...Size mümkün olan en iyi kaliteyi garanti etmek için bunu düzenli olarak yapıyoruz.
Akbari antepfıstığı, en uzun antepfıstığı çeşididir. Antepfıstığı yeşil renkte olup, olgunlaştığında kabuğu kırmızıya döner.
Kullanım:
Kavrulmuş ve tuzlu antepfıstıklarımızı aperatif olarak veya atıştırmalık olarak tadabilirsiniz. Ayrıca tuzlu yemeklere (dikenli zambak ve antepfıstığı ile pilav) veya tatlılara da ekleyebilirsiniz.
Serin ve kuru bir yerde saklayın.
Çiğ antepfıstıklarımızı burada bulabilirsiniz.
Çanta: 5Kg
Çanta: 20Kg...
RADZIOWI SP. Z O.O. şirketi, 2014 yılında kurulmuş bir Üretici/İmalatçı olup, Organik gıda sektöründe faaliyet göstermektedir. Ayrıca, örümcekler, hurma, hindistancevizi unu, brezilya fındığı, badem, kuru kayısı, paketlenmiş badem, paketlenmiş kaju ve sağlıklı ve doğal gıda sektörlerinde de faaliyet göstermektedir. Şirketin merkezi Polonya'nın Brzozów şehrindedir.
... o kadar hızlı büyür ki, çevresindeki kabuğu patlatacak kadar büyür. Antep fıstığı kabuğunda kavrulur ve tuzlu olarak satılır. Bu lezzetli yeşil çekirdekler sadece atıştırmalık olarak tüketilmez, aynı zamanda özel sosis türlerinde veya çikolata şekerlerinin üzerinde de bulunabilir - her zaman lezzetli bir ek olarak.
Köken
Antep fıstığı, İran'dan Türkiye'ye ve Pakistan'dan Hindistan'a kadar geniş alanlarda yetiştirilmektedir. Amerika Birleşik Devletleri de artık Antep fıstığı üretiminde büyük bir sanayi dalına sahiptir.
2010'dan beri, ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA kuru meyve kavurma konusunda uzmanlaşmıştır. El yapımı olarak, koruyucu, katkı maddesi veya renklendirici kullanmadan çalışıyoruz. Ürünlerimiz yalnızca sipariş üzerine kavrulmakta, bu da taze bir tat sağlamaktadır. Tüm ürünlerimiz yağsız KURU kavrulmaktadır.
Müşterilerimize geniş bir ambalaj seçeneği sunuyoruz: 3kg veya 5kg'lık dökme kova, MDD poşetleri...
...Besleyici ve lezzetli çiğ antep fıstıkları, sağlık için faydalı maddeler açısından büyük bir zenginliğe sahiptir. Bu nedenle, bu eşsiz lezzete sahip tohumları sağlıklı ve lezzetli bir atıştırmalık olarak diyetlerine dahil eden tüketici sayısı giderek artmaktadır. Antepfıstığı protein açısından zengindir, bu yüzden özellikle düşük kalorili diyetler uygulayanların küçük porsiyonlar halinde...
...Uzun antep fıstığı kabuklu (Ahmad Aghaei)
Boyutlar: 20/22, 22/24, 24/26, 26/28
Ambalaj: 50 kg torba veya 10 kg vakumlu torba karton başına
Çiğ veya kavrulmuş tuzlu
Doğal olarak açık veya mekanik olarak açık
Kapalı ağız kalitesi talep üzerine mevcut...
... malzeme olup, özellikle Sicilya mutfağında yaygın olarak kullanılmaktadır; çünkü gerçekten ilginç tatlar, kokular ve hisler sunma yeteneğine sahiptir. Hem tatlı hem de tuzlu çeşitli yemeklerin hazırlanmasında kullanılabilir; tatlılar, lokumlar, dondurmalar, makarnalar, balık ve et yemekleri gibi.
...perikarpı (kabuk koruyan tüylü ve etli yeşil deri) meyve olgunlaştığında yumuşak yeşilden pembe-mor renge geçer. İncelik ve zarafet, VIJAYA Tuzlu Kavrulmuş Antepfıstığı'nın özellikleri olacaktır.
Referans:23120...
... ve kızartılmış eklemeler
- Dehidre peynirler
- Şarküteri ürünleri
- İtalyan peynirleri
- İşlenmiş sebzeler: Yarı kurutulmuş, konserve, şekerlenmiş
- Bitkisel yağlar
- Dehidre veya konserve meyveler
- Kuruyemişler ve türevleri: Fındık, Antepfıstığı
- Orta nemli veya anhidrat tatlı dolgular ve kaplamalar
- Çikolatalar...