Logo
Doğrulandı

PASTA GIRARDI

via Avvocato Agnelli, 24-26, Orbassano 10043
İtalya
Teslimat
Teslimat: Dünya çapında
Çalışanlar
Çalışanlar: 50-99
Tedarikçi türü
Info
Üretim
Hizmet
Dağıtım
Hakkımızda

63 Ürün ve hizmet

Search
Rigatoni Ruvidi
Su, yumurta ve irmik karışımı, bu makarna şekli için mükemmel karışımı oluşturur; bu makarna, boru şeklinde ve pürüzlü, çizgili bir yüzeye sahiptir. B...
Piemontese Agnolotti
Piyemonte agnolottileri, 19. yüzyıla dayanan yerel bir tarifle, Piyemonte'nin gerçek bir spesiyalitesidir. Bu ravioliler, üç çeşit taze ve yağsız et (...
Agnolottini del plin
{"translation_list":[{"translation_result":"\"Agnolotti del plin\", elle elle elle elle elle elle elle elle elle elle elle elle elle elle elle elle el...
Agnolottini del plin
{"translation_list":[{"translation_result":"\"Agnolotti del plin\", elle elle elle elle elle elle elle elle elle elle elle elle elle elle elle elle el...
Patlıcan Parmigiana
Patlıcan parmigiana, güney İtalya'nın klasik bir yemeğidir ve kızartılmış, fırında pişirilmiş patlıcan katmanları, domates sosu ve mozzarella peyniri ...
Taze Patates Gnocchi
Her ülkenin gnocchi için kendi geleneksel tarifi olabilir, farklı boyutlar, şekiller ve malzemelerle. Ancak İtalya'da, "gnocchi" ilk kez yaratıldığı y...
Piemontese Agnolotti
Piyemonte agnolottileri, taze ve yağsız üç çeşit et (sığır, domuz ve beyaz et) ve mevsim sebzeleri (lahana, pazı veya ıspanak mevsime bağlı olarak) il...
Tortellini Mignon
Etli tortellini mignon, İtalyan mutfak geleneğinin bir başyapıtıdır ve Emilia-Romagna'nın gastronomik kültürünün bir sembolüdür. Hamur, minimum kalınl...
Ragù Soslu Lazanya
Fırın lasagna, klasik bir kült ve İtalyan mutfağını dünya çapında ünlü yapan yemeklerden biridir. Bu versiyon, tüm versiyonlar arasında en ünlüsü, tip...
Tonarelli
Tonnarelli, Lazio kökenli bir makarna türüdür ve Abruzzo'dan gelen kuzeni chitarrucci'ye çok benzer. Ancak, bazı ana detaylarda farklılık gösterirler:...
Piyemonte Usulü Agnolotti
Piyemonte agnolottileri, taze ve yağsız üç çeşit et (sığır, domuz ve beyaz et) ve mevsim sebzeleri (lahana, pazı veya ıspanak mevsime bağlı olarak) il...
Agnolottini del Plin
"Agnolottini del plin" küçük raviolilerdir ve elle sıkıştırılarak kapatılırlar, içleri fondü ve trüf ile doldurulmuştur. İtalyan geleneksel mutfağının...
Taze Patates Gnocchisi
Her ülkenin farklı boyut, şekil ve malzemelerle kendi geleneksel gnocchi tarifine sahip olabileceği doğrudur. Ancak, 'gnocchi'nin ilk kez yaratıldığı ...
Paccheri
Güney İtalya'nın Campania bölgesine özgü olan paccheri, yaklaşık 30-40 mm çapında kısa ve geniş makarna tüpleridir. Genellikle yoğun domates soslarıyl...
Schiaffoni Pecorino e Tartufo
Yuvarlak bir ravioli türü, kendine özgü aromasıyla trüfün zarafetini, koyun peynirinin (pecorino) sağlamlığıyla birleştiren bir lezzet, unutulmaz bir ...

Şirket görselleri

Agnolottitaze makarnaMakarnaAgnolotti hazırlığıHazır gastronomiPişirmeye hazır ürünlerAgnolotti

Konum ve İletişim

PASTA GIRARDI
Addressvia Avvocato Agnelli, 24-26, IT-10043 Orbassano
Yöneticiler
Resepsiyon:
N/A

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play