bitkisel fırçalar için ürünler (27)

Kenevir Bitki Çayı

Kenevir Bitki Çayı

%100 kenevir bitkisel çaylarımız Organik Tarım sertifikalıdır, size sunmak için çiçek uçlarını özenle topluyoruz. Ambalaj: 40g - 120g - 240g
Maydanoz (20g) - Otlar

Maydanoz (20g) - Otlar

Maydanoz harika taze, aromatik baharatlı ve hafif acı bir nota taşır. Genellikle maydanoz, yemekleri süslemek için kullanılır. Özellikle ev mutfağında ve Fransız mutfağında çok yönlü bir malzemedir. Maydanozun aroması, baharatlı ve muskat benzeri notalarla taze bir ot buketi sunar. Yapraklar ve saplar, narenciye meyvelerinden daha fazla C vitamini içerir. Doğudan gelen tabbouleh, Provence'dan pistou, Frankfurt yeşil sosları - eski basit çorba otundan uluslararası olarak popüler bir baharat haline gelmiştir. Maydanoz, neredeyse tüm tuzlu yemeklere dengeli bir temel baharat katmaktadır. Salata, yumurta, çiğ sebze ve lor peyniri, krem peynir veya yoğurt bazlı soslar gibi soğuk yemekler, biraz maydanoz ile baharatlı-taze bir dokunuş kazanır. Ancak, açık soslar, balık hazırlamaları, kümes hayvanları ve kızartma iç harçları gibi sıcak yemeklerde de kullanılır. İçerik: 15,00 g Ürün No: 206577
Isırgan Otu - Kurutulmuş ısırgan otu, urtica dioica herba, yaygın ısırgan yaprağı

Isırgan Otu - Kurutulmuş ısırgan otu, urtica dioica herba, yaygın ısırgan yaprağı

Yüksek kaliteli kurutulmuş organik veya konvansiyonel Isırgan otu bitkisi toptan satış için Tıpta ve kozmetolojide yaygın olarak kullanılmaktadır. Isırgan otu temelinde el yapımı sabunlar, kremler, merhemler, losyonlar, tonikler, yüz köpükleri, saç maskeleri, şampuanlar, yüz maskeleri, yüz ve vücut sabunları üretilmektedir. Isırgan otu, A, C, K vitaminleri gibi birçok vitamin içerir. Bu sayede, yenileyici, iltihap önleyici, antibakteriyel etkileri vardır. Bu bitki, kan parametrelerini normalleştirir, lipogenezi iyileştirir ve vücudumuzun neredeyse tüm organları ve sistemleri üzerinde olumlu etki yapar. Menşei ülke - Ukrayna Bitki, yaprak ve kök sunuyoruz Tür: Organik, konvansiyonel Bitki kısmı: kök, ot veya yaprak Miktar: yılda 40 tona kadar Paketleme: Gereksinimlere göre
Hindiba toptan

Hindiba toptan

Lord Spices Group'un toptan hinozu, yemeklerinize taze bir tat katmak için ideal, aromatik ve çok yönlü bir bitkidir. Yüzyılı aşkın bir geçmişe sahip olan firmamız, toptan hinoz üretimi ve dağıtımında liderdir ve ulusal ve uluslararası düzeyde kişiselleştirilmiş bir hizmet sunmaktadır. Hinozumuz titizlikle seçilir ve çeşitli formatlarda paketlenir, tazeliği ve kalitesi garanti edilir. GDO'suz olan hinozumuz, mutfak yaratımlarınız için güvenli ve lezzetli bir seçenektir.
Adaçayı yaprağı - HoReCa

Adaçayı yaprağı - HoReCa

Salvia officinalis, yemek pişirmede baharat olarak yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Kuru ot, çorbalara ve ana yemeklere eklenir, ayrıca börekler ve diğer mutfak ürünleri için de baharat olarak kullanılır; bunlar arasında yumurta-pirinç, lahana ve et bulunmaktadır. Kullanım Alanları Atıştırmalıklar, ana yemekler, içecekler, tatlılar. Tat Baharatlı, acı 100 gr. için besin değeri. Proteinler (g / 100g)… 11 Yağlar (g / 100g)… 13 Karbonhidratlar (g / 100g)… 61 Enerji değeri (kcal / 100g)… 410
Chlorella

