cin malzemelift için ürünler (21)

CİN

CİN

doğal bitkiler, ardıç meyvesi, tahıllar, zencefil, absynt, limon kabuğu ve portakal kabuğu. Her bir baharat, diğerlerinden bağımsız olarak damıtılır ve ardından 24 saat dinlendikten sonra soğuk bir şekilde birleştirilir. Bu teknik, maksimum aromaların çıkarılmasını ve korunmasını sağlar. 70 cl
Zirve Cin 40% Vol

Zirve Cin 40% Vol

Cin, nötr alkolün ardıç meyveleri ve diğer baharatlarla (melekotu, kişniş, zencefil, dereotu...) aromalandığı bir içkidir. Olivier'in küçük kişisel dokunuşu, ona limon ve Génépy eklemektir. Bu yüzden adı "Dağların Cini"dir ve evet, Güney Alplerde bizim de yerel cinimiz var! Cinler başlangıçta Britanya veya Hollanda kökenlidir. Doğal olarak birkaç buzla ya da ezilmiş buz üzerinde ya da Gin Fizz ve Gin Tonic gibi bilinen uzun içecekler olarak tüketilebilir. Bu iki kokteyl, İngiliz Donanması tarafından birçok yolculukları sırasında yaratılmıştır.
Amazzoni Gin

Amazzoni Gin

Le Gin Amazzoni, klasik ama karmaşık bir cin olup, daha önce hiç kullanılmamış bitkileri damıtarak otantikliği ve modernliği harmanlar. Burunda, taze ardıç kokusu şaşırtıcı bir baharat dokunuşuyla birleşirken, ilk yudumda ardıçın otumsu tatlarını hissediyorsunuz, ağızda fındık tadı ile birlikte. Zarif bir final için muhteşem bir narenciye patlaması, ikinci bir yudum alma isteği uyandırıyor. Bu cin, damıtma sanatının gerçek bir ifadesidir, Brezilya'nın terroir'inin özünü ve kültürel mirasının zenginliğini yakalar. Le Gin Amazzoni, benzersiz ve unutulmaz bir tadım deneyimi arayan cin tutkunları için mükemmeldir. İster özel bir olayı kutlamak için, ister içki koleksiyonunuzu zenginleştirmek için olsun, bu cin lüks ve sofistike bir seçimdir.
GIN MONDANO

GIN MONDANO

GIN MONDANO
Mineral Plus

Mineral Plus

Mineral Plus
Magnezyum Sitrat Malat

Magnezyum Sitrat Malat

Dr. Paul Lohmann® magnezyum sitrat malatını gıda takviyeleri için toz halinde sunmaktadır. Akışkan ve higroskopik olmayan bu toz, çözeltilerde iyi çözünür ve stabildir. Gıda sektöründe, magnezyum zenginleştirmesi için kullanılmaktadır. CAS 1259381-40-2 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, dökme yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin ayarlanmasını içermektedir.
Olmeca Silver Tequila 0.7L

Olmeca Silver Tequila 0.7L

Olmeca Silver Tequila 700 ml is available for order. Only original premium spirits. Worldwide delivery. Please contact us for more details and current prices.
Sitrik asit

Sitrik asit

Sitrik asit, narenciye meyvelerinde doğal olarak bulunur, ancak aynı zamanda üretilebilir. Endüstriyel sitrik asit, esasen fermantasyon veya kimyasal reaksiyon yoluyla üretilir. Bu son yöntem, dünya üretiminin yaklaşık %90'ında kullanılmakta olup, enzimler ve en çok Aspergillus niger türü mikroorganizmalar kullanılarak yapılan fermantasyona dayanır. Sitrik asit, emülsiyonları stabilize etme yeteneğine sahiptir ve yağın ayrılmasını önler. Nihai ürün, anhidrat sitrik asit olarak toz veya granül formunda mevcuttur.
Cin - Kokteyller

Cin - Kokteyller

Ardenler, bu eski dağlık alan, ormanlar, meralar ve vadilerle dolu bir plato, adını Ardenna Silva adlı bir ormandan alır. Doğanın kalbine gerçek bir yolculuk yapmak için, iki genç yaşam tutkunu ve jenever sever, bu bölgenin karakteristik aromalarını damıtarak ve şişeleyerek bir şişede yoğunlaştırdılar. Çam ağacının ferahlığı, mürver çiçeğinin tatlılığı ve mirabel eriğinin yuvarlaklığının ince kombinasyonu, tüm jenever severleri doğanın kalbine ve Ardenler'in geniş alanlarına götürecektir.
Kokteyller - Kokteyl

Kokteyller - Kokteyl

Özel bir kokteyl mi istiyorsunuz? Bir işletme misiniz ve imza kokteyl istiyor musunuz? Bir damıtım evi misiniz ve ürünlerinizle yapılmış bir kokteyl satmak mı istiyorsunuz? Ya da favori kokteylinizi etkinliklerinizde mi kullanmak istiyorsunuz? Hiçbir şey daha basit olamaz, bırakın biz halledelim!
Cam Granül - GGR

Cam Granül - GGR

Cam granül, mineral ve demirsiz bir kumlama malzemesidir.
Malzeme Nitelendirme - Malzeme Karakterizasyonu

Malzeme Nitelendirme - Malzeme Karakterizasyonu

Her malzeme, belirli bir teknik şartnameye yanıt veren özel özellikler ve performanslar sağlamak üzere formüle edilmiştir. Bu malzeme, istenen spesifikliğe yanıt vermek için hem kimyasal açıdan, hem bileşimi açısından hem de yüzey durumu açısından değiştirilebilir. Malzemenin yaşam döngüsü boyunca, bazı durumlarda performansını etkileyebilecek birçok kısıtlamayla karşılaşır ve bu da uyumsuzluk veya arızalar gibi fenomenlerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Bir malzemenin veya sistemin davranışını ve evrimini öngörmek için, onu karakterize etmek, yani belirli bir başlangıç zamanında yapısal doğasını analiz etmek şarttır. Hangi sektörde olursanız olun, POLYMEX malzeme karakterizasyonu için referansınız olacaktır. Matrislerin tanımlanması, Deformülasyon, Katkı maddesi içeriği, Monomerlerin nicelendirilmesi, Ekstrakte edilebilir ve Leksiviyel içerik...
İNFÜZYON Solunum

İNFÜZYON Solunum

Okaliptüs yaprakları, limon otu, elma parçaları, meyan kökü ve calendula çiçeği. SU SICAKLIĞI: 100°C DEMLEME SÜRESİ: 3 ila 6 dakika
Çinko glukonat

Çinko glukonat

Dr. Paul Lohmann® çinko glukonatını toz, ince granül formunda, ilaç kalitesinde ve gıda takviyeleri için sunmaktadır. İlaç alanında çinko eksikliğinin tedavisinde kullanılmaktadır. Gıda alanında ise çinko zenginleştirmesi için kullanılmaktadır. CAS 4468-02-4 (w.frei) EINECS 224-736-9 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, akış yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin ayarlanmasını içermektedir.
Çinko Bisglisinat

Çinko Bisglisinat

Dr. Paul Lohmann® gıda sınıfında ve gıda takviyeleri için toz halinde Çinko Bisglisinatları sunmaktadır. Bisglisinatlar tamamen reaksiyona girmiş şelatlardır. Gıda uygulamaları için çinko takviyesi amacıyla kullanılır. CAS 14281-83-5 EINECS 238-173-1 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, hacim yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin uyarlanmasını içermektedir.
Sitrik Asit

Sitrik Asit

Sitrik asit, narenciye meyvelerinde doğal olarak bulunur, ancak aynı zamanda üretilebilir. Endüstriyel sitrik asit, esasen fermantasyon veya kimyasal reaksiyon yoluyla üretilir. Bu son yöntem, dünya genelindeki üretimin yaklaşık %90'ında kullanılmakta olup, enzimler ve mikroorganizma suşları ile fermantasyonu içermektedir; en yaygın olarak Aspergillus niger kullanılır. Sitrik asit, emülsiyonları stabilize etme yeteneğine sahiptir ve yağların ayrılmasını önler. Nihai ürün, anhidrit sitrik asit olarak toz veya granül formunda mevcuttur.
Magnezyum Bisglisinat

Magnezyum Bisglisinat

Dr. Paul Lohmann® Magnezyum Bisglisinatını gıda sınıfında ve gıda takviyeleri için toz halinde sunmaktadır. Bisglisinatlar tamamen tepkimeye girmiş şelatlardır. Gıda uygulamaları için, magnezyum takviyesi amacıyla kullanılmaktadır. CAS 14783-68-7 EINECS 238-852-2 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, hacim yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin uyarlanmasını içermektedir.
Magnezyum Sülfat

Magnezyum Sülfat

Dr. Paul Lohmann®, Magnezyum Sülfat'ı gıda/ilaç/kimya saf grade olarak toz, kristal formda ve gıda takviyeleri için sunmaktadır. Farmasötik uygulamalar için, hipomagnezemi tedavisinde kullanılmaktadır. Gıda uygulamaları için, magnezyum zenginleştirmesi amacıyla kullanılmaktadır. Endüstriyel uygulamalar için ise, genellikle sıvı organik maddelerden kalıntı suyu uzaklaştırmak için özel türler kullanılmaktadır. CAS 22189-08-8 \ 10034-99-8 EINECS 231-298-2 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, hacim yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin uyarlanmasını içermektedir.
Magnezyum karbonat

Magnezyum karbonat

Dr. Paul Lohmann® Magnezyum Karbonat'ı gıda/ilaç/kimya saf grade olarak toz, granül şeklinde ve gıda takviyeleri için sunmaktadır. Farmasötik uygulamalar için, hipomagnezemi tedavisinde kullanılmaktadır. Gıda uygulamaları için, asit düzenleyici, topaklanma önleyici ve magnezyum zenginleştirme amacıyla kullanılmaktadır. Endüstriyel uygulamalar için, cam seramik ve emaye üretiminde ve akış yardımcı olarak kullanılmaktadır. CAS 12125-28-9 / 39409-82-0 EINECS 235-192-7 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, hacim yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin uyarlanmasını içermektedir.
Magnezyum Sitrat

Magnezyum Sitrat

Dr. Paul Lohmann®, Magnezyum Sitrat'ı gıda/ilaç/kimya saf grade olarak toz, mikronize toz ve granül şeklinde sunmaktadır. Farmasötik uygulamalar için, hipomagnezemi tedavisinde kullanılmaktadır. Gıda uygulamaları için, magnezyum takviyesi amacıyla kullanılmaktadır. CAS 3344-18-1 \ 153531-96-5 EINECS 222-093-9 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, hacim yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin uyarlanmasını içermektedir.
Cin - Organik

Cin - Organik

L’Ardenne, cet ancien massif montagneux, plateau de forêts, de prairies et de vallées, tient son nom d’une forêt, Ardenna Silva. Afin de vivre un véritable voyage au cœur de la nature, deux jeunes épicuriens et amateurs de gin, ont concentré les arômes caractéristiques de cette région en bouteille en la distillant et l’embouteillant. La réunion subtile de la fraicheur du sapin, de la douceur de la fleur de sureau et de la rondeur de la mirabelle transporteront tous les amateurs de gin au milieu de la nature et des grands espaces ardennaises. NEZ Rond, soyeux, complexe avec une prédominance sur le fruit à chair blanche. COULEUR Distillat au reflet cristalin. AROME Rondeur de la mirabelle, fraicheur du sapin, douceur de la fleur de sureau. GOUT Attaque épicée du genièvre mais surtout du pin. Le côté résineux est bien présent. Ensuite arrive ce côté « vanillé » du fruit et du sureau. La finale est très longue et douce. Nez:Rond, soyeux, complexe avec une prédominance sur le fruit à chair blanche Couleur:Distillat au reflet cristalin Arôme:Rondeur de la mirabelle, fraicheur du sapin, douceur de la fleur de sureau. Goût:Attaque épicée du genièvre mais surtout du pin. Le côté résineux est bien présent.