gummi abicum için ürünler (16)

Mijo 1000g

Mijo 1000g

Darısı darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu dengelemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda kaynağıdır. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoetik demir ve bakır içeriğidir. Ayrıca diyet lifleri, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan karmaşık karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoezde rol oynar. Darı, vücutta iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtma etkisi gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Kalsiyum ve silika bileşenlerinin yüksek içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4% doymuş yağ asitleri 0.4g - 2% karbonhidratlar 72.1g - 28% şekerler dahil 0.8g - 1% protein 10.
Kakule tozu HT

Kakule tozu HT

Kakule tozu HT, tatlı, çiçeksi ve hafif narenciye tadıyla bilinen yüksek sıcaklıkta işlenmiş bir baharattır. Fırıncılık, tatlılar ve baharat karışımları için mükemmel olan bu baharat, egzotik ve aromatik bir nota ekleyerek hem tatlı hem de tuzlu yemekleri benzersiz, hoş profiliyle zenginleştirir.
Anason tohumu

Anason tohumu

Anason tohumları - Orta Çağ'ın başlarında Avrupa'ya getirilen bir baharat ve hızla mutfakta popülerlik kazandı. Antik medeniyetlerin rahipleri ve şifacıları anason tohumlarını takdir ediyordu - şifalı özellikleri bazen mucizeler olarak adlandırılıyordu. Mutfakta, anasonun tüm parçaları her türlü formda kullanılır. Anason tohumları, turşulara canlı bir tat vermek için eklenir. Eğer bunları defne yaprağı ve tarçın ile karıştırırsanız, soğuk et yemekleri için mükemmel bir ev baharatı elde edersiniz. Proteinler (g / 100g): 18,0 Yağlar (g / 100g): 16,0 Karbonhidratlar (g / 100g): 35,0 Enerji değeri (kcal / 100g): 360,0
Zerdeçal Tozu

Zerdeçal Tozu

Zerdeçal, özellikle kurkuminin ana bileşenlerinin anti-inflamatuar ve antioksidan etkileri nedeniyle oldukça değerlidir. Ayrıca, beyin ve kardiyovasküler hastalık riskini önemli ölçüde azalttığı söylenmektedir. Zerdeçal tozu, yalnızca Asya yemeklerini ve baharat karışımlarını zenginleştirmekle kalmaz, aynı zamanda yemekleri renklendirmek için de mükemmeldir, örneğin köri gibi. Ayrıca, smoothieleri, granolaları ve çeşitli diğer içecekleri lezzetlendirmek için sıkça kullanılır. Ambalaj: 500g, 1kg ve dökme
Goji Berry - Organik

Goji Berry - Organik

Goji meyvesi organik tarımdan gelmektedir.
Guarana - toz

Guarana - toz

Doğal guarana tozu Net ağırlık: 50 g 100 g başına enerji değeri: 590 kcal Son kullanma tarihi: 12 ay
Arnika merhemi

Arnika merhemi

Besleyici cosiMed Arnica Merhemi, değerli Arnica ekstresi, cilt yenileyici Panthenol ve cilt koruyucu E vitamini içerir. Kuru ve stresli cilt bakımı için uygundur.
Gentiana Yaban Mersini - KIRMIZI MEYVELER

Gentiana Yaban Mersini - KIRMIZI MEYVELER

İçeriğinde %2'den az alkol bulunur. Myrtille Gentiane reçeli, yaban ve zarafetin büyüleyici bir birleşimidir; yaban mersinlerinin cesur ve tatlı tadını, gentiana kökünün ince ve topraksı notalarıyla harmanlar. Bu eşsiz ve sofistike reçel, tatların bir araya getirilmesindeki ustalığı sergileyerek, ağızda bir tat senfonisi sunan bir sürülebilir ürün ortaya çıkarır.
Mısır irmiği 450g

Mısır irmiği 450g

Mısır irmiği, boyutu 300 ile 800 mikron arasında değişen mısır irmiğidir (irmiğin boyutu). Bu ürün gluten içermez. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), çoğu vitamin ve mineralin korunmasını sağlar. Ağırlık: 450 g
Carthamus

Carthamus

Carthamus Akdeniz, Avrupa ve ABD'den doğrudan gelen bu boyar madde, safran çiçeği olarak da bilinen carthamus tinctorius'tan elde edilmiştir ve tamamen doğaldır. Bu, temiz etiket taahhüdümüzü sürdürmektedir. Carthamus Ekstresi, tek başına kullanıldığında sarıdan turuncu sarıya kadar tonlar sağlar veya Paprika veya Antosiyaninler ile karıştırıldığında çeşitli kırmızı tonları sunabilir ve Spirulina ile birleştirildiğinde yeşil tonlar elde edilebilir. Carthamus'un çok yönlülüğü işte bu şekildedir. Uygulamalar: Carthamus, şekerleme, içecek, fırıncılık, süt ürünleri veya et uygulamalarınız için mükemmel bir seçimdir.
Kuru Kayısı 1000G

