Tür: Tuber Borchii Vittadini
Çok yönlü olan Bianchetto, beyaz trüfenin aynı rolünü üstlenir. Güçlü tadı ve aroması, neredeyse her soslu yemeği tamaml...
Trüf, çeşitli ascomycete ectomikorizal mantar türlerinin yenilebilir meyve verme şekline verilen yerel isimdir ve genellikle daha az veya daha çok yuv...
İvory rengi ve bazen pembe damarlarla bezeli açık etli Tuber Magnatum Pico, unutulmaz bir karakter kazandıran aromatik bir varlığa sahiptir. Bu trüf, ...
Taze siyah trüfenin ilk pişiriminden elde edilen bu hafif tuzlu nektar, Provence siyah trüfesinin gerçek ve güçlü aromasını ortaya çıkarır.
Tadım öne...
Beyaz trüf, havadar ve yağmurlar sayesinde iyi nemli ve yumuşak hale getirilmiş kireçli toprakların derinliklerinde tamamen kendiliğinden gelişme yete...
Aromalı yabani yaz trüfleri (Tuber Aestivum Vitt), sektör profesyonelleri ve trüf ürünleri, etler, peynirler, makarnalar gibi endüstrilere yönelik ola...
Kara Trüf Carpaccio, ince ve hoş bir lezzeti nedeniyle en çok talep edilen ürünlerden biridir.
Şefler ve özel müşteriler tarafından, yemeklere doğru ...
Trüf, çeşitli ascomycete ektomikorizal mantar türlerinin yenilebilir meyve verme şekline verilen yerel isimdir ve genellikle daha yuvarlak bir formda ...
Provence'den siyah trüf parçaları ile zenginleştirilmiş, nazik çiçeksi notalara sahip organik akasya balı.
Tadım önerileri:
Peynir veya foie gras ile...