ischiasnerven schmerzen için ürünler (6)

Jubaea

Jubaea

Jubaea
Albahaça

Albahaça

Fesleğen (Ocimum basilicum), çeşitli kültürlerin mutfaklarında yaygın olarak kullanılan aromatik ve mutfak bitkisidir. Fesleğen, kendine özgü aroması ve taze, hafif tatlı tadıyla bilinir. Aroma, bitki ovulduğunda veya kesildiğinde özellikle belirgin hale gelir ve bu, ona karakteristik kokusunu veren esansiyel yağları serbest bırakır. Yaprakları parlak yeşil, oval şekilli ve pürüzsüz kenarlara sahiptir. Yaprakların dokusu yumuşaktır ve şekilleri çeşide bağlı olarak hafif değişiklik gösterebilir. Bu bitki genellikle orta boydadır ve çeşidine bağlı olarak birkaç santimetreden yaklaşık 60 cm'ye kadar yüksekliklere ulaşabilir. Dikey ve dallı bir büyüme alışkanlığına sahiptir. Uygun koşullar altında, uçta yer alan çiçek salkımlarında düzenlenmiş küçük beyaz veya mor çiçekler üretir. Bitki genellikle yaprakları için daha çok takdir edilse de, çiçekleri de yenilebilir.
Paçuli esansiyel yağı

Paçuli esansiyel yağı

Paçuli esansiyel yağı, Pogostemon cablin bitkisinin kurutulmuş yapraklarından elde edilir ve toprak, tatlı ve sıcak bir aroması ile karakterizedir. Bu esansiyel yağ, sakinleştirici ve rahatlatıcı özellikleri ile bilinir; stres, kaygıyı hafifletmede ve duygusal denge sağlama konusunda etkili olduğu bilinmektedir. Ayrıca, paçuli anti-inflamatuar ve iyileştirici özelliklere sahiptir; egzama, akne ve küçük yanıklar gibi cilt problemlerinin tedavisinde faydalıdır. Aromaterapide sakinlik ve meditasyon duygularını teşvik etmek için de kullanılır ve konsantrasyonu ve zihinsel netliği artırmaya yardımcı olduğuna inanılmaktadır. Kısacası, paçuli esansiyel yağı, rahatlamayı teşvik etmekten cilt problemlerini hafifletmeye ve konsantrasyonu artırmaya kadar birçok fayda sunarak aromaterapi ve kişisel bakımda popüler bir esansiyel yağdır. KONTEYNER: 5Kg, 10Kg, 25Kg ve 200Kg INCI: Pogostemon Cablin Leaf Oil CAS: 8014-09-3 / 84238-39-1 EINECS: 282-493-4
Carthamus

Carthamus

Carthamus Akdeniz, Avrupa ve ABD'den doğrudan gelen bu boyar madde, safran çiçeği olarak da bilinen carthamus tinctorius'tan elde edilmiştir ve tamamen doğaldır. Bu, temiz etiket taahhüdümüzü sürdürmektedir. Carthamus Ekstresi, tek başına kullanıldığında sarıdan turuncu sarıya kadar tonlar sağlar veya Paprika veya Antosiyaninler ile karıştırıldığında çeşitli kırmızı tonları sunabilir ve Spirulina ile birleştirildiğinde yeşil tonlar elde edilebilir. Carthamus'un çok yönlülüğü işte bu şekildedir. Uygulamalar: Carthamus, şekerleme, içecek, fırıncılık, süt ürünleri veya et uygulamalarınız için mükemmel bir seçimdir.
Kumlar

Kumlar

- Çakıl 12/25 (silika nehir çakılı) - Karışım (Kum + Çakıl) - Çakıl 12/20 Büyük Torba
Turşu salatalık

Turşu salatalık

turşu hıyar siparişinizi bizimle verin