anafresh ltd için ürünler (2)

Antioksidasyon

Antioksidasyon

RoxFox® Rosemary ile ürün koruma Sosis ürünleri, salata sosları, şarküteri veya hazır gıdalar - ne olursa olsun, tüketiciler taze, görsel olarak mükemmel gıdaları takdir eder. RoxFox® ürünleri ile ürün kalitenizi ve tazeliğinizi optimize edin. Aynı zamanda, renk stabilitenizi güvence altına alın ve maksimum ürün korumasını tercih edin. RoxFox®, suya çözünebilen veya yağa çözünebilen varyantlar halinde ve ayrıca E numarası içermeyen "N" varyantında mevcuttur. Doğal için N RoxFox® ürünleri W-N ve O-N, her biri uyumlu bir tat profili sunarken, aynı zamanda antioksidan potansiyeli de sağlar. RoxFox® W-N ve RoxFox® O-N kullanıldığında baharat veya baharat özütü belirtimi dışında başka bir beyan gerekmemektedir. Böylece, Alman Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (ZZulV) kapsamında bir E numarasının beyan edilmesine gerek yoktur. RoxFox® avantajları: - Ürün kalitesinin optimize edilmesi - Optimum renk stabilizasyonu - Optimum aktif madde dağılımı - Tuzlu uygulamalarda kullanım - Yağ ve yağ oranı yüksek ürünlerde kullanım - Yağ oto-oksidasyonunu önler
Antioksidasyon

Antioksidasyon

RoxFox® Rosemary ile ürün koruma Sosis ürünleri, salata sosları, şarküteri veya hazır gıdalar - ne olursa olsun, tüketiciler taze, görsel olarak mükemmel gıdaları takdir eder. RoxFox® ürünleri ile ürün kalitenizi ve tazeliğinizi optimize edin. Aynı zamanda, renk stabilitenizi güvence altına alın ve maksimum ürün korumasını tercih edin. RoxFox®, suya çözünebilen veya yağa çözünebilen varyantlar halinde ve ayrıca E numarası içermeyen "N" varyantında mevcuttur. N doğal için RoxFox® ürünleri W-N ve O-N, her biri uyumlu bir tat profili sunarken, aynı zamanda antioksidan potansiyeli de sağlar. RoxFox® W-N ve RoxFox® O-N kullanıldığında baharat veya baharat ekstresi belirtimi dışında başka bir beyan gerekmemektedir. Böylece, Alman Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (ZZulV) kapsamında bir E numarasının beyan edilmesine gerek yoktur. RoxFox® avantajları: - Ürün kalitesinin optimize edilmesi - Optimum renk stabilizasyonu - Optimum aktif madde dağılımı - Tuzlu uygulamalarda kullanım - Yağ ve yağ oranı yüksek ürünlerde kullanım - Yağ oto-oksidasyonunu önler