Fransa, Warmeriville
...İçindekiler listesi: Tatlandırıcılar (ksilitol, sorbitol, maltitol şurubu, mannitol, aspartam, asesülfam-K), baz gumusu, asidik maddeler (elma asidi, tartarik asit, sitrik asit), stabilizatör (gliserin), aromalar, maltodekstrin, nişasta, hindistancevizi yağı, emülgatörler (lesitin (soya), yağ asidi sukroesterleri), toz çilek suyu (0,2%), kıvam artırıcı (selüloz gomusu), yeşil çay ekstresi (0,1...
...Kendi markamız adına ürettiğimiz, en çok tercih edilen, 750ml cam şişelerde çikolata aromalı ve çilek aromalı kokteyl şuruplarımız. Yaklaşık 55 farklı çeşit kokteyl ve meyve şurubu üretmekteyiz. Bunun yanı sıra Püre çeşitleri ve Sos çeşitleri de üretmekteyiz. Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak veya sizin markanız adına üretim yapabilmemiz için bizimle iletişime geçin.
İspanya, Tarragona
... endişesiz, lezzetli ve sağlıklı bir deneyimin tadını çıkarın. Öneri: Pipeti oda sıcaklığındaki (yaklaşık 200 ml) bir süt bardağına koyun ve tatların tadını çıkarın. Uyarılar: 3 yaşından küçük çocuklar yalnızca ebeveyn gözetiminde kullanabilir! Pipeti kesmeyin. Kurabiye malzemeleri: Şeker, Fruktoz, Yağsız kakao tozu, Glikoz şurubu, Vitaminler ve Mineraller [çinko glukonatı, B6 vitamini (piridoksin hidroklorür), D vitamini (kolekalsiferol)]. Doğal aromalar, Boya [Karotenoidler (β-karoten)].
...Organik Çilek Reçeli Enerji (kJ ve kcal): 652 kJ Kalori: 159 kcal Protein (g): 0,9 g Karbonhidrat (g): 38,07 g Şeker (g): 38,07 g Yağ (g): 0 Lif (g): 0,38 g...
Fransa, Lattes
...Mathieu Teisseire Çilek Şurubu, yazın tüm lezzetini sunuyor. Güneşle dolup taşan çileklerin parfümü ve aromasıyla dolup taşan bu şurup, dengeli kalan tatlı bir buket sunuyor. Öncelikle bal gibi tatlı olan çilek tadı, ağızda tam anlamıyla açılır ve ardından tazelik katan daha aromatik bir yeşil nota ile yer değiştirir. Değerli meyveye sadık olan parlak kırmızı rengi, Bubble Tea'lerinize şıklık katacaktır.
Ukrayna, Dnipro
...Çilek, en popüler şeker şurubu TM Maribell'den biridir. Yazın tadını taşır ve birçok kokteyl, limonata, milkshake ve bubble tea'de mükemmel bir şekilde kullanılır. İçindekiler: Şeker, su, doğal "Çilek" aroması, sitrik asit. 0,7L cam şişelerde veya 1L plastik şişelerde paketlenmiştir. Ayrıca, 0,25L'lik küçük cam şişelerimiz de mevcuttur. Dünya genelinde ihracat yapıyoruz. Fiyatı öğrenmek için lütfen e-posta gönderin: irina.syrup@gmail.com Web sitemizi ziyaret edin: www.maribell.com.ua/en...
Ukrayna, Pervomaysky
...Fırınlanmış karışım (80.0%) (yulaf ezmesi, arpa, çavdar, spelt, mısır topları (iri mısır ve mısır unu, şeker), doğal bal, rafine deodorize ayçiçek yağı, arpa malt özü, Himalaya tuzu, vitamin E), bir karışım kuru meyveler (13.5%) (değişken oranlarda: kuru üzüm, kuru vişne, kuru kayısı parçaları), bir karışım şekerlenmiş meyveler (5.5%) (değişken oranlarda: çilek parçaları, şeftali, glikoz-fruktoz şurubu), vişne parçaları ve dondurularak kurutulmuş çilekler.
Kuzey Makedonya, Veles
...Birçok insanın en sevdiği meyvelerden biri çilektir. Küçük, lezzetli ve tatlı kırmızı çilekler hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından sevilir. Misafir davet edildiğinde tatlandırmak için çilek reçeli doğru bir tercihtir ve bunu kekler ve hamur işleri hazırlamak veya meyve dondurması için sos olarak kullanabilirsiniz.