Chlorella

BLUEGREEN BIO CHLORELLA "Pyrenoidosa" toptan veya çeşitli boyutlarda bitmiş ürün olarak
Limon otu

Limon otu

LİMON OTU – bedeni rahatlatan ve uyku ile genel iyilik hali üzerinde olumlu etkisi olan bir diyet takviyesidir.
Salata Karışımı - Otlar

Salata Karışımı - Otlar

Salata karışımımız, hazırladığınız salatalara ve sebze tabaklarına hoş bir aroma ve özgün bir dokunuş katmak için özel olarak tasarlanmıştır. Ayı sarımsağı, hafif sarımsak tadıyla sebzelerle mükemmel bir uyum sağlar. Estragon, hem baharatlı hem de anasonlu tadıyla salatalara ve sebzelere tazelik katar. Adaçayı ise, çiğ yemeklerin sindirimine yardımcı olurken, hazırlıklarınıza ince bir lezzet ekler. Kaliteli organik malzemelerle ve hiçbir katkı maddesi veya koruyucu içermeden üretilen salata karışımımız, sağlıklı ve çevre dostu bir mutfak deneyimi sunan Ecocert sertifikasına sahiptir. Tarif Fikri: Çıtır Sebzeli Ferah Salata Malzemeler: 1 salatalık, dilimlenmiş 1 kırmızı biber, küp doğranmış 1 havuç, rendelenmiş 1 domates, dilimlenmiş 1 küçük arpacık soğan, ince doğranmış 2 yemek kaşığı salata karışımı (ayı sarımsağı, estragon, adaçayı) 1 limonun suyu Referans: AR801981 Ean13: 3760306801981
Sambuk Çayı

Sambuk Çayı

Siyah mürverin aroması rahatlatıcı bir etkiye sahiptir ve sinirleri sakinleştirdiği söylenir. Bitki uzmanları, mürver çiçeğini anti-inflamatuar, antioksidan, idrar söktürücü ve antibakteriyel bir ajan olarak kullanmaktadır. Soğuk algınlığı, bronşit, burun akıntısı, ateş, boğaz ağrısı gibi rahatsızlıklara karşı yaygın olarak kullanılmaktadır ve boğuk ses için yumuşatıcı olarak da tercih edilmektedir. Bazı kuzey ülkelerinde, yazın mürver çiçek açtığında başladığı ve meyvenin olgunlaştığı ağustos ayının sonunda sona erdiği söylenir. Mürver çiçeklerinin hoş aroması, yılın yaz dönemine özgüdür: En sık mürver çiçeği çay ve infüzyon için kullanılmaktadır. 2-3 tatlı kaşığı kuru otu kaynar suya (250 ml) yaklaşık 10-12 dakika demleyin, ardından otu süzün. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme
Bitkisel Macunlar - Bitkisel Macun Çeşitleri

Bitkisel Macunlar - Bitkisel Macun Çeşitleri

Bitkisel Macun Çeşitlerimiz için web sitemizi ziyaret ediniz.
Hyaluron Kompleksi

Hyaluron Kompleksi

Hyaluronik asit, vitaminler, hibisküs ve yeşil çay ekstresi içeren kapsüller.
Rahatla

Rahatla

Rahatlamak ve yeniden odaklanmak için Kullanım ipuçları: İstenilen miktarda infüzyonu bir poşete veya çay topuna koyun. Bir yağ kaynağı ekleyin (örneğin, kenevir yağı, bitkisel veya hayvansal süt) 5 dakika demlemeye bırakın.
Guarana - toz

Guarana - toz

Doğal guarana tozu Net ağırlık: 50 g 100 g başına enerji değeri: 590 kcal Son kullanma tarihi: 12 ay
Sambuk çayı

