çöğür fil için ürünler (18)

Rochefort Peyniri

Rochefort Peyniri

350g Rochefort genç aynı zamanda mevcut: - 2,3kg ekmek - 6'lı blister 150g dilimler
Dirsek

Dirsek

Makarna, sert buğday irmiğinden hazırlanır ve dirsek şeklinde sunulur. Ürün, iyi üretim uygulamalarına uygun olarak üretilir ve paketlenir. Ürün ve ambalajı, yürürlükteki Cezayir gıda yasalarının tüm hükümlerine uygundur. Model: Plastik Poşet 400g
Alici Salatası

Alici Salatası

Sadece en iyi taze yakalanmış hamsileri seçiyoruz, geleneksel zanaat gereği işlenmek için en uygun olanları, tuz altında olgunlaşmanın Cetara'nın en otantik tadını vermesiyle.
Kruvasan Unu

Kruvasan Unu

W: 320 - 330. Seçilen İtalyan, Avrupa ve Kuzey Amerika buğdaylarından elde edilen patent unu. Laminasyon, katlama ve açma gerektiren hamurlar üretmek için uygundur. Katmanlı, gevrek ve hacimli ürünler elde etmek için idealdir. Briyoş ve kruvasanlar için tavsiye edilir.
Beyaz kristal şeker

Beyaz kristal şeker

Beyaz kristal şeker, topaksız, lekesiz ve yabancı safsızlıklardan arındırılmıştır. Şeker tatlıdır, yabancı bir koku ve tat içermez. Şeker çözüldüğünde şeffaftır, çözünmeyen tortu, mekanik ve diğer safsızlıklar içermez. GENETİK OLARAK DEĞİŞTİRİLMEMİŞTİR. Nem kütle oranı: %0.08 Çözeltide renk ICUMSA birimleri: 43.0 Sakaroz kütle oranı, %: en az %99.82
Carbolux

Carbolux

Galvanizasyonda, yüzey teknolojisinde, soğutma kristalleşmesinde dondurma sistemi
Yumurtalı tagliatelle

Yumurtalı tagliatelle

Yumurta tagliatelle, taze yumurtalardan bronzdan çekilmiş, %100 İtalyan buğdayı - %100 Made in Italy
KOLİBRİ

KOLİBRİ

Dikkat: Ekran ve baskı çıktıları, orijinalden renk olarak farklılık gösterebilir!
Klasik Biscottini

Klasik Biscottini

Klasik canistrelli (Biscuttini) kutusu, doğal tat. Bu lezzetli kare şekilli Korse bisküvileri, aileler ve tatlı severler için uygun bir ambalajda sunulmaktadır. Ağırlık: 1 kilo kutu İçindekiler: Buğday unu, Şeker, Ayçiçek yağı, Kuru incir %6,3 Saklama: Kuru ve sıcaklıktan uzak bir yerde saklayın Besin değerleri için: 100 g Enerji: 2057 kJ (490 kcal) Yağ: 20 g Doymuş yağ asitleri: 1,7 g Karbonhidrat: 71 g Bunlardan Şeker: 29 g Protein: 5,7 g Tuz: 0,37 g
AGFEO

AGFEO

All-IP bağlantıları ve ISDN santralleri için telefon sistemleri
Sardinella

Sardinella

Mauritanya'da yakalanan balık, taze veya dondurulmuş olarak teslim edilmektedir. Burada Mauritanya'da balık avlanmakta ve taze ya da dondurulmuş olarak sunulmaktadır. https://www.google.com/search?q=FISHERIES-INTL+MAURITANIA&source=hp&ei=fjGtZKLeJLunkdUP092V4Ao&iflsig
Cpn

Cpn

Kumaş %67 PAMUK %33 POLİESTER iplik & atkı RETORS, düz dokuma 1/1 410g/m2 150cm, 2i (su geçirmez) Ana kullanımlar: çantalar, bagaj, asker ekipmanları
MOTORLU SCOOTER

MOTORLU SCOOTER

Mantık fonksiyonları, konveyör hattındaki tanımlı segmentlerde başlatma ve durdurma işlemleri ile güvenli ve kontrollü bir mal akışı sağlar. Mantık fonksiyonları, dağıtım sırasında malların hassas bir şekilde eklenmesi ve çıkarılması ile birikim makaralı konveyörü kontrol eder.
Cauliflower - Karnabahar

Cauliflower - Karnabahar

Frozen cauliflower ( = Dondurulmuş Karnabahar) IQF Karnabahar (Cauliflower) 20 - 40 mm IQF Karnabahar (Cauliflower) 40 - 60 mm We guarantee that you, our valued customers, will be satisfied with our most delicious vegetables produced in the most fertile soils. Siz değerli müterilerimiz için en verimli topraklarda üretilen en lezzetli sebzelerimizden memnun kalacağınızın garantisini veriyoruz.
Karnabahar

Karnabahar

Taze karnabaharın sevdiğiniz tüm özelliklerini, taze lezzetini, rengini, besin maddelerini ve vitaminlerini, dondurulmuş ürünlerin pratikliği ve daha uzun raf ömrü ile birleştirin ve bunu Frosty Foods’un IQF Karnabahar'ı ile elde edin. Dondurulmuş Olarak -18° C'nin Altında Saklayın Ambalaj Türleri 400 gram 1 kilo 2.5 kilo 10 kilo Türler
Balık çiftliği ağı

Balık çiftliği ağı

HDPE'den (yüksek yoğunluklu polietilen) yapılmıştır. Balıkları engellemek için su ürünleri yetiştiriciliğinde kullanılır. Güneş ışığından zarar görmemesi için UV koruması vardır. Uzunluk: 50m Yükseklik: 1,20m Renkler: Siyah
Fonksiyon

Fonksiyon

Bir çalışma alanının tasarımı ve düzenlenmesi konusundaki soruya, dolaşım alanlarını (hareketler, akışlar vb.), depolamayı (özel mobilyalar) ve teknik unsurları (kablo akışı, görüntüleme sistemleri vb.) optimize etmeyi amaçlayan teknik ve pratik çözümlerle yanıt veriyoruz. Kritik ortamlardaki kısıtlamaları ve ihtiyaçları anlamak, verimliliği ve uyumu maksimize etmek için en özel ihtiyaçlara uyum sağlamayı gerektirir.