çikolata şirketi için ürünler (3)

Eritritol

Eritritol

Eritritol, dünya genelinde gıda katkı maddesi olarak kullanım için onaylanmış doğal bir şeker alkolü/poliyoldur. Eritritol, şekerin neredeyse %70'i kadar tatlıdır ve bir hacim tatlandırıcı olarak kullanılır. Eritritol, 1848'de keşfedilmiştir ve bazı meyvelerde ve fermente gıdalarda doğal olarak bulunur. Eritritol'ün tat profili, şekere çok benzer. Diş çürüğüne neden olmaz ve poliyollerin en yüksek sindirim toleransına sahiptir. Doğal olduğu için herhangi bir yan etkiye neden olmaz ve kalorisi olmadan şekerle neredeyse tam olarak aynı tadı verir. EC numarası: 205-737-3 Moleküler Formül: C4H10O4 CAS No: 149-32-6
Koyu Muscovado Şeker

Koyu Muscovado Şeker

Muscovado Muscovado, Mauritius adasından gelen bir şeker kamışı şekeridir ve Barbados şekeri olarak da bilinir. Hint Okyanusu'ndaki bu küçük adanın iklimi, şeker kamışı yetiştirmek için idealdir. Çoğu kahverengi şekerin, rafine beyaz şekere melas eklenerek yapılmasının aksine, Muscovado şekeri kaynağı olan şeker kamışı suyunun tadını ve rengini alır. Bu nedenle Muscovado şekeri, şeker kamışından gelen doğal mineralleri ve vitaminleri içerir. Melas oranı %10-15'tir, bu nedenle kıvamı oldukça yumuşak, topaklı ve nemlidir. Tat ve Kullanım Muscovado şekerinin tadı, yumuşak toffee ve malt tadıyla karakterizedir ve bu şeker türüne benzersiz bir özellik kazandırır. Muscovado şekeri, diğer şekerlere göre yüksek sıcaklıklara daha dayanıklıdır, bu nedenle şeker sıcak yemeklerde veya hamur işlerinde mükemmel bir şekilde kullanılabilir. Yemeklere ve sıcak içeceklere özel bir tuzlu tatlılık katar ve tatlandırmak için idealdir...
Formik Asit %94

Formik Asit %94

FORMİK ASİT %94