemizin 7, 6 μ'a kadar mümkün olduğu tespit edilmiştir. Bu önlem, bizi dünyada mikronize kükrt üreten birkaç şirket arasına yerleştiriyor. 7.6μ ve üzeri akışkanlaştırma kapasitemiz ve 2000 kg / saat. Üretim kapasitemiz, kükürtün kullanıldığı tüm sektörler için hammadde tedarik etmemizi sağlar.

  2. BORABORA OLIVEOIL

    Türkiye

    NATÜREL ZEYTİNYAĞLARI: Ağacın dalından toplanmış sağlıklı zeytinler bekletilmeden fabrikalara getirilir. İçine önceden toprağa düşmüş, çürük ve kalitesiz zeytinler karıştırılmamalıdır. Zeytin hasadı ne kadar hızlı olursa, zeytinler bekletilmeden ne kadar çabuk sıkılırsa, çıkan zeytinyağı o kadar çok kaliteli olur.Fabrikaya gelen zeytinler önce toz ve yapraklarından ayıklanır. Sonra suyla yıkanır. Üretim tamamen mekanik yöntemlerle ve sadece su kullanılarak yapılır. Üretim sırasında hiç bir kimyasal kullanılmaz. Çıkan zeytinyağı vitamin, mineral ve antioksidan deposudur. Evde sıktığımız taze meyve suyu gibidir. Tüketilmeye hazırdır. Taze çim veya taze çağla gibi kokar. Ayçiçeği yağı, fındık yağı, mısır yağı, kanola yağı, pamukyağı gibi yağlar rafine edilmeden natürel zeytinyağları gibi doğrudan tüketilemez.Natürel Zeytinyağları cam, paslanmaz krom veya gıdaya uygun kaplarda, oda sıcaklığında, gün ışığı görmeyen ortamlarda saklanmalıdır. Natürel zeytinyağları asidine ve duyusal özelliklerine göre ikiye ayrılır.A-NATÜREL SIZMA ZEYTİNYAĞI : Serbest yağ asitliği oleik asit cinsinden maksimum yüzde 0.8 dir.a-Natürel Sızma Zeytinyağlarında mutlaka zeytinin kendine has meyvemsi özelliği, acılık ve yakıcılığı olmalıdır. Bazı zeytin cinslerinde ve erken hasatta acılık ve yakıcılık daha fazla olabilir. Fakat duyusal olarak hiçbir kusuru, kötü koku ve tadı olmamalıdır.Natürel Zeytinyağları taze meyve suyu gibidir. Vitamin ve mineral açısından oldukça zengindir.

Filtreler

Sonuçlar

Su kalitesi

Sonuç sayısı

2 Şirketler

Firma tipine