Kuru Kayısı 1000G

Kayısılar, beta karoten, A, C ve E vitaminleri ile potasyum dahil olmak üzere birçok antioksidanın mükemmel bir kaynağıdır. Antioksidanlar, özellikle flavonoidler, vücudunuzu oksidatif stresten korumaya yardımcı olur; bu stres, diyabet, kalp hastalıkları ve obezite gibi birçok kronik hastalıkla ilişkilidir. Kayısılar, beta karoten, lutein, zeaksantin ve C ile E vitaminlerinin mükemmel bir kaynağıdır. Kayısıların sarı-turuncu rengini veren beta karoten, A vitamininin öncüsü olarak işlev görür; bu, vücudunuzun onu bu vitamine dönüştürebileceği anlamına gelir. Bu tüm besin maddeleri, gözlerinizi hasardan korur. Kayısılar, sağlıklı bağırsak bakterilerini besleyen ve sindirim sağlığını iyileştirebilen çözünür lif açısından iyi bir kaynaktır. Potasyum, sinyal iletimini, kas kasılmalarını ve sıvı dengesini destekler. Kayısı gibi potasyum açısından zengin gıdaların tüketilmesi, hipertansiyonu önlemeye yardımcı olabilir ve inme riskini azaltabilir.
Kurutulmuş Goji Berry 500 g vivio

Kurutulmuş Goji Berry 500 g vivio

Goji -meyveleri bazen "kırmızı elmaslar" olarak adlandırılır ve " süper gıdalar" kategorisinde yer alır. Goji meyveleri, Çin'de 2.000 yıldan fazla bir süredir yetiştirilmekte ve tüketilmektedir. Onurlarına bir festival de düzenlenmektedir. Goji, bağışıklık sisteminin düzgün çalışmasını destekleyen en büyük C vitamini kaynaklarından biridir. C vitamini ayrıca demir alımında da rol oynar. Meyveler, sinir sistemi de dahil olmak üzere düzgün işleyişten sorumlu B vitaminleri de içerir. Vitaminlerin yanı sıra, meyveler potasyum, çinko, kalsiyum, demir ve selenyum gibi minerallerin de kaynağıdır. Meyveler ayrıca, Goji sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan lifler sağlar. Güçlü antioksidan özelliklere sahip bir polisakarit kompleksi ve doğru bağırsak bakterileri florasından sorumludur. Değer 1386KJ/327 kcal - %16 RWS* Yağ 1,2 g - %2 doymuş yağ asitleri 0 g - %0 Karbonhidrat 64,1 g - %25 dahil.
Kuru Kayısı 1000g

Kuru Kayısı 1000g

Kayısılar, beta-karoten ve A, C, E vitaminleri ile potasyum dahil birçok antioksidin mükemmel bir kaynağıdır. Antioksidanlar, özellikle flavonoidler, A vitamini öncüsü olarak işlev görür; bu, vücudunuzun bunu A vitaminine dönüştürebileceği anlamına gelir. Tüm bu besin maddeleri, gözleri hasardan korur. Kayısılar, sağlıklı bağırsak bakterilerini besleyen ve sindirim sistemi sağlığını iyileştirebilen çözünür lifler açısından iyi bir kaynaktır. Potasyum açısından zengin gıdalar, örneğin kayısılar, yüksek tansiyonu önlemeye ve inme riskini azaltmaya yardımcı olabilir. Kayısılar, lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıklar olarak püresi veya granola şeklinde sunulabilir. Ayrıca, kuru yemeklerin bir bileşeni olarak, et veya salatalara ek olarak kullanılabilirler. Et ve et yerine geçen soya ürünleri ve seitana lezzetli bir kayısı sosu yapmak için de kullanılabilir.
Kuru kayısı 1000g

Kuru kayısı 1000g

Kayısılar, beta karoten ve A, C, E vitaminleri ile potasyum dahil olmak üzere birçok antioksidin mükemmel bir kaynağıdır. Antioksidanlar, özellikle flavonoidler, vücudunuzu oksidatif strese karşı korumaya yardımcı olur; bu stres, diyabet, kalp hastalıkları ve obezite gibi birçok kronik hastalıkla ilişkilidir. Kayısıların sarı-turuncu rengini veren Precie, A vitamininin bir öncüsü olarak işlev görür; bu, vücudunuzun bunu A vitaminine dönüştürebileceği anlamına gelir. Tüm bu besin maddeleri gözlerinizi zarardan korur. Kayısılar, sağlıklı bağırsak bakterilerini besleyen ve sindirim sisteminin sağlığını iyileştirebilen iyi bir çözünür lif kaynağıdır. Kayısı gibi potasyum açısından zengin gıdalar yemek, hipertansiyonu önlemeye ve inme riskini azaltmaya yardımcı olabilir. Kayısılar, lezzetli ve sağlıklı bir atıştırmalık olarak kurutulur, komposto hazırlamak için kullanılır ve diğer yiyeceklerin bileşeni olarak değerlendirilir.
Sambuk çayı

Sambuk çayı

Faydaları: bir mürverin aroması rahatlatıcı bir etkiye sahiptir ve muhtemelen sinirleri ve depresyon belirtilerini yatıştırır. Antibakteriyeldir. Soğuk algınlığı, bronşit, burun akıntısı, ateş, boğaz ağrısı gibi rahatsızlıklara karşı yaygın olarak kullanılır ve boğuk ses için yumuşatıcı olarak işlev görür. Kuzey ülkelerinin bazılarında, yazın mürverin çiçek açmasıyla başladığı ve meyvelerin olgunlaşmasıyla, ağustos sonunda sona erdiği söylenir. Mürver çiçeğinin büyüleyici aroması, yılın yaz dönemine özgüdür. Kullanım: Mürver çiçeği en yaygın olarak çay ve infüzyonlar için kullanılır. 2-3 tatlı kaşığı kurutulmuş otu kaynar suya (250 ml) yaklaşık 10-12 dakika demleyin, ardından otu süzün. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme
Amarant unu - doğal

Amarant unu - doğal

Doğal organik amarant unu Net ağırlık: 200 g 100 g için enerji değeri: 440 kcal Son kullanma tarihi: 18 ay