Yunanistan, Chania/crete
... mükemmel bir ürün ortaya çıkarmaktadır. Zeytinlerimiz, Ekim ayından Aralık ayının başına kadar geleneksel olarak elle, erken bir dönemde toplanmakta ve hemen işlenmektedir (hasattan itibaren 12 saat içinde). Hasat ve üretim her zaman belirli bir süre içinde tamamlanmakta, böylece zeytinyağlarımız tazeliğini korumaktadır. Zeytinyağı, ışık ve oksijene karşı koruma sağlamak için özel olarak tasarlanmış yüksek kaliteli şişe ve kutularda saklanmaktadır. Bu, zeytinyağının uzun süre bozulmadan kalmasını sağlar ve yüksek kalitesini başarıyla korur.
Yunanistan, Monemvasia
... birimini kendi tesislerimizde çalıştırmamız sayesinde şunları sağlıyoruz: *Organik ve kompostlu gübrelerin sıkı kullanımı Meyvelerin henüz yeşilken (belirlenen takvimlere göre) erken toplanması *Yenilikçi meyve hasat yöntemleri (elle toplama, soğuk taşıma, plastik kasalar yerine bez çuvallar kullanma, zeytinlerin 3 saat içinde ezilmesi) *Soğuk yağ çıkarma (24°C altında) *Maksimum filtrasyon en...
Yunanistan, Patra
...hasat edilen ürünlerin tarladan kurutma alanına taşınma süresi minimize edilmektedir. Tüm aromatik bitkilerimiz, uygun olgunluk aşamasında elle toplanmakta ve fırın gibi teknik yöntemler kullanılmadan doğal bir şekilde kurutulmaktadır. Bu geleneksel teknikler, AĐOLO aromatik bitkilerinin gerçek rengini, benzersiz aromasını ve güçlü tadını kazandırmaktadır.
Yunanistan, Iraklion
...8 dönümlük bir alanda dikta yetiştiriciliği yapılmaktadır ve Knossos Sarayı'nın 500 metre güneydoğusundadır. Tüm tarımsal bakım ve hasat elle yapılmakta, ürünün kurutulması ise işletmenin tesislerinde gölgede gerçekleştirilmektedir. İşletme, Avrupa kontrol ve sertifikasyon şirketi Eurocert tarafından denetlenmektedir. Her satışta yukarıda belirtilen şirketten Global Cab sertifikası ve sıfır kalıntı değerleri ile pestisit kalıntıları için kimyasal analiz sertifikası verilmektedir (pestisit kullanılmamaktadır). Ürün, ya ham ya da işlenmiş olarak toptan satışa sunulmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler