buğday buğdayda için ürünler (3)

Buğday ve Un Analizleri - Un Düzelticileri

Buğday ve Un Analizleri - Un Düzelticileri

Un değirmeni sahibiyseniz ve buğdaylarınızın saf çeşitlerinin veya un karışımlarının kalitesini kontrol etmek istiyorsanız. Bir çeşit seçimi veya bir model geliştirme konusunda tavsiye almak istiyorsanız. Sanayiciyseniz ve üretimlerinizde kullandığınız unların düzenliliğinden emin olmak istiyorsanız. Unlarınızın fırıncılık kalitesini kontrol etmek istiyorsanız? Fiziko-kimyasal analiz laboratuvarı hizmetleri Buğday üzerinde Buhler öğütme, spesifik ağırlık, nem, protein, mikotoksinlerin tespiti vb. Un üzerinde Chopin alveografı, Hagberg düşüş indeksi, farinograf, kül oranı, hasar görmüş nişastalar vb. Deneme Fırını hizmetleri Pişirme kontrolleri (CNERMA ve BIPEA yöntemleri) Ürünlerin düzenliliği ve kalitesinin kontrolü. Eğitim Merkezi: (Fransız Ekonomi, Sanayi ve İstihdam Bakanlığı tarafından onaylı eğitim merkezi) MILLBÄKER ürünlerinin kullanımı ve iyi fırıncılık uygulamaları konusunda eğitim.
Notre Dame de Paris - Nominetler

Notre Dame de Paris - Nominetler

Notre Dame, Nominettes'in imza makarnalarından biridir. Ağırlıklı olarak yumuşak buğday ve sert buğdaydan yapılan bu ikonik şekil, Fransa'nın en güzel sembollerinden birini temsil etmektedir. Net ağırlık: 150g
Paris Zafer Takı - Nominettes

Paris Zafer Takı - Nominettes

Zafer Takı, Nominettes'in imza hamur işlerinden biridir. Ağırlıklı olarak yumuşak buğday ve sert buğdaydan yapılan bu ikonik şekil, Fransa'nın en güzel sembollerinden birini temsil eder. Net ağırlık: 150g