...Ekstrüde balık yemi, balık yetiştiriciliği ve diğer su ürünleri üretim amaçları için kullanılır.
Köken: Türkiye
Balık Türleri: Alabalık, Levrek, Çipura.
Boyutlar: 1 mm, 1.5 mm, 2 mm, 2 mm üzeri.
İçindekiler: Buğday Gluteni, Mısır Gluteni, Vitamin ve Mineral, Prebiyotik, Bitkisel Esansiyel Yağlar, Organik Asit, Balık Yağı, Soya Fasulyesi Püresi, Balık Unu, Buğday Unu...
...Dardanos Fine Foods Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı, Akdeniz bölgesinde yetiştirilen el ile toplanmış kaliteli zeytinlerden dikkatlice ve özenle üretilmektedir. Salatalar ve soslar için, ekmek batırmak için, et marine etmek ve genel olarak pişirme için mükemmeldir. Balık ve kabuklu deniz ürünleri için iyi bir sosdur. Sızma Zeytinyağlarımız; Tüm ürünlerimizde olduğu gibi, ısıtma işlemi olmadan...
...Kan, iç organlar ve diğer organik maddeler temizliği zorlaştırmakta ve bu nedenle optimum hijyenik koşulların sağlanmasını engellemektedir.
Et, balık ve kümes hayvanları tesislerinde gıda işleme, kemiksizleştirme ve hazırlama tesisleri, etkili ve bakımı kolay çalışma yüzeylerine sürekli ihtiyaç duymaktadır.
PE Polietilen hijyenik hizmet ve hazırlama ekipmanları, ev ve endüstriyel mutfaklar için...
...100% ahşaptan yapılmış profesyonel bir kesme tahtası. Tahta, ürünleri kesmede güvenilir bir yardımcı olmanın yanı sıra, kızartılmış et, sebzeler, peynir ve diğer yiyecekler için servis tabağı olarak da kullanılabilir.
MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE STEAK, BALIK VE ET SERVİSİ İÇİN
Steak Servis Tahtaları
Pizza Servis Tahtası
Kesme Tahtaları
Peynir Servis Tahtaları
Ahşap Atıştırmalık Tabağı...