İtalya, Firenze
...Mantarların ve zeytinlerin siyah trüf ile buluşması, güçlü ve belirgin bir lezzete sahip harika bir kremanın doğmasına neden oldu. Kavanozu açar açmaz orman hissi çevreyi sarıyor. Malzemeler: yetiştirilmiş mantarlar (agaricus bisporus), zeytin, yaz trüfü (tuber aestivum Vitt.). Öneriler: Trüf Krema'mızı beyaz ve kırmızı etlerle, yumurtalarla, kızarmış ekmek dilimlerinin, kanepelerin ve krakerlerin üzerinde lezzetli bir şekilde öneriyoruz. Ayrıca tortellini ve ravioli için dolgu olarak da kullanılabilir.
...Bu krema fikri, ilk renkli bir vizyondan doğmuştur. İki ürün, neredeyse zıt renklere sahip olmasına rağmen her ikisi de dikkat çekiyordu. Enginar kalplerinin siyah trüf ile birleşimi, zeytinyağı içinde mükemmel bir ürün oluşturdu; bu ürün, kanepeler, pizzalar ve focaccia için harika bir dolgu malzemesidir. Malzemeler: enginar (yüzde 65), zeytinyağı, zeytin, yaz trüfü (tuber aestivum Vitt.) yüzde 5, tuz, aromalar. Tavsiyeler: Mükemmel bir sos için beyaz etler veya ana yemekler için harika bir çeşni.