... sıcaklığa ısıtılan şeker, çekirdeklerin üzerine çoklu damlalar halinde püskürtülür. İşlem üç saatten fazla sürer: istenen kalınlıkta bir şeker kabuğu elde etmek için son aşamadan önce. Drageeyi renklendirmek için şeker şurubu eklenir. Vernik görünümü, gıda verniği ile sağlanır. Bir dragee yapmak için tüm adımlar 72 saat sürer. Daha fazla şeker katmanı, sürecin daha uzun sürmesi anlamına gelir. Günde dört ila beş kişi elle ayıklama yapar: en küçük kusurları ararlar. Küçük hasar, uygun boyut veya şekil, düzensiz renk… en küçük kusur içeren dragee ayrılır.
...OS - 500 paletli, elektrikli ve bantlı kuruyemiş kavurma makinesi fındık, fıstık, antep fıstığı, kabak çekirdeği, ay çekirdeği, kabuklu fındık, badem, kabuklu badem, iç antep fıstığı ve kaju gibi kuruyemiş çeşitlerini muhteşem bir şekilde kavurmaktadır. Kuruyemiş kavurma fırını size üstün bir lezzet ve performans sunarak kavurma kalitesinde önemli bir fark getiriyor. Bu tam otomatik paletli...
Türkiye, Denizli
...fındık,fıstık,ayçekirdeği,kaju,badem tuzlama ve kavurma makinesi...
Türkiye, Istanbul
Merkezi İstanbul’da üretimi Bursa’da bulunan BSN Gıda; en kaliteli kuruyemişleri temin edip, “365 days nut” markası altında, ihtiyaca yönelik değişik ambalaj çeşitleri ile premium bir ürün gamı hazırlamıştır.Ürünlerimiz günlük tüketim amaçlı sağlıklı atıştırmalıklardır. Ürünlerimiz paketli şekilde satılan kavrulmuş fındık, kavrulmuş antep fıstığı, kavrulmuş badem, kavrulmuş kaju fıstığı, tuzlu...
Bu arama terimi için popüler ülkeler