Logo
Güvenilir şekilde yanıt verir
Doğrulandı

MOLINO MAGRI SPA

Strada Mantova 13, Marmirolo 46045
İtalya
Teslimat
Teslimat: Dünya çapında
Kuruluş
Kuruluş: 1929
Çalışanlar
Çalışanlar: 20-49
Tedarikçi türü
Info
Üretim
Hakkımızda

56 Ürün ve hizmet

Search
Next
UNLU KRUVASAN
W: 320 - 330. Seçilmiş İtalyan, Avrupa ve Kuzey Amerikalı tahıllardan elde edilen '00' tipi un, hamurların açılmasını kolaylaştırmak için optimize edi...
Next
DOPPIAESSE UNU - Pizza unu
W: 290 ÷ 310. Çok yüksek ve havadar kenarlı pizza için ideal, yumuşak buğday unlarının profesyonel karışımı. DOPPIAESSE, kısmen ön filizlenmiş tahıll...
Next
Filo Hamuru
W: 250 - 260. Seçilmiş İtalyan ve Avrupa tahıllarından elde edilen '00' tipi un, orta mayalanma için doğrudan hamurlar için plastiklik ve güç ile dona...
PİZZA UNU ROUTE36 - Un
W: 270 ÷ 290. Tip ‘0’ yumuşak buğday unu. ROUTE36, Pizza a Ruota di Carro için ve çok uzatılabilir hamur gerektiren tüm işlemler için ideal un. Tip ‘0...
PİZZA UNU PLUS S
W: 270 ÷ 290. '0' tipi un (minimum 1 palet siparişle '00' olarak da mevcut) seçilmiş Avrupa tahıllarından elde edilmiştir, plastiklik ve güç ile karak...
Yarım Hazır Tam Buğday Pizza Hamuru
Küçük buğday parçaları ve filiz içeren tam buğday unu karışımı, dehidre mayalı hamur. Tam buğday Roma tarzı pizza üretimi için idealdir, havadar ve çı...
UN TAZE MAKARNA
İtalyan tahıllarından elde edilen, büyük plastiklik ve protein içeriği ile karakterize edilen un, taze makarna için idealdir. 10 x 1 kg ATM paketlerde...
Next
Yarı Mamul Pizza Hamuru Risocrockizza
Düşük rafinasyonlu '1' numaralı yumuşak buğday unu karışımı, pirinç irmiği, yüksek su emme kapasitesine sahip kavrulmuş soya unu (karışım %80'den fazl...
Next
MAYA UNU
W: 380 - 400. Uzun mayalanma için seçilmiş İtalyan, Avrupa ve Kuzey Amerikalı tahıllardan elde edilen '00' tipi un. Hacim açısından büyük gelişim sağl...
PİZZA UNU UNO 320
W: 310 ÷ 330. Düşük rafinasyonlu '1' tipi un, lifler ve mineraller açısından zengindir. Orta/uzun mayalanma hamurları için idealdir ve buzdolabında 2 ...
Next
Sünger Kek Unu
W: 200 - 220. Seçilmiş İtalyan ve Avrupa tahıllarından elde edilen '00' tipi un, iyi bir plastisiteye sahip olup, kısa mayalanma süreli doğrudan hamur...
PROFESYONEL UN
W: 400 ÷ 420. En iyi Kuzey Amerikalı buğdaylardan elde edilen Tip 55 un, daha seçici pizzaiololar için. 24 saati aşan uzun fermantasyon ile geleneksel...
TAZE MAKARNA İÇİN UN
PASTAPIU, taze makarna üretimi için geliştirilmiş '00' tipi yumuşak buğday unudur. İyi protein içeriği sayesinde büyük plastiklik ve elastikiyete sahi...
Next
Kıtır Hamur
W: 120 - 130. Seçilmiş İtalyan ve Avrupa tahıllarından elde edilen '00' tipi un. Hızlı hamur işleri için idealdir. Kıtır ve lezzetli bir hamur elde et...
YILDÖNÜMÜ KALP PİZZA UNU
W: 280 ÷ 300. Düşük rafinasyonlu buğday unu, Mantograno buğday tohumu ile (100% doğal, 100% İtalyan tedarik zinciri), giderek daha fazla sağlık özelli...

Şirket görselleri

Konum ve İletişim

MOLINO MAGRI SPA
AddressStrada Mantova 13, IT-46045 Marmirolo
Yöneticiler
Satış Müdürü:
N/A
Satış Müdürü:
N/A

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play