karro işleri için ürünler (3)

Arborio Pirinci 1000g - Vivio

Arborio Pirinci 1000g - Vivio

Arborio Pirinci, Risotto'nun ana bileşeni olan İtalyan bir pirinç çeşididir. İtalya, Avrupa'nın en büyük pirinç üreticisidir. Yıllık olarak 1,5 milyon ton pirinç hasat edilmektedir, bu miktar Hindistan'daki çiftçilerin topladığı pirincin yalnızca %1'idir. Bu ithalat için İtalyan pirincinin avantajı, büyüme, hasat ve işleme sürecinin tamamen Avrupa standartlarına tabi olmasıdır. Örneğin, ithal edilen pirinçlerde, yetiştirilirken hangi kimyasalların kullanıldığını bilemiyoruz. Arborio pirinci ile yapılan en ünlü İtalyan yemeği Risotto'dur; bu, Kuzey İtalya'ya özgü bir yemektir. Arborio pirinci ayrıca süt veya pirinç içeceği bazlı tatlı pirinç tatlılarının bir bileşeni olabilir. Ayrıca sebzelerle de birleştirilebilir. Pişirildikten sonra Arborio, biraz yapışkan (Amopectin sayesinde), nemli olup, özellikle risotto hazırlamak için en iyi pirinçtir.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Darısı darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu dengelemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda kaynağıdır. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoetik demir ve bakır içeriğidir. Ayrıca diyet lifleri, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan karmaşık karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoezde rol oynar. Darı, vücutta iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtma etkisi gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Kalsiyum ve silika bileşenlerinin yüksek içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4% doymuş yağ asitleri 0.4g - 2% karbonhidratlar 72.1g - 28% şekerler dahil 0.8g - 1% protein 10.
Jarzynka 1000g

Jarzynka 1000g

Jarzynka Baharatı, birçok yemek için evrensel bir baharattır. Kurutulmuş sebzeler, otlar ve zerdeçal üzerine kurulmuştur. Yemeklerin tadını mükemmel bir şekilde vurgular ve onlara hoş bir bitkisel aroma kazandırır. Jarzynka, gereksiz kimyasal katkı maddeleri, maya veya lezzet artırıcılar içermez. & Nbsp; <strong> İçindekiler: </strong> tuz, şeker, panadip, havuç, mısır, soğan, armut & nbsp; <strong> kullanım </strong> sebzesi çorbalara, soslara, güveçlere, salatalara ve diğer yemeklere eklenir, bu da onlara hoş bir bitkisel aroma kazandırır ve hazırlanan yemeklerin tadını vurgular.