blicquy callebaut için ürünler (9)

Hindi Kuyruğu

Hindi Kuyruğu

Türkiye Kuyruğu, bilimsel adıyla Trametes versicolor, bir mantar türüdür ve benzersiz görünümü ile bir hindinin kuyruk tüylerini andırmaktadır. Geleneksel tıptaki zengin geçmişi ile özellikle Asya kültürlerinde, potansiyel sağlık yararları için yüzyıllardır kullanılmaktadır. Genellikle çay şeklinde veya besin takviyesi olarak tüketilir ve şifalı özelliklerinden faydalanmak için kullanılır.
PURE KOEGHEE

PURE KOEGHEE

PURE KOEGHEE
Mumya

Mumya

Mumlar, koruyucu, nemlendirici ve besleyici özellikleri nedeniyle kozmetik ve farmasötik endüstrilerin çeşitli alanlarında değerli olan son derece çok yönlü bileşenlerdir. Doğal mumlar, örneğin, "bal mumu", "carnauba", "jojoba" veya "candelilla", cilt veya saç yüzeyinde nem kaybını önleyen ve dış etkenlerin zararlarından koruyan ince bir film oluşturan bakım bileşenleri olarak kullanılmaktadır. Kozmetik ürünlerde emoliyent olarak rol oynarlar, ürünlere kremsi bir kıvam kazandırır ve uygulama özelliklerini iyileştirirler. Bitkisel mumlar, örneğin "carnauba" veya "candelilla", vegan ürünlerde popüler bir seçimdir ve hayvansal bileşenler olmadan "bal mumu" ile benzer özellikler sunar. Mumlar ayrıca rujlar veya rimeller gibi renkli kozmetiklerin kalıcılığını artırmaya yardımcı olur, ürünün cilde daha iyi yapışmasını sağlar ve kullanım süresini uzatır. Doğal kökenleri sayesinde, mumlar nazik ve güvenlidir, bu da onları hassas cilt bakımında geniş bir kullanım alanına sahip kılar. "Jojoba" gibi mumlar, insan cilt yapısıyla yüksek uyum gösterir, bu da yoğun nemlendirme sağlar ve gözenekleri tıkama riski taşımadan ciltle etkileşime girmelerine olanak tanır. Ayrıca, rüzgar ve düşük sıcaklıklara karşı cilt koruma amacı taşıyan ürünlerde, örneğin dudak balsamları ve kış kremlerinde değerli bir katkıdırlar. Mumlar, sadece bakımı desteklemekle kalmayıp, aynı zamanda ürünlerin kıvamını ve stabilitesini artırarak, etkili bir şekilde çalışan ve kullanıcıya hoş deneyimler sunan zengin formülasyonlara sahip kozmetikler oluşturulmasına olanak tanıyan doğal bileşenlerdir.
Tam pişmiş ıstakoz

Tam pişmiş ıstakoz

IQF (Bireysel Hızlı Dondurma), gıda maddelerinin bireysel olarak dondurulmasını sağlayan bir dondurma yöntemidir ve bu sayede kalitelerini ve tazeliklerini korurlar. Bu teknik genellikle meyve, sebze ve deniz ürünleri için kullanılır ve pratiklik ile uzatılmış raf ömrü sağlar.
Lahana

Lahana

Lahana
Bütün tavuklar

Bütün tavuklar

Tam Tavuklar, et severler için mükemmel bir seçimdir; yumuşak bir doku ve zengin bir lezzet sunarak en sevdiğiniz yemekleri zenginleştirir. Bu tavuklar, kaliteleri ve tazelikleri için titizlikle seçilmiştir ve olağanüstü bir yemek deneyimi garanti eder. Kızartmalar, ızgaralar ve güveç yemekleri için idealdir. Farklı boyutlarda mevcut olan Tam Tavuklar, profesyonel ve ev mutfakları için mükemmeldir. Pratik ambalajları, kolay bir kullanım ve optimal bir saklama sağlar. İster profesyonel bir şef olun, ister amatör bir aşçı, bu tam tavuklar kaliteli yemek sonuçları için vazgeçilmez bir tercihtir.
Haşlanmış yarım ıstakoz

Haşlanmış yarım ıstakoz

Haşlanmış yarım ıstakoz
Haşlanmış midye eti

Haşlanmış midye eti

Pişirilmiş midye eti