Logo
Doğrulandı

RED STAR FORWARDING & LOGISTICS

Thonetlaan 110, ground floor PO box 44, Antwerp 2050
Belçika
Teslimat
Teslimat: Dünya çapında
Kuruluş
Kuruluş: 2011
Çalışanlar
Çalışanlar: 5-9
Tedarikçi türü
Info
Hizmet
Hakkımızda
Red Star Forwarding & Logistics, taşımacılık ve lojistik tutkusuna sahip bir ekipten oluşan bir şirkettir ve en hassas malların büyük okyanuslardaki ana limanlara kesintisiz bir şekilde teslimatını ve taşımacılığını sağlamak için yüksek derecede uzmanlaşmış çeşitli sektörlerde deneyime sahiptir: • AB'den ABD ve Güney Amerika'ya • ABD ve Güney Amerika'dan AB'ye • AB ve ABD'den Orta Doğu'ya. Son yıllarda, Orta Doğu'da etkili ve güvenilir bir alt yüklenici, kiracı ve otoriteler ağı oluşturduk.
Empty portfolio

Portföy

Bu tedarikçi henüz hiç ürün yüklemedi.
Empty portfolio
İletişime geçin
Bu profili sahibi kim?
Teklifleri şimdi ekleyin

Şirket görselleri

Zorlu Red Star Forwarding & Logistics logosu kamyondaOdak alanı: Kimyasalların sevkiyatıGıda maddelerinin sevkiyatı, taze, derin dondurulmuş ve organikBizi heyecanlandıran şey: stratejik yük, askeri ve sivilRed Star Forwarding için yük yeterince patlayıcı olamaz...Kimse boyutun önemli olmadığını söylüyor? Bizim için yük asla yeterince büyük olamaz!Antwerp Limanı'nın kalbinde tesislere sınırsız erişimHerhangi bir gönderi için en iyi çözümü bulma zorluğu bizi heyecanlandırıyor.

Konum ve İletişim

RED STAR FORWARDING & LOGISTICS
AddressThonetlaan 110, ground floor PO box 44, BE-2050 Antwerp
Yöneticiler
Resepsiyon:
N/A

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play