...Tartufata Sosu
Saklama: Oda sıcaklığında, doğrudan güneş ışığından ve ısıdan uzak bir yerde saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve 5 gün içinde tüketin.
Son kullanma tarihi: 36 ay...
...Tartufata sosu, sızma zeytinyağı ve trüf mantarı ile Boletus edulis gibi çeşitli bitkilerden elde edilen malzemelerle, koruyucu eklenmeden fiziksel işlemlerle paketlenerek yapılmaktadır.
Pâté benzeri bir dokuya ve oldukça hoş bir siyah trüf ile Boletus edulis aroması ve tadına sahip olan bu sos, doğrudan ekmek dilimlerinin üzerine sürülerek veya makarna yemeklerine, pizzalara vb. eklenerek tüketilmesi son derece keyiflidir.
...Belbri Trüf sosunun tatlı ve topraksı lezzetini kaçırmayın. Belbri TrüfSosu ile yemek yiyin, bunu hamburgerler, soslar ve yumurta veya diğer yan yemekler gibi çeşitli yemeklerde sos olarak kullanın.
Şimdi deneyin. Veganlar ve vejetaryenler için uygundur.
...Malzemeler: Yetiştirilen mantarlar (Agaricus bisporus), ayçiçeği yağı, yeşil zeytin, Beyaz Trüf %1 (Tuber magnatum Pico), tuz, aroma, askorbik asit: E300.
Son kullanma tarihi: 36 ay.
Kullanım şekli: Krutonlar ve aperatifler için iç harç olarak, ana yemekler, omletler ve trüf ile yapılan tüm yemekler için mükemmel bir sos olarak idealdir.
Alerjenler: Ürün alerjen madde veya bu bileşenleri...
1972 yılında, kurucusu François Roméo tarafından Vence'de kurulan aynı adı taşıyan yağ fabrikası, yıllar içinde çeşitli zeytinyağı serileri oluşturmayı ve geliştirmeyi başardı. Yumuşaklık ve meyvemsi tat, canlılık ve otumsu notalar arasında dengeli bir uyum sunan François Roméo yağı, geniş bir kitleye hitap ediyor.
François Roméo markası, Akdeniz havzasının en iyi üretim yerlerinden elde edilen y...
Abruzzo'dayız, yeşil bir bölge. Mevsime göre tür ve kalite değişen FRESH TRUFFLE ticaretinde uzmanız. Titizlikle seçilmiş. Aşağıdaki sürelerle trüf sağlıyoruz: • 24 saat İtalya (It) ve Avrupa (EU) • 24 saat Kuzey Amerika ve Kanada • 36/48 saat Asya • 48 saat Avustralya Ayrıca, hem trüf bazlı ürünlerin hem de İtalyan mutfağının klasik ürünlerinin üretimi için bir tesis kurduk. • Beyaz soslar • Trüf...
...Yaz trüf mantarı ve mantar ile sos. Koruyucu içermez ve glütensizdir. Makarna, risotto, yumurta, kanepeler, aperatifler için mükemmeldir. Gerçek bir trüf tadı için siyah zeytin içermez!
Siyah trüf ve mantar ile sos. Aperatifler, tostlar, ana yemekler, soslar, etler, gratin yemekler ve omletler gibi farklı yemekleri zenginleştirmek için idealdir.
...Beyaz Trüf ve porcini ile yapılan La Delizia, en rafine ve özel ürünlerden biridir.
Aperatifler ve kaliteli etler için idealdir, harika beyaz şaraplarla eşleştirilir. Çok sayıda üst düzey mutfakta talep edilmektedir. Dünyanın en iyi Şefleri tarafından doğrudan rafine ve dengeli bir şekilde hazırlanmıştır.
...Zeytinyağı Bazlı Aromalı Soslar
Mutfakta lezzeti ve pratikliği bir araya getirmek için, sızma zeytinyağını Akdeniz soslarıyla ve daha fazlasıyla birleştirdik:
- Kuru Mantar
- Sarımsak
- Fesleğen
- Siyah Trüf
- Beyaz Trüf
- Limon
- Acı Biber
- Kekik...
...%99 Organik beyaz şarap sosu*
- %1 Trüf aroması
* Organik Tarım ürünüdür
Koruyucu içermez, Alerjen içermez
Pastörize edilmemiştir
Salata soslarında, salatalarda, çiğ sebzelerde ve marine işlemlerinde kullanılır.
Bu beyaz balsamik sos, yumurtalarınız ve çiğ sebzelerinizle harika bir uyum sağlar.
Dengeli tadı, sıcak veya soğuk tüm hazırlıklarınıza uygundur.
Bu bir sos olup, asiditesi yalnızca %5,4'tür.
Bu ürün ayrıca 25 litrelik şişelerde, 3-5-10 litrelik kutularda, 220 litrelik fıçılarda ve sipariş üzerine konteynerlerde de mevcuttur.
...Durum buğdayı irmiği, Yumurta %30, Kırmızı pancar tozu, Barolo DOCG Şarabı %2. Kabuklu deniz ürünleri izleri içerebilir. Yaklaşık 3/4 kişilik.
Büyük bir miktar tuzlu kaynar su içinde yaklaşık 6/7 dakika pişirin.
Süzün ve baharatlayın.
Beyaz veya siyah trüfsosu, et veya sebzelerle servis etmenizi öneririz.
Aynı terroirden bir kırmızı şarap (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) veya beyaz şarap (Roero Arneis, Gavi di Gavi) mükemmel bir uyum oluşturacaktır.
Ean13:3701511702359
Referans:TagliatelleBioVinItalie1...
...KONAL d.o.o./s.r.l. şirketi, 10 yıldan fazla bir süredir piyasada olan bir aile şirketidir. Şirket, sebzelerin işlenmesi ve konservelenmesi ile ilgilenmektedir. Ürün yelpazesi, işlenmiş sebzeleri kapsamaktadır; kırmızı radicchio, enginar, karışık orman mantarları, kurutulmuş domatesler, şampiyon mantarları ve trüfsosu. Tüm ürünler ve katkı maddeleri, AB normlarına ve ilkelerine uygun olarak üretilmekte ve hazırlanmakta olup, monosodyum glutamat ve potansiyel alerjen bileşenler içermemekte ve GDO'suzdur.
ITALIADAMANGIARE, mevsimlik beyaz ve siyah trüf, beyaz trüfsosu ve siyah trüf, trüf pul, öğütülmüş siyah trüf ve beyaz trüf yağı üreten bir şirkettir. Ayrıca, sızma zeytinyağı dağıtıyoruz.