... yapılmıştır.
Grup B: en yüksek ve birinci sınıf yumuşak cam buğday unundan yapılmıştır.
Grup C: en yüksek ve birinci sınıf buğday unundan yapılmıştır.
Sert buğday çeşitleri, yumuşak olanlara göre daha yüksek gluten içeriğine ve daha düşük nişasta içeriğine sahiptir. Bunlardan yapılan makarnanın glisemik indeksi daha düşüktür.
Makarna pişirme derecesi, türüne ve yerel geleneklere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. #makarna #spagetti #makarna #vermicelli #un...
... gerekli B grubu vitaminlerini, ayrıca vücut için hayati öneme sahip E vitaminini ve proteinleri içermektedir. Pişirme sırasında makarna, besin değerini, tahılın değerli niteliklerini korur ve yiyeceklere özel bir lezzet katar.
Besin değerleri: 100 g
Enerji değeri: 1494 kJ / 357 kcal
Yağ: 1,1 g
Doymuş yağ asitleri: 0,5 g
Karbonhidrat: 76,0 g
Şeker: <0,3 g
Protein: 11,0 g
Tuz: 0,5 g*...