4 endüstri dönemi için ürünler (7)

Yumurtalı tagliatelle

Yumurtalı tagliatelle

Yumurta tagliatelle, taze yumurtalardan bronzdan çekilmiş, %100 İtalyan buğdayı - %100 Made in Italy
İtalyanca Dil Kursu, Sanat ve Arkeoloji

İtalyanca Dil Kursu, Sanat ve Arkeoloji

- Günde 4 saat sınıf içinde dil dersi; - Haftada grup ile 2 kültürel etkinlik; - Haftada grup ile 1 doğa ve tarih gezisi; - Haftada uzman öğretmen ile özel aktivitelere ayrılan 3 öğleden sonra – 2 saat sanat atölyesi Bu Toskana bölgesi, ekolojik nişleri içinde İtalya'nın sanat ve arkeolojisinin olağanüstü bir sentezini korumaktadır; dil becerisini derinleştirmek ve sanatı tanımak için mutlu bir kombinasyon.
Kombine İtalyanca Kursu

Kombine İtalyanca Kursu

- 09:00'dan 13:00'e kadar günde 4 saat grup dersleri ve günde 1 saat bireysel ders; - Kültür, sanat, tarih, müzik ve edebiyata (sinema, tiyatro, konserler, şarkı dinleme veya İtalyan edebiyatı, müze ziyaretleri, anıtlar veya tarihi merkezler gibi) adanmış haftada 2 öğleden sonra buluşması; - Katılımın ilk haftasında bir tam gün tarihi-doğal gezi (hafta sonu); - Katılımın ilk haftasında yarım gün tarihi-doğal gezi; - Katılımın ikinci haftasında yarım gün tarihi-doğal gezi.
OLGUN PECORINO D O P - Olgun

OLGUN PECORINO D O P - Olgun

Belirli kaynak bölgelerinden alınan sütle üretilmektedir; bu, Pecorino DOP Yönetim ve Üretim Konsorsiyumu yönetmeliği ile düzenlenmiştir. Pıhtılaşma, 35 ile 38°C arasında değişen bir sıcaklıkta gerçekleşir ve pıhtının parçalanması mısır tanesi boyutunda olmalıdır. Şekil, 1,000 kg'dan 3,500 kg'a kadar ağırlıkta olabilir. Üretimimiz, yaklaşık 1,800 kg ağırlığında bir şekle sahiptir ve en az 120 gün olgunlaştırılmaktadır. Aroması yoğundur ve tadı hafif belirgindir.
Paccheri

Paccheri

Bronz çekilmiş ve yavaşça kurutulmuş Paccheri, %100 İtalyan buğdayı ve eklenmiş koruyucu madde yok
Yumurtalı Tagliolini

Yumurtalı Tagliolini

Hızlı pişirilen yumurta tagliolini, bronzdan çekilmiş, %100 İtalyan buğdayı, taze İtalyan yumurtaları.
PECORINO CONTADINO NOCE - Olgun

PECORINO CONTADINO NOCE - Olgun

Geçmişin geleneklerine sürekli atıfta bulunarak tekdüze görünmek istemiyoruz, sadece günümüz damaklarına tanımamanın bir suç olacağı bir şey sunmak istiyoruz. PECORINO CONTADINO, hafif acı bir tada sahip özel bir peynir olup, tam olarak ceviz yaprakları altında olgunlaşması sayesinde bu tadı kazanıyor. Kesinlikle, çaba göstersek bile bu değerli ve eski PEYNİR'in lezzetini kelimelerle açıklamakta zorlanırız; ancak kesin olarak söyleyebileceğimiz şey, damakların bununla coştuğudur!!! DENEMEDEN İNANMAYIN!!! Şekli yaklaşık 1.400 kg ağırlığında bir kâse şeklindedir. Olgunlaşma süresi en az 120 gündür, bunun 90 günü ceviz yaprakları altında geçer ve bu süreçte yaprakların aromasını emerek hamura nüfuz eder, onu böylece EŞSİZ ve ÖZEL kılar!!!