Taze yumurtalı tagliatelle, dünya çapında dokusu, tadı ve boyutu ile tanınan uzun bir makarna çeşididir. Emilia mutfağının bir sembolü olan bu makarna, son derece çok yönlüdür ve sayısız hazırlamada kullanılabilir. Ragù (et sosu), mantar sosu veya trüf sosu ile mükemmel bir uyum sağlar ve basit domates sosları ile de son derece lezzetlidir.
Sadece en iyi taze yakalanmış hamsileri seçiyoruz, geleneksel zanaat gereği işlenmek için en uygun olanları, tuz altında olgunlaşmanın Cetara'nın en otantik tadını vermesiyle.
Taze yumurtalı tagliatelle, dünya çapında dokusu, tadı ve boyutu ile tanınan uzun bir makarna çeşididir. Emilia mutfağının sembolü olan bu makarna, son derece çok yönlüdür ve sayısız hazırlamada kullanılabilir. Ragù (et sosu), mantar sosu veya trüf sosu ile mükemmel bir uyum sağlar ve basit domates sosları ile de son derece lezzetlidir.
Bu büyük yarım ay şeklindeki ravioli, ıspanak ve ricotta ile doldurulmuş olup, en seçici damakları tatmin etmek için tasarlanmıştır ve aynı zamanda hamur ile iç harç arasında ideal bir oran sunmak için mühendislik harikasıdır. Hamur tabakası ve cömert boyutları, pişirme sırasında parçalanmadan iç harcı sarabilir. İç harcı, tatlar ve dokuların bir senfonisidir. Hafifçe sotelenmiş taze ıspanaklar ve yumuşak, kremsi yüksek kaliteli ricotta, hafiflik ve lezzet arasında mükemmel bir denge oluşturur.
Büyük Sardunya raviolileri, ricotta (yumuşak peynir) ve limon ile doldurulmuş olup, Akdeniz tatlarının sadeliğini ve saflığını yansıtarak taze ve şık bir gastronomik deneyim sunar. Bu ravioli, ricottanın tatlılığı ve sarıcı yumuşaklığı ile limonun canlı tazeliğinin narenciye tadı arasında mükemmel bir uyum temsil eder ve ince bir hamur tabakasına sarılmıştır.