İsviçre, Altendorf
...Bal-limon-çilek tat özellikleri ile tanınan Meritus şurubu, grip ve soğuk algınlığından kaynaklanan ıslak ve kuru öksürükleri hafifletmek için tasarlanmış doğal bir çözümdür. Bu kombinasyon, bileşenlerin bilinen potansiyel faydaları ile birlikte papatya ekstresi içermektedir. Balın antibakteriyel ve antioksidan özellikleri, öksürüğe neden olan bakterilerle mücadeleye yardımcı olur ve doku onarımını destekler. Papatya ve limon, C vitamini takviyesi yaparak ek antioksidan, antibakteriyel ve antiviral faydalar sunar. Meritus, tüm aile için güvenilir ve güvenli bir seçim yapar.
Belçika, Heppignies
... genelinde dağıtım imkanı sunarken, mağaza içinde en az 10 gün raf ömrü garantisi sağlar. Tariflerimiz; California- Şeftali YEŞİL ÇAY / ŞEFTALİ ŞURUBU & MANGO VE LİÇİ TOPLARI Thaï Lychee - YEŞİL ÇAY / LİÇİ ŞURUBU & ÇİLEK VE LİÇİ TOPLARI Tropical Jungle- YEŞİL ÇAY / HİBİSKÜS ŞURUBU & MANGO VE PASSİFİK MEYVESİ TOPLARI Wild Strawberry- YEŞİL ÇAY / ÇİLEK ŞURUBU & YEŞİL ELMA VE ÇİLEK TOPLARI Green Lover- YEŞİL ÇAY / YEŞİL ELMA ŞURUBU & YEŞİL ELMA VE ŞEFTALI TOPLARI Black Forest- SİYAH ÇAY / KASİS ŞURUBU & YABAN MERSİNİ VE ÇİLEK TOPLARI...
İspanya, Sant Boi De Llobregat Barcelona
Polonya, Wrocław
...İçindekiler: çikolata min. %58 (şeker, kakao kütlesi, kakao yağı, yağsız kakao tozu, emülgatörler: soya lesitini ve E476, vanilin aroması), şekerlenmiş çilek min. %40 (çilek, şeker, glukoz-fruktoz şurubu, sitrik asit - asit düzenleyici, pirinç unu, potasyum sorbat - koruyucu), kaplama maddesi (arabik zamk, şeker ve şurup). Kakao kütlesinin çikolata içeriği min. %54.9. Ürün alerjenler içermektedir: soya. Olası alerjen içeriği: yer fıstığı, fındık, badem, ceviz ve antep fıstığı ile süt.
Fransa, Prunay-Sur-Essonne
...Mavi tropikal granitin, çilek, frambuaz, limon veya nane lezzetini organik ve renklendirici içermeyen versiyonuyla yeniden keşfedin. Şaşırtıcı bir şekilde, şurup doğal olarak organik gıda maddesi eklenerek renklendirilmiştir. Seviyeye getirilmiş kullanıma hazır şurup. 1L veya 5L olarak mevcuttur.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Bitey kurabiyeleri, tahıllar, meyveler, böğürtlenler ve sebzeler temelinde besleyici bir hızlı öğün sunar. Her paketteki kurabiyelerin şekli belirli bir temayı takip eder: Uzay, Hayvanlar, Deniz Altı ve Dinozorlar. 1,5 yaşından itibaren erken yaş çocuklarının beslenmesi için önerilir. İçindekiler: pirinç unu (49%), hindistancevizi yağı, mısır nişastası, konsantre çilek suyu (10%), hurma şurubu...
Fransa, Paris
...Granola 250g Mısır gevreği, badem, chia tohumu, balkabağı, susam, hindistancevizi yağı ve agave şurubu, dondurulmuş çilekler ve kurutulmuş kivi. Sabahın tadı patlaması.
Fransa, Pézenas
...Karpuz, limon, portakal ve çilek aromalı sakız macédoine. Menşei: AB. Önerilen perakende satış fiyatı: 2,89 € (KDV %20). İçindekiler: şeker, glukoz şurubu, baz sakız (soya lesitini), aromalar, asidik madde (E296), nem tutucu (E422), kaplama ajanları (E-901-903), bitkisel yağlar (palmiye, hindistancevizi), boyalar (E-100-120-133-160c). Tahıllar, yumurta, susam, soya, süt ve kabuklu yemişler için olası izler.
Fransa, Olivet
...Referans 3421557111006 menşei: AB/AB dışı. Fransa'da üretilmiştir Sertifika: FR-BIO-01 İçindekiler: tahıl flakeleri*(yulaf*, buğday*, arpa*, çavdar*), açık kahverengi şeker*, tahıl puffları*(pirinç*, arpa maltı*, buğday*, yulaf*, şeker*, tuz), hidrojene edilmemiş palmiye yağı*, buğday şurubu*, kırmızı meyveler*3.5%(çilek*, frambuaz*, yaban mersini*), buğday unu*T65, badem*, hindistancevizi*, tam susam*, mısır yaprakları*. *organik tarımdan elde edilmiştir.
Bulgaristan, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... saklayın.","Ingredients":"Buğday unu, glikoz - fruktoz şurubu, reçel - meyveler %21 / yaban mersini %15, ahududu %15, çilek %10, böğürtlen %5, şeker, içme suyu, pektin, limon asidi, potasyum sorbat, aroma - yaban mersini, ahududu, çilek, böğürtlen / kakao glazürü (şeker, tamamen rafine hidrojene palm yağı, kakao tozu %5 10-12% yağ), kuru peynir altı suyu, emülgatör: soya lesitini, aroma: vanilya, tuz), ayçiçek yağı, bal %1, tatlandırıcılar: sodyum bikarbonat, amonyum bikarbonat.","Shelf Life":"6 ay"}...
Fransa, Malataverne
...4 Kg'lık nougat pastası, 20 adet bireysel olarak paketlenmiş dilime kesilmiş (Yaklaşık 200 Gr). Ağırlık veya dilim başına satılacak. Bileşenler: badem, şeker, bal, glikoz şurubu, pastörize yumurta akı, hostes (patates nişastası, su, bitkisel yağ), mısır unu, doğal aromalar. Orman meyvesi reçineleri için bileşenler: yaban mersini, çilek, ahududu, asidik madde: sitrik asit, stabilizatör: pektin. Eğer kaplama varsa: şeker, hidrojene edilmiş bitkisel yağlar, yarım yağlı kakao, emülsifiye edici: soya lesitini, aroma: vanilya.
Fransa, Arles
...Maison Lesage Provence'den pralin gianduja ile kaplanmış meyve püresi. 16 ile 20°C arasında kuru bir yerde saklayın. İçindekiler: şeker, kakao yağı, Provence bademleri, kakao hamuru, yağsız süt tozu, dehidre glikoz şurubu, stabilizatör toz sorbitol, kayısı, kiraz, incir, çilek, su, çilek, kiraz, incir, kayısı, jelatör pektin, kaplama maddesi arabik zamk, sitrik asit, soya lesitini...
Fransa, Furiani
...İçindekiler: şeker, meyveler (çilek, iştah meyvesi, ananas, frambuaz, siyah frenk üzümü, kayısı), glukoz şurubu, pektin, tartarik asit. Referans: PTFR230...
Almanya, Bad Essen
... eklemek, ona canlı bir tat katar. • Organik Rhabarber Nektarı: Bu nektar, Osnabrück bölgesinden Bioland rabarbarından elde edilen filtre edilmemiş bir üründür. Agave şurubu burada alternatif bir tatlandırıcı olarak kullanılır. • Rhabarber Şorlesi: Yüksek oranda rabarbar direkt suyu ( %40), su ve fruktoz ile karıştırılmış, karbonatlı bir içecektir. Rhabarber şorlemiz alkolsüzdür ve şimdi 0,7 litrelik şişelerde de mevcuttur. Şorleyi, bir damla Aperol ile buzlu olarak keyifle tüketin.
İspanya, Cabezo De Torres-Murcia
... Sirkesi - Kırmızı Şarap Sirkesi - Elma Sirkesi - Jerez Sirkeleri - Modena Balsamik Sirkesi - Balsamik Kremler - Sarımsaklı Şarap Sirkesi - Estragonlu Şarap Sirkesi - Renksiz Alkol Sirkesi - Renkli Alkol Sirkesi - Soslar - Tek Kullanımlık Paketler - Sirke Şişesi - Sıvı Karamel - Çikolata Şurubu - Çilek Şurubu - Vanilya Şurubu - Acı Sos - Aperitif Sos - Sızma Zeytinyağı - Sanayi için dökme sirke...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play