• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • teknik mikroskopi

Sonuçlar

Teknik mikroskopi - Ithalat/Ihracat

  1. WALTER UHL TECHNISCHE MIKROSKOPIE GMBH & CO. KG

    Almanya

    Verified by europages badge

    1943 yılında Oskar Uhl tarafından kurulan Walter Uhl technische Mikroskopie GmbH & Co. KG 80 yılı aşkın süredir hassas mekanik ve optik metroloji alanlarında en yüksek kalite ve hassasiyeti temsil etmektedir.. Merkezi 35614 Asslar, Almanya'da bulunan şirketimiz, sürekli gelişim ve genişleme sayesinde sektörde küresel bir lider haline gelmiştir. Çok çeşitli uygulamalarda kullanılan kapsamlı bir hassas mekanik ve optik bileşenler ve cihazlar yelpazesi sunuyoruz, bunlar arasında: Ölçüm mikroskopları: taşınabilir, video ve atölye ölçüm mikroskopları, hassas ölçüm ve test görevleri için idealdir. Mikro sertlik test cihazları: Vickers ve Knoop'a göre sertlik testi için cihazlar, 1g'den 2kg'a kadar yükler için uygundur. Konumlandırma sistemleri: Doğrusal masalar, çapraz masalar, döner masalar, kaldırma masalarının yanı sıra hassas konumlandırma gereksinimleri için standlar ve kontroller. Küçük cihazlar: Çubuk tipi mikroskoplar, merkezleme mikroskopları, taşınabilir cihazlar ve hizalama test cihazları. Özelleştirilmiş çözümler: Optik metrolojide özel gereksinimler için özelleştirilmiş çözümler. Ürünlerimiz maksimum hassasiyet ve güvenilirlikle karakterize edilir. Bunu, en son teknolojileri entegre ederek ve sürekli araştırma ve geliştirme yaparak başarıyoruz. Kendi tasarım ve yazılım geliştirme departmanımızla, müşterilerimizin ihtiyaçlarına mükemmel şekilde uyarlanmış, özelleştirilmiş ve müşteriye özel özel çözümler sunabiliyoruz.

  2. CASOCLEANCHECK QUALITY IMPROVEMENT GBR

    Almanya

    Verified by europages badge

    CasoCleanCheck GbR, yapı parçalarının teknik temizliğinin kontrolü konusunda uzmanlaşmıştır. Bunun için özel bir analiz tertibatı kullanıyoruz. Fonksiyonel yapı parçalarındaki kalan pislik analizinin yanı sıra dekoratif yapı parçalarının kontrolü konusunda da uzmanlaştık. Bileşen temizliği bir kalite karakteristiği olarak gitgide daha önemli hale geldiğinden ve çizimlere kaydedilip (CCC = component cleanliness code) ölçülebilir biçimde ortaya konduğundan, bu değerin ölçülmesinin önemi de artmaktadır. Bu amaçla geliştirilen yöntemler ve standartlar sayesinde hızlı, güvenilir, yenilenebilir ve maliyet açısından verimli sonuçlar elde edebiliyoruz. Yürütülen kalan pislik analizleri, yeni VDA 19 (ISO16232) standartlarına uygundur. Müşterilerimiz arasında en ünlü otomotiv tedarikçileri de bulunmaktadır. CasoCleanCheck firması Mart 2013'ten bu yana DIN EN ISO/IEC 17025 akreditasyonuna sahiptir.

  3. OSTEC ARTTOOL LIMITED COMPANY

    Rusya

    Ostec şirketi, bilimsel araştırma ekipmanlarının üretiminde kapsamlı çözümlerin geliştiricisi olan endüstriyel ve bilimsel alet ve ekipman üreticisidir. Şirket, yenilikçi teknolojileri, laboratuvar ekipmanlarını ve enstrümanlarını seçiyor, geliştiriyor ve uluslararası pazara sunuyor. Müşteriye daha fazla teknik destek sağlanır. Ostec, kendi araştırma ve endüstriyel ekipman markalarına sahiptir: RAMOS - Raman mikroskobu ve spektroskopisi için mikroskoplar, IROS - Araştırma ve endüstriyel çevrimiçi FTIR spektrometreleri, isteğe bağlı modüller ve FiPOS fiber probları, NIOS - yapılandırılabilir ve işlevsel olarak genişletilebilir modüler tarama nanomekanik test cihazları, OCOS - kompakt spektrometreler, monokromatörler, spektrograflar, dijital kameralar ve tek kanallı dedektörler, GAOS - sensörler ve proses kütle spektrometresi gaz analiz sistemlerine dayalı gaz analizörleri, AVOS - aktif ve pasif antivibrasyon tabloları.

  4. TÜP BEBEK HASTANESI

    Türkiye

    Tüp BebekKadından alınan yumurta ile erkekten alınan spermin, laboratuvar ortamında birleştirilmesi (döllenmesi) sonucu elde edilen embriyonun rahim içerisinde yerleştirilmesine tüp bebek adı verilmektedir. Tüp bebek (IVF) yöntemi, doğal yollardan çocuk sahibi olamayan çiftler için yardımcı bir üreme tekniğidir. Günümüzde de en çok tercih edilen kısırlık tedavilerinin başında gelmektedir.Tüp bebek yönteminde, laboratuvar ortamında döllenen yumurtalar, ilk gelişim aşamalarını (embriyo) yine laboratuvar ortamında geçirir ve sonrasında anne adayının rahmine yerleştirilir. Bu işlemden sonra elde edilecek olan gebelik, doğal gebelikten farklı değildir. Tüp bebek yönteminde yumurtaların dölleme işlemi iki şekilde yapılır: Laboratuvar ortamında, spermler yumurtaların yanına bırakılır ve kendi kendilerine yumurtanın içine girip (klasik tüp bebek- IVF) dölleme işlemini gerçekleştirmesi beklenir.Sperm hücresi, bir pipet yardımı ile mikroskop altında direkt yumurtanın içine (mikroenjeksiyon) enjekte edilir.Tüp bebek uzmanları, her iki yöntem arasında en uygun olanı çiftlerin özelliklerine göre belirler. Temel amaç en yüksek başarı şansını yakalamaktır.Aşılama YöntemiBazı durumlarda tüp bebek tedavisinden önce aşılama tedavisi de uygulanabilir. Özellikle erkek kaynaklı olan ve nedeni açıklanamayan kısırlık durumlarında tüp bebek yöntemine başvurulmadan önce aşılama tedavisi de tercih edilmektedir.Aşılama işleminde, aynı tüp bebek tedavisinde olduğu gibi kadın yumurtalığı uyarılır. Yumurta