kalsiyum nitrat için ürünler (15)

Magnezyum karbonat

Magnezyum karbonat

Dr. Paul Lohmann® Magnezyum Karbonat'ı gıda/ilaç/kimya saf grade olarak toz, granül şeklinde ve gıda takviyeleri için sunmaktadır. Farmasötik uygulamalar için, hipomagnezemi tedavisinde kullanılmaktadır. Gıda uygulamaları için, asit düzenleyici, topaklanma önleyici ve magnezyum zenginleştirme amacıyla kullanılmaktadır. Endüstriyel uygulamalar için, cam seramik ve emaye üretiminde ve akış yardımcı olarak kullanılmaktadır. CAS 12125-28-9 / 39409-82-0 EINECS 235-192-7 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, hacim yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin uyarlanmasını içermektedir.
Kalsiyum Nitrat Granül / Amonyum Kalsiyum Nitrat - Tarım Kimyasalları

Kalsiyum Nitrat Granül / Amonyum Kalsiyum Nitrat - Tarım Kimyasalları

Yeni bir azotlu ve kalsiyumlu gübre olup, yüksek verimlilik ve hızlı azot takviyesi özelliklerine sahiptir. Seralarda ve geniş alan tarımında uygulanır. Toprağı iyileştirir ve toprağı granüle ederek topaklanmayı önler. Endüstriyel bitkiler, çiçekler, meyveler ve sebzelerde kullanıldığında, çiçeklenme süresini uzatır, kök, gövde ve yaprakların normal büyümesini teşvik eder, meyvelerin canlı renklerde olmasını garanti eder ve meyvelerdeki karbonhidrat içeriğini artırır. Yüksek verimli çevre koruma yeşillendirme gübresidir. Ambalaj: Plastik dokuma torba veya kağıt-plastik kompozit torba, plastik torba ile kaplanmış, net ağırlık 25/50/500/1000 KG veya müşteri taleplerine göre. Depolama: Kuru, karanlık ve serin bir depoda sıkıca kapatılmış olarak saklayın. Yağmur ve güneş ışığından kaçının. Moleküler ağırlık: 1080.71 Kalsiyum nitrat, %: ≥76 Amonyum nitrat, %: 6—10 Su: 12—16 Nitrat azotu, %: ≥14.4 Amonyak Kalsiyum azotu, %: 1.1—1.3 Kalsiyum, %: ≥19 Suda çözünmez, %: ≤0.2 Fe, %: ≤0.02 Nitrat, %: ≤0.05
Potasyum Florür (KF)

Potasyum Florür (KF)

FLUOR TÜREVLERİ, hidroflorik asit ve potasyum florür de dahil olmak üzere geniş bir inorganik florür yelpazesinin tedarikinde küresel bir liderdir. Potasyum florür tedarik ilkelerimiz, güvenlik, hizmet ve kaliteye odaklanmakta ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına uyum sağlamaktadır: - Potasyum florürü standart ambalajlarda ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun diğer özel kaplarda teslim ediyoruz. - Müşterilerimizle yakın işbirliği, DDF'nin en yüksek standartlara uygun kaliteli bir ürün sunmasını sağlamaktadır. - Sürekli üretim döngümüz, sağlam envanterimiz ve lojistik hizmetimiz, müşterilerimizin tesislerine uluslararası zamanında teslimat yapmamıza olanak tanımaktadır. - Sağlam envanterimiz ve lojistik hizmetimiz, müşterilerimizin tesislerine uluslararası zamanında teslimat yapmamıza olanak tanımaktadır. Kimyasal Formül: KF Açıklama: Beyaz toz Tanımlama CAS No: 7789-23-3 Tanımlama UN No: 1812 Konsantrasyon: > 99% KF Ambalaj: 25 kg çuval Taşıma ADR: 6.1T5-III Taşıma RID: 6.1T5-III Taşıma IMDG: 6.1 Taşıma OACI: 6.1
Kalsiyum bolusu

Kalsiyum bolusu

Kalsiyum bolusumuz Calcitop, doğum zamanı kalsiyum eksikliğini (hipokalsemi) gidermek için tasarlanmış hızlı etkili bir kalsiyum takviyesidir. Bu eksiklik, daha düşük yem alımına ve süt üretimine neden olabilir ve potansiyel olarak (subklinik) süt ateşine yol açabilir. Özellikle ikinci doğumdan itibaren inekler buna karşı hassastır. Süt ateşi hakkında her şeyi blogumuzda okuyabilirsiniz.
Sodyum klorür

Sodyum klorür

Sodyum klorür, klorürler grubuna ait bir inorganik kimyasal bileşiktir; hidroklorik asit ve sodyum tuzudur. Sofra tuzunun, yemeklik tuzun ve yol tuzunun ana bileşenidir. Tuz elde etme süreci, tuzlu suyun ısıtılarak yoğunlaştırılması ve bu sudan tuzun kristalleşmesini içerir. Doğada, mineral bir bileşen olarak bulunur ve halit adı verilen kaya tuzu yatakları oluşturur. Sodyum klorür, karakteristik tuzlu bir koku ve lezzete sahip ince beyaz kristal toz halinde bulunur. Güçlü higroskopik özellikler sergiler. Foodcom tarafından sunulan ürün genetik olarak değiştirilmemiştir. Foodcom ayrıca, aglomerasyon önleyici maddeler içermeyen gıda kalitesinde bira yapım tuzu da sunmaktadır.
Kalsiyum Klorür %95 Granüller

Kalsiyum Klorür %95 Granüller

Tuz alma – trafik güvenliğini sağlamak için hızlı bir çözüm
Sodyum (Na)

Sodyum (Na)

Sodyum %99 kimyasal olarak saf, alüminyum kompozit folyo veya yağlı. 100g'dan 1,7 kg'a kadar blokları Bonn deposundan hızlı ve güvenilir bir şekilde teslim ediyoruz.
Sitrik Asit

Sitrik Asit

Teslimat süresi: 3 - 5 iş günü Teslimat kapasitesi: 100.000 Kg / aylık Minimum sipariş miktarı: 1 x 25 Kg çuval E-posta ile talep gönderin Telefon numarasını göster 25 Kg çuval
Magnezyum Bisglisinat

Magnezyum Bisglisinat

Dr. Paul Lohmann® Magnezyum Bisglisinatını gıda sınıfında ve gıda takviyeleri için toz halinde sunmaktadır. Bisglisinatlar tamamen tepkimeye girmiş şelatlardır. Gıda uygulamaları için, magnezyum takviyesi amacıyla kullanılmaktadır. CAS 14783-68-7 EINECS 238-852-2 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, hacim yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin uyarlanmasını içermektedir.
Magnezyum Sülfat

Magnezyum Sülfat

Dr. Paul Lohmann®, Magnezyum Sülfat'ı gıda/ilaç/kimya saf grade olarak toz, kristal formda ve gıda takviyeleri için sunmaktadır. Farmasötik uygulamalar için, hipomagnezemi tedavisinde kullanılmaktadır. Gıda uygulamaları için, magnezyum zenginleştirmesi amacıyla kullanılmaktadır. Endüstriyel uygulamalar için ise, genellikle sıvı organik maddelerden kalıntı suyu uzaklaştırmak için özel türler kullanılmaktadır. CAS 22189-08-8 \ 10034-99-8 EINECS 231-298-2 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, hacim yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin uyarlanmasını içermektedir.
Magnezyum Sitrat

Magnezyum Sitrat

Dr. Paul Lohmann®, Magnezyum Sitrat'ı gıda/ilaç/kimya saf grade olarak toz, mikronize toz ve granül şeklinde sunmaktadır. Farmasötik uygulamalar için, hipomagnezemi tedavisinde kullanılmaktadır. Gıda uygulamaları için, magnezyum takviyesi amacıyla kullanılmaktadır. CAS 3344-18-1 \ 153531-96-5 EINECS 222-093-9 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, hacim yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin uyarlanmasını içermektedir.
Çinko glukonat

Çinko glukonat

Dr. Paul Lohmann® çinko glukonatını toz, ince granül formunda, ilaç kalitesinde ve gıda takviyeleri için sunmaktadır. İlaç alanında çinko eksikliğinin tedavisinde kullanılmaktadır. Gıda alanında ise çinko zenginleştirmesi için kullanılmaktadır. CAS 4468-02-4 (w.frei) EINECS 224-736-9 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, akış yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin ayarlanmasını içermektedir.
Çinko Bisglisinat

Çinko Bisglisinat

Dr. Paul Lohmann® gıda sınıfında ve gıda takviyeleri için toz halinde Çinko Bisglisinatları sunmaktadır. Bisglisinatlar tamamen reaksiyona girmiş şelatlardır. Gıda uygulamaları için çinko takviyesi amacıyla kullanılır. CAS 14281-83-5 EINECS 238-173-1 Dr. Paul Lohmann®, ürün ve uygulama geliştirmeyi müşterileriyle yakın işbirliği içinde gerçekleştirmektedir. Bu, hacim yoğunluğu, ıslanabilirlik, parçacık boyutu, saflık veya pH değeri gibi kimyasal ve fiziksel parametrelerin uyarlanmasını içermektedir.
Sitrik asit

Sitrik asit

Sitrik asit, narenciye meyvelerinde doğal olarak bulunur, ancak aynı zamanda üretilebilir. Endüstriyel sitrik asit, esasen fermantasyon veya kimyasal reaksiyon yoluyla üretilir. Bu son yöntem, dünya üretiminin yaklaşık %90'ında kullanılmakta olup, enzimler ve en çok Aspergillus niger türü mikroorganizmalar kullanılarak yapılan fermantasyona dayanır. Sitrik asit, emülsiyonları stabilize etme yeteneğine sahiptir ve yağın ayrılmasını önler. Nihai ürün, anhidrat sitrik asit olarak toz veya granül formunda mevcuttur.
Sitrik Asit

Sitrik Asit

Sitrik asit, narenciye meyvelerinde doğal olarak bulunur, ancak aynı zamanda üretilebilir. Endüstriyel sitrik asit, esasen fermantasyon veya kimyasal reaksiyon yoluyla üretilir. Bu son yöntem, dünya genelindeki üretimin yaklaşık %90'ında kullanılmakta olup, enzimler ve mikroorganizma suşları ile fermantasyonu içermektedir; en yaygın olarak Aspergillus niger kullanılır. Sitrik asit, emülsiyonları stabilize etme yeteneğine sahiptir ve yağların ayrılmasını önler. Nihai ürün, anhidrit sitrik asit olarak toz veya granül formunda mevcuttur.