Sambuk çayı

Faydaları: bir mürverin aroması rahatlatıcı bir etkiye sahiptir ve muhtemelen sinirleri ve depresyon belirtilerini yatıştırır. Antibakteriyeldir. Soğuk algınlığı, bronşit, burun akıntısı, ateş, boğaz ağrısı gibi rahatsızlıklara karşı yaygın olarak kullanılır ve boğuk ses için yumuşatıcı olarak işlev görür. Kuzey ülkelerinin bazılarında, yazın mürverin çiçek açmasıyla başladığı ve meyvelerin olgunlaşmasıyla, ağustos sonunda sona erdiği söylenir. Mürver çiçeğinin büyüleyici aroması, yılın yaz dönemine özgüdür. Kullanım: Mürver çiçeği en yaygın olarak çay ve infüzyonlar için kullanılır. 2-3 tatlı kaşığı kurutulmuş otu kaynar suya (250 ml) yaklaşık 10-12 dakika demleyin, ardından otu süzün. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme
Kekik Çayı - Demlemeler

Kekik Çayı - Demlemeler

Bilgiler, Avrupa mevzuatına uygun olarak beslenme ve sağlık iddialarının çerçevesini dikkate aldığı için kapsamlı değildir: yönetmelik (CE) n°1924/2006 ve EFSA (Avrupa Gıda Güvenliği Otoritesi) kaydı. Karaciğer sağlığı; Bağırsak sağlığı: Karaciğer koruyucu fizyolojik işlevlerin sürdürülmesine yardımcı olmak için faydalıdır. Bağırsak sisteminin işlevinin desteklenmesi. Karaciğer sağlığı: Kekik, karaciğer-biliyer drenajını destekler. Diyüretik: Geleneksel olarak böbrekler aracılığıyla atılımı desteklemek için kullanılır - geleneksel olarak sıvı atılımını desteklemek için kullanılır - geleneksel olarak idrar yolları aracılığıyla atılımı desteklemek için kullanılır - geleneksel olarak katkıda bulunmak için kullanılır. Referans: AR800373 Ean13: 3760306800373
Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Bu solanaceae meyvesi, Persiya'dan Avrupa'ya geldi ve çeviri zorlukları nedeniyle sıkça "çılgın elma" olarak adlandırıldı. Patlıcan, Kafkasya'dan Rusya'ya geldiği için uzun süre "Ermeni salatalığı" lakabını taşıdı. Doğru bir şekilde kurutulmuş patlıcan, mantarların parlak bir aroması ve tadına sahiptir. Bu özellik, onu sebzeli yemeklerde veya her türlü kızartmada vazgeçilmez bir bileşen haline getirir. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine sosları, et, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, acı, keskin Besin Değeri 100 gr. için. Proteinler (g / 100g)… 11 Yağlar (g / 100g)… 1,0 Karbonhidratlar (g / 100g)… 43 Enerji değeri (kcal / 100g)… 230
Dut Yaprakları

Dut Yaprakları

dut ağaçları, dünya genelinde takdir edilen ve genellikle vitaminler, mineraller ve güçlü bitkisel bileşiklerin yoğunluğu nedeniyle süper gıdalar olarak kabul edilen aromatik meyveler üretir. Ancak, meyve, dut ağacının sağlık yararları sunduğu söylenen tek parça değildir. Yüzyıllardır, yaprakları geleneksel tıpta çeşitli durumlar için doğal bir tedavi olarak kullanılmıştır. Kan şekeri ve insülin seviyeleri üzerinde olumlu etkileri olduğu söylenmektedir. Ayrıca, kolesterolün kan damarlarındaki oksidasyonunu azaltarak ateroskleroz risklerini düşürdüğü düşünülmektedir. Ayrıca, yüksek miktarda monosakkaritlerin dolaşıma girmesini sınırlayarak diyabeti önlemeye yardımcı olduğu söylenmektedir. Kullanım: Dut yaprakları esasen çay için kullanılır. 1 tatlı kaşığı yaprağı 250 ml kaynar suya ekleyin ve damak tadınıza göre 3-5 dakika bekletin. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme
Bütün Yıldız Anisi

Bütün Yıldız Anisi

Avantajlar: yıldız anasonu Çin'den gelmektedir ve 3000 yıldan fazla bir süredir bilinmektedir. Avrupa'ya denizciler aracılığıyla ulaştı ve hemen ardından çok aktif bir şekilde ticareti yapılmaya başlandı. Yıldız anasonu ve anason tohumları aynı bitkiden gelmemektedir, ancak isimleri nedeniyle sıkça karıştırılmaktadır. Yıldız anasonu magnolia ailesindendir, oysa anason tohumları maydanoz ailesine aittir. Yıldız anason tohumları mutfakta kullanılmakta ve tatlı anason tadına sahiptir. Kullanım: tatlı tadı nedeniyle, yıldız anasonu genellikle reçellerde, keklerde, pudinglerde ve şuruplarda kullanılmaktadır. Ayrıca içeceklerde, örneğin aromalandırmak için de kullanılmaktadır. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme
Rezene tohumları - HoReCa

Rezene tohumları - HoReCa

Dereotu tohumları, uzun zamandır neredeyse tüm turşulara ve salamuralara eklenmektedir. Turşu ve turşu salatalık, domates ve biberlerin tamamı ile birlikte tohumlar yerleştirilirken, lahana turşusunda yalnızca tohumlar kullanılır. Dereotu tohumları et ve balık yemekleri, her türlü sebze güveci ile, özellikle bezelye, fasulye ve mercimek yemekleri ile iyi bir uyum sağlar. Kullanım Alanları Soslar, çorbalar, konserveler, et yemekleri, tavuk yemekleri, garnitürler. Tat Baharatlı 100 gr için besin değeri. Protein (g / 100g)… 16 Yağ (g / 100g)… 15 Karbonhidrat (g / 100g)… 12 Enerji değeri (kcal / 100g)… 250
Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Pekin lahanası, 20. yüzyılın ortalarına kadar Avrupa'da yalnızca Asya bölgelerinde popülerdi. Ancak son birkaç on yılda, özellikle Rusya'da, mutfak popülaritesinin zirvesine ulaştı. Besin değeri ve mükemmel tadı, kurutulmuş ürününde korunmaktadır. Kurutulmuş Pekin lahanasından, lezzetli bir Kore çorbası olan siriag-cook hazırlanmakta, ayrıca ulusal yemekler Namul, Ttige ve Bale yapılmaktadır. Kurutulmuş Çin lahanasının tam tat potansiyeline ulaşmasına yardımcı olan arkadaşları ise sarımsak ve soğandır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, tatlımsı 100 gr'daki Besin Değeri Protein (g / 100g)… 26 Yağ (g / 100g)… 3,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 34 Enerji değeri (kcal / 100g)… 270
Seylon Tarçını

Seylon Tarçını

16. yüzyılda Portekizli kaşifler, Sri Lanka'da Ceylon tarçınını keşfetmiş ve bu baharatı 16. ve 17. yüzyılda Avrupa'ya getirmiştir. Ceylon tarçını, 10 metreye kadar boylanabilen ve Ceylon ile Güney Hindistan ormanlarında doğal olarak yetişen ağaçlardan elde edilmektedir. Bu baharat, üç yaşındaki sürgünlerden kesilen en ince iç kabuğundan yapılmaktadır. Gerçek Ceylon tarçını, yoğun bir aromaya ve mükemmel bir lezzete sahip bir baharattır. Onu bir kez tadan herkes, bu baharatın sahip olduğu farklı tat niteliklerini iyi bilir. Karbonhidrat (g / 100 g): 4,0 Yağ (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Enerji (kcal): 160 Son kullanma tarihi: En az 18 ay Net ağırlık (g): 30
Dereotu tohumları - HoReCa

Dereotu tohumları - HoReCa

Roma İmparatorluğu'nda, seçkin gladyatörlere verilen dereotu sapları ve dallarından oluşan bir çelenk. Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanılır. Kullanım Alanları Sıcak ve soğuk soslar, çorbalar, et yemekleri, kümes hayvanları yemekleri, balık yemekleri, yumurta yemekleri ve turşu yapımında kullanılır. Tat Acı ot 100 gr için besin değeri. Protein (g / 100g)… 16 Yağ (g / 100g)… 15 Karbonhidrat (g / 100g)… 12 Enerji değeri (kcal / 100g)… 250
Chlorella Tozu

Chlorella Tozu

Chlorella'nın güçlü bir alkalize edici etkisi vardır. Güçlü bir antioksidandır ve vücut tarafından kolayca emilen mükemmel bir bitkisel protein kaynağıdır. Net Ağırlık: 28 gr. Brüt Ağırlık: 420 gr. Son Kullanma Tarihi: 24 ay Saklama koşulları: 18 ± 3 °C sıcaklıkta ve %75'ten fazla olmayan bağıl nemde saklayın. Açıldıktan sonra, saklayın. 100 gr. başına besin değeri: Protein - 56g, yağ - 13.5g, karbonhidrat - 17g 100 g ürün başına enerji değeri (kcal / kJ): 320 kcal (1385 kJ) İçindekiler: Chlorella mikroalg Organik: Hayır Çiğ: Evet Gluten içermiyor: Evet
Altın Çubuk

Altın Çubuk

Altın başak, bitkisel takviyelerde ve çayda popüler bir bileşendir. En yaygın olarak idrar sağlığını iyileştirmek ve iltihabı azaltmak için kullanılır. Araştırmalara göre, bu türün sağlık açısından büyük faydaları vardır ve iltihabı azalttığı, idrar sisteminin sağlığını desteklediği ve kötü çalışan eski cilt hücrelerinin birikimini önlediği veya azalttığı düşünülmektedir. En popüler olanı, çay demlemek için altın başaktır. Her fincan (250 ml) kaynar suya 2 çay kaşığı ekleyin ve 10-15 dakika kapaklı bekletin, ardından süzün. Ambalaj: 250g ve dökme
Pizza Karışımı - Baharatlar

Pizza Karışımı - Baharatlar

Lezzetlerin mükemmel birleşimini Pizzalar karışımımızda keşfedin. Kekik, keki ve ayı sarımsağı, pizzalarınızda lezzet patlaması sunmak için uyum içinde tamamlanır. Kekik, tipik İtalyan tadıyla domatesle harika bir uyum sağlarken, kekik hafif baharatlı bir not ekleyerek domates veya kabak yemeklerinizi zenginleştirir. Ayı sarımsağı, geleneksel sarımsaktan daha yumuşak bir aromaya sahip olup, bu baharat karışımına ince ve zarif bir sarımsak dokunuşu getirir. Pizzalar karışımımız, kekik, keki ve ayı sarımsağını bir araya getirerek, her lokmada lezzet patlaması yaratmak için özenle hazırlanmış kaliteli organik malzemelerle yapılmıştır. Tarif Fikri - Akdeniz Pizzası: Malzemeler: Pizza hamuru Domates sosu Mozzarella Pizzalar karışımı Siyah zeytinler Cherry domatesler Taze fesleğen Referans: AR802032 Bileşim: Kekik, keki, Ayı sarımsağı Kullanım: Pizza için baharatlar Saklama Koşulları: Kuru ve ışık almayan bir yerde saklayın.
Honeybush

Honeybush

Benefici: Honeybush, Fabaceae familyasına ait bir bitkidir ve Güney Afrika çalılarından gelmektedir. Çok hafif ve lezzetli bir tat profiline sahiptir. Çay, 19. yüzyılın başından beri birçok rahatsızlığın tedavisinde kullanılmıştır. Sağlık üzerindeki potansiyel faydalarının çoğu, antioksidan etkisiyle ilişkilidir. Kullanım: Kurutulmuş Honeybush bitkisi, çay demlemek için daha popülerdir. 2 tatlı kaşığı (250 ml) suya kaynar su ekleyin ve damak zevkine göre 3-5 dakika buharda bekletin. Bu çayın sıcak bir fincanı, gece rutininizin bir parçası haline gelebilir veya bir bardak buz dolu bir bardağa dökerek soğuk çay hazırlayabilirsiniz. Paketleme: 125g, 250g ve